- 10 Ağustos 2010
- 322
- 0
- 66
kıslar son bir soru ikili tarama testini hepiniz yaptırdınızmı ben haftaya 14 şubatta gidecemde geç mi olur biras
11 le 14.hafta da yapıyorlar ikili testi
bende 12. haftada yaptırdım
dr un bi tarih vermedimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kıslar son bir soru ikili tarama testini hepiniz yaptırdınızmı ben haftaya 14 şubatta gidecemde geç mi olur biras
hayırlısı olsun canım. rabbim sağlık versin![]()
en geç ben öğrenicem desenize cinsiyeti
benim randevu tarihim 25 şubat
dr sölemedi bi dahaki ay , sölerim henüz belli değil dedi
ama meraktan çatlıcam yaniii
ben ikili test yaptırmadım. gittiğimde üçlü test yapılacak. 11 ve 14. haftalar arasında yapılması gerekiyormuş ikili testin
11 le 14.hafta da yapıyorlar ikili testi
bende 12. haftada yaptırdım
dr un bi tarih vermedimi
amin canım cümlemize nasıl gidiyor peki sorun varmı ben daha önce düşük yapmıştım biras pimpirikliyim
:2:
benim ilk gebeliğim ve çok şükür iyi gidiyor. baş ağrısı dışında bi şikayetim olmadı
karnım şimdiden kocaman oldu
son zamanlarda hareket etmekte zorlanıcam gibi geliyor![]()
:2:
benim ilk gebeliğim ve çok şükür iyi gidiyor. baş ağrısı dışında bi şikayetim olmadı
karnım şimdiden kocaman oldu
son zamanlarda hareket etmekte zorlanıcam gibi geliyor![]()
aman canım iyi gitsin zor dönemi atlattık biliyomusun benimkide şimdilik iyi gidiyor karnım büyüdü şimdiden gebelik pantolonu giyiyorum
benim de tek şikayetim kilo
tam üç kilo aldım
drumdan bi de fırça yedim
böyle giderse sonumuz kötü biraz dikkat dedi
halbuki zaten abartı yemiyorum yani
o zaman tuz turşu ve zeytini de kesiyoruz ödem toplamış olabirsin dedi
yani kanımca yandım ben![]()
maşallah allah sağlık versin ikinize de
ben de yaklaşık 1 aydır hamile kıyafetleri giyiyorum.
haketlerini de hissetmeye başladım bebişimin
ne büyük ne güzel bir mutluluk
ne kadar şükretsem az
benim de tek şikayetim kilo
tam üç kilo aldım
drumdan bi de fırça yedim
böyle giderse sonumuz kötü biraz dikkat dedi
halbuki zaten abartı yemiyorum yani
o zaman tuz turşu ve zeytini de kesiyoruz ödem toplamış olabirsin dedi
yani kanımca yandım ben![]()
evet tuzu biraz abarttım bende ve ödem ortak sorunumuz.
bol su içmek de gerekiyor son 2 haftada hızlı kilo artışı oldu
neyse 13 kiloyu geçmemeye çalışmamız lazım
ölçü ve düzen![]()
en geç ben öğrenicem desenize cinsiyeti
benim randevu tarihim 25 şubat
dr sölemedi bi dahaki ay , sölerim henüz belli değil dedi
ama meraktan çatlıcam yaniii
günaydın arkadaşlar geçmişi pek takip edemedim herşey yolundadır umarım.girememedim nete bulantılarım yüzünden ben hala çekiyorum şu bulantıları nasıl geçicek bilmiyorum.benim kontrollerim haftaya görcem inş. bebişimi.herkesi çok kocaman öpt.
valla aynı durumdayız dışarda yemek yiyenleri görüp imreneceğim aklımın ucundan geçmezdi,yiyorum ama lezzet yok... İdare edecez artıkKızlaaarr Tünaydın.....
Mide bulantılarım filan geçti gibi ama, iştahım ve ağız tadım hala eskisi gibi değil
Yediğim yemeklerden lezzet alamıyorum :84: doğuma kadar böyle mi devam edecek yaaa![]()
valla aynı durumdayız dışarda yemek yiyenleri görüp imreneceğim aklımın ucundan geçmezdi,yiyorum ama lezzet yok... İdare edecez artık![]()
günaydın arkadaşlar geçmişi pek takip edemedim herşey yolundadır umarım.girememedim nete bulantılarım yüzünden ben hala çekiyorum şu bulantıları nasıl geçicek bilmiyorum.benim kontrollerim haftaya görcem inş. bebişimi.herkesi çok kocaman öpt.
canımmm canımmm canım geldim bennn
çok acıktık yemek yedik tlfon trafiği yaptık derkennnn--- tabi siz bunları değilde alışverişi merak ediyorsunuz dimii??
şimdi gezdik gezdik gezdikkk
önce tutkunun donunu ve atletini aldım... 2ser tane... yeni doğana büyük ama ilk olarak don almak için aldımmm...
sora yün yeleklerimiz var ama bi tanede penye yelek aldım...
soracığımaaa; 4tane zıbın aldım -şimdilik-
bi tane yatak nevresim takımı aldım. köpecikliiiii
bi de battaniye aldık...
altı naylonlu alez ve 4 kenarı lastıkli beyaz tek carsaf aldım...
ince alt açma takımı aldım. hani doktora komsuya giderken cantada tasımak için bebemi elalemin yatakına kanepesine yatırmadan altına sermek için
kendime bi pantolon aldım
lohusalık için önden düğmeli sabahlıklı bi pijama aldım
başladık işteeee
Allahım bebemizi kucakımıza almayı nasip etsin...
kocamcım kıskanmasın die ona da bi pijama aldım![]()
bursa ya gelmeden ogrenemeyeceksın canım senohoooooooooo canim valla doldurmusun sen ne guzel kiskandim valla ben daha cinsiyeti bile ogrenemedim(((
gereksız olurmu cok onemlı bır test bence gorus dr unla mutlakaheralde doktorum ikili teste gerek görmedi 11. haftaydı tam bir ay sonra kontrole gel dedi bir ay beklersem test tarihi geçecek şaşırdım kaldım gereksiz bi testmi ki gözden kaçırdı bilmiyorum ama ben yinede haftaya bi gidim diyorum
erkek bebekler anneyı zayıflatır derler ıstee bu sekılde yapıyolar haylazlar bunuKızlaaarr Tünaydın.....
Mide bulantılarım filan geçti gibi ama, iştahım ve ağız tadım hala eskisi gibi değil
Yediğim yemeklerden lezzet alamıyorum :84: doğuma kadar böyle mi devam edecek yaaa![]()