-----2010 KASIM hamişleri----

hee o seyirmeler hep olur tatlım artık,ama oynaması için erken daha 14.haftada başlar artık,ama ilk bebeği olanların 16.hafta da filan başlar...

canım bu seyirmenin bebeğin hareketiyle yorumlamıyorum oynaması için bazı gebelikler için 16 bazıları için 20 olabiliyor farkındayım

hoşbuldum cnmm hatırladığına sevindim,zaten cinsiyet için daha erken 4.ayın içinde belli olur cinsiyet ama bişey söyliyimmi bu sene erkek senesi gibi geliyo bana...

bu topikte erkek yağmuru var cnm :)

Kızlar hayırlısıyla 4.ayımızı tamamladık oğluşla, 5.aydan gün almaya başlayacağız
Ben daha tekme şeklinde bi his hissetmedim, bi pır pır hissetmiştm geçen hafta daha da olmadı..Doktorum 18.yada 20.haftalarında ancak hissedersin dedi...

tickerımi tercüme ettim ''Çiçeği burnunda anne adayı yakında tekme hissetmeniz gerekir'' bakacaz ne kadar yakınnnnn

Benim oğlan tembel sanırsam,
pıtpıtladığı falan yok

Şeymacım, benimde bebişimin cinsiyeti belli oldu. Erkekim geliyor

Sanıyorum 2011 Temmuz ayı erkek ayı olacak

Şeymacım, benimde bebişimin cinsiyeti belli oldu. Erkekim geliyor

Sanıyorum 2011 Temmuz ayı erkek ayı olacak

HADi gözünaydın cnmm ismini bile yazmışsın tickere heralde erkeğe hazırlıklıydın

ekledim listeye sağlıkla al bebeğini inş.

neden bukadar geç öğrendin sen acaba cinsiyeti geneldee

erkeklerimiz 12-13. haftalarda belli oldu:)

selam arkadaşlar bende uzun süredir takip ediyorum ama mide bulantıları yüzünden bir türlü yüzüm gülmedi 12+4 oldum hala geçmedi.bu arada cinsiyetini öğrendik.benim bebişte erkekmiş bakalım hayırlısı.bu arada ağrısız dikişsiz bir jel varmış normal doğumu kolaylaştıran onun ismini buldum.dianatal obstetrik jel diye bişeymiş ismi eczanelerde varmış yosada istetebiliyomuşuz.arkadaşlar bu durumu doktorlarımıza bi soralım, benim kontrolume daha var yeni gidecek arkadaşlar varsa sorsun.

arkadaşlar bide gebelik çizelgesi nasıl yapılıyo yardımcı olurmusunuz

slm kislar coooook mutluyum turkiyeye geliyorum.insallah bebegimin cinsiyetinide ogrenmek istiyorum burdaki manyaklar 17 yada 21.haftada soyleriz dediler

ayy çok sevindim cnm senin adına gerçekten bu topikteki herkezin oğluşu oluyoooo inş deişmezler sonradan...senin dediğin jeli bende duymuştum,ama benim işime yaramaz artık çünkü benimki sezeryan oluyo cnm inş seninki normal olur,hayırlısı,13.haftanın içinde öğrendin bende senin gibi banada deişmezse erkek dedi

selam arkadaşlarr ben de cuma gittim dr a, bebişin durumu sat a göre gidiyor şuan dedi yani 13+6 mış, boyu 6.6 dedi o haftaya göre küçük değil mi bebişim? maşşallah hareketliydi 2li testi yaptırdım sonuç sonra, cinsiyetini de söylemedi tahminde de bulunamam, bebek bile daha tam karar vermedi erkek mi kız mı olsam diye, ben nasıl sallarım, bilimsel birşey bu, bir ay sonra dedi :95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…