• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

KIZIM GELİYOOOOOOOOOOOOOOOOO:52::52::52::52:

ÇOK MUTLUYUM ALLAH GÖNLÜME GÖRE VERDİİİİ:60:

ARZUMCUM DUALARIN VE HİSLERİN TUTTU cnmm

allah sanada sağlıklı hayırlı evlat versin

çok mutluyum çokkkkkkkkk AYAKKABI BANT ALDIM kızıma hemen

doktor alışveriş yapabilirsin dedii gördümm şeysini kızımınn hehe

:1::1:

ayyyy çok güzelll hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah..
çok sevindim valla beklediğine değdiii pembeli kız geliyo anacım bu kız kıtlığında sahip ıkalım kıslarımıza dimi ama:9:

bende anlama orgu işinden ama bı tane patıkde olsa yapcam nete erkek bebek örgüleri anlatımlı yaz cıkar bıde gozdenın dergılerı var cocuk ıcın onlar cok guzel anlatıyor tavsıye ederım kayınvalıdem şimdiden bı yelek patık takım yaptı annemınkılerı sayamıycam cok fazla şimdide tulum ceket patık takımı orcekmiş cekete başlamış bugun gosterdı beyaz oruyor allahatan 28 şubatta renklı ultrason var olmaz ama olurda hanı cınsıyetı kız derse dıye son umudum :) o zaman beyaz yakışır yavrumaaa aayyy oynadığını hısssettım cok harıka yaaa:52::49::49::49::49::49: hep yapmak ıstemiştim bunu smıleyı offf eski gunler geldı aklıma:49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49::49:

Canım senin oğlun var da şimdi kız mı istiyorsun???

ayyyy çok güzelll hadi hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip etsin Allah..
çok sevindim valla beklediğine değdiii pembeli kız geliyo anacım bu kız kıtlığında sahip çıkalım kıslarımıza dimi ama:9:

ya benimde daha hiç göbeğim çıkmadı valla ilk hamile kaldıgımdaki göbek daha büyüktü:) 2 ayda 8 kilo zayıfladım ben zaten canımın derdinden bebişimle hiç ilgilenemedim.doktorum kızıyo göbeğim nie yok diyince.

bu arada şeyma çok sevndim senin adına hayırlısı olsun:)

ya benimde daha hiç göbeğim çıkmadı valla ilk hamile kaldıgımdaki göbek daha büyüktü:) 2 ayda 8 kilo zayıfladım ben zaten canımın derdinden bebişimle hiç ilgilenemedim.doktorum kızıyo göbeğim nie yok diyince.

bu arada şeyma çok sevndim senin adına hayırlısı olsun:)

Ama bebişim sağlıklıymış :21::21::21::nazar:

zaten 20 haftadan önce dışardan bakınca belli olmazmış :63::63::63:

hayırlı olsun,gözün aydın oohhh ohhh kızlar çoğalsın:nazar::nazar::nazar: Bende bugün minicik bir eşorfman takımı gördüm ne güzeldi anlatamam sırf onun için anne kız olsada alsak dedim:17::17::17:

keramos teysesı bız duz beyaz alıcaz takımını su buyuyenlerden...ozamanda bebek muamelesı yaparmı sence napsak kafamı karıstırdın :86:

ben anasınıfı öğretmeniyim kişilik oluşumu dönemine giren cocugun-2bucuk-3 yaş ve sonrası- neler söyleyeceği belli olmuyor...
düz renk alırsan çocuğun dilediğine göre boya ile çizim yaparsınız. stickerlarla renklendirirsiniz

biz kendimiz için cicik bicik seyler istiyorus şimdiama ileride çocukumuz beğenecekmi?:44:

hayırlı olsun,gözün aydın oohhh ohhh kızlar çoğalsın:nazar::nazar::nazar: Bende bugün minicik bir eşorfman takımı gördüm ne güzeldi anlatamam sırf onun için anne kız olsada alsak dedim:17::17::17:

herşey kızlara zaten...
reyonların 3 ü kıs ise 2 si erkek... hersey kıslara...:26:
renkli cıvıl desenli pembişşş cicik cicikkk:69:

benim annemde örgü örüyor tığ yapıyor acıcıkta dikiş makinası kullanmayı bilir...:52:
ankara bi geldim ne göriimmm:53::53::53:
iki adet kış için şapka ve atkı takımı yapılmış...
iki adet yelek yapılmış mavi ve beyaz
bi hırka yapılmış yeşil
bi sarı takım yapılmış... alt ve üst için
ikide patik var...
soraaa 8 tane salya bezi
bugunde battaniye kumaşını kesti dikti kenarını dantelledi maşallahhh:nazar::nazar::nazar:

teyzelerimde calışıyor bakalım neler neler gelcek daha???:62::62::62:

bayanseyma kızın hayırlı olsun canım :80: bu arada herkes bişeyler yapmaya başlamış az çok :6: bizimde yeleklerimiz, battaniyemiz örülüyo. ben hala cinsiyeti için gidemedim. inş. bu hafta sonu giderim bende çok merak etmeye başladım teyzeleri :49:.

bi de dışardan bişey yememeye bakın kızlar. pazar günü lahmacun yedim akşamına nakavt oldum. ne yediysem çıktı . p.tesi işe de gidemedim. bari siz daha dikkatli olun. boşboğaz oldum iice ne görsem istedim :56: olucağı buydu. neyse bugün normale döndüm çok şükür

günaydın kızlarrrr:92:

bugun gezme günü alışveriş timeee:62::62::62:

önce don alacam soraaa da ne bulursam:52::52::52:

annem kendine de bikaç pijama altı alman lasım dedi. malum lohusalık döneminde cok lazım oluyormuş...

ben yazlık kıyafetler bulamayınca dün sizlerden biri demişti: bebiş gelcek kış 6 aylık olcak kışlık al diye... bakıcasss artık:64:

günaydın kızlar....
bizde dün gittik doktor amcamıza amca demeye bin şahit lazım ya...:))) abi diyelim...:)
oğlum bağdaş kurmuş oturdu sakladı herbirşeyini 15 dk uğraştan sonra tam orta yerinden gördük malum yerini...:)))
bu arada sırt üstü hatta karınının üstüne bile yatabilirsin dedi bana...:)))
bel ağrısı çekmeye devam.....
grmını sordum söylemedi 5. aydan sonra takip edicez onları dedi daha ne ki.....:))))
1 marta gün verdi idrar kültür testi ve 3 lü testi yapacakmışız......
bizden bu kadar şuanlık......:66::66:

Back