-----2010 KASIM hamişleri----

nazcım meraba cnm,maşallah senin ikizlerinmi olucak ayy ne kadar güzel yaa peki ilk çocuğunmu olucak acaba...
ewt cnm ikiz kızlarımız geliyor:=) ewet ilk çocuğum cnm
slm kislar coooook mutluyum turkiyeye geliyorum.insallah bebegimin cinsiyetinide ogrenmek istiyorum burdaki manyaklar 17 yada 21.haftada soyleriz dediler
hadi gözün aydın olsun cnm:=)

selam arkadaşlarr ben de cuma gittim dr a, bebişin durumu sat a göre gidiyor şuan dedi yani 13+6 mış, boyu 6.6 dedi o haftaya göre küçük değil mi bebişim? maşşallah hareketliydi :nazar: 2li testi yaptırdım sonuç sonra, cinsiyetini de söylemedi tahminde de bulunamam, bebek bile daha tam karar vermedi erkek mi kız mı olsam diye, ben nasıl sallarım, bilimsel birşey bu, bir ay sonra dedi :( :95:

sakin ol cgdmk

sende benim gibi geç öğreniceksin sanırım :26:

sanırım öyle olucak :26:
bir de bir kaç gündür kasıklarımda sancı var ama bugün baya arttı özellikle sağ tarafta, sizde de oluyor mu :44:

slm kıslar nasılsınız bakem daha cınsıyet ogrenemeyen var ya hadı artık bu yıl erkek yılı yalnız solemedı demeyın elımı sallasan erkeğe carpıyor allahtan nazın kızları varda bızım cocuklar bekar kalmıycak:) ben artık hıssedebılıyorum bebeğimin oynadıgını cok guzel bı duygu ıcım gıdıklanıyor bole mınık kelebeğim benım darısı hepinizin başına

sanırım öyle olucak :26:
bir de bir kaç gündür kasıklarımda sancı var ama bugün baya arttı özellikle sağ tarafta, sizde de oluyor mu :44:

oluyor tabi olmazmı ıkı gun once bebeğim gıtcek zannettım cok korktum ama kan gelmediği sürece korkma tatlım kolay değil bebişler buyuyor ve vucudumuz onlar rahat etsın dıye buyuyor ve organlarımız geri cekiliyor mınıklerımıze yer acmak ıcın bunlarında agrı yapması cok normal rahim genişliyor demişti doktorum yegenımde sağlık meslek okuyor ordan bılıyorum saolsun herşeyı araştırıyor benım için allhım bu 9 ay başlı başına bır mucıze bize yaşattığı ıcın şükürler olsun ve her bayana nasıp etsın ınsallah bu duyguları rabbım herkesın dıleğini versın kucağını boş koymasın

haklısın :34: korktum bugün de artınca dediğin gibi rahmimiz büyüyor demek ki bebişlerimiz sağlıklı olsun da biz katlanırız artık :nazar:

slm kızlar nasılsınız,ya sabahtan beri bişey yoktu karnım ağrımaya başladı şimdi ara ara bende bu hep oluyo dün akşamda ağrıdı sizlerde oluyormu acaba.

slm kızlar nasılsınız,ya sabahtan beri bişey yoktu karnım ağrımaya başladı şimdi ara ara bende bu hep oluyo dün akşamda ağrıdı sizlerde oluyormu acaba.

Benim karnim agrimiyoda arada karnima kasiklarima agri girip cikiyor onlarda rahim buyumesinden diyolar.bu arada canim oglusun geliyormus gozun aydin

Benim karnim agrimiyoda arada karnima kasiklarima agri girip cikiyor onlarda rahim buyumesinden diyolar.bu arada canim oglusun geliyormus gozun aydin

cnm meraba nasılsın,seninkinin cinsiyeti bellimi,yani drum erkek gibi görünüyo ama daha erken deişebilirde dedi oyüzden yüzde yüz diyomuyorum sizlere sağlıklı olsun inş.

Buarada kizlar midesi cok bulananin hamileligi kotu gecenin kizi olur derler ama cogunluk erkek bekliyor bu tezide curuttunuz galiba.bende seyma gibi hissediyom sanki sonradan bazilarinin cinsiyeti degisecek gibi geliyor insallah degismez

Buarada kizlar midesi cok bulananin hamileligi kotu gecenin kizi olur derler ama cogunluk erkek bekliyor bu tezide curuttunuz galiba.bende seyma gibi hissediyom sanki sonradan bazilarinin cinsiyeti degisecek gibi geliyor insallah degismez

bencede inşallah deişmez çünkü insan hevesleniyo ilk ne duyarsa o olsun istiyor ona göre hazırlıyo kendini,mide bulantısına gelince o kişiye göre değişiyo be kuşum,benim 1kızım var hiççç bulantı nedir bilmem,ama oğlumda çıkartmaktan boğazımdan kan geliyodu artık,ve bundada öyle oldum daha yeni geçiyo bulantılarım..
senin oldumu bulantıların kuşumm

cnm meraba nasılsın,seninkinin cinsiyeti bellimi,yani drum erkek gibi görünüyo ama daha erken deişebilirde dedi oyüzden yüzde yüz diyomuyorum sizlere sağlıklı olsun inş.

İyiyim canim sen nasilsin? Yok canim benim doktorum 16.haftadan once soylemiyor 11subatta gidicem doktora ozmn soylicek canim insallah

bencede inşallah deişmez çünkü insan hevesleniyo ilk ne duyarsa o olsun istiyor ona göre hazırlıyo kendini,mide bulantısına gelince o kişiye göre değişiyo be kuşum,benim 1kızım var hiççç bulantı nedir bilmem,ama oğlumda çıkartmaktan boğazımdan kan geliyodu artık,ve bundada öyle oldum daha yeni geçiyo bulantılarım..
senin oldumu bulantıların kuşumm

Demekki canim senin kizlarda bulanmiyor erkeklerde bulaniyor tabi canim bunye meselesi hepsi hurafe zaten. Yok canim benim allaha sukur midem bulanmadi habire yedim kilolarida aldim.

anladım cnm sağlık olsun,şuan ne ilaçları kullanıyosun cnm kaç kilo aldın..
ben elevit kullanıyorum,bide aspirin.

3ayda 3,5 kilo aldim 2haftadir tarilmiyom doktorda tartilcam canim:) bende elevit kullaniyorum bide demir ilaci birde gunasiri magnezyum ilacim var toplam 3 ilac

Demekki canim senin kizlarda bulanmiyor erkeklerde bulaniyor tabi canim bunye meselesi hepsi hurafe zaten. Yok canim benim allaha sukur midem bulanmadi habire yedim kilolarida aldim.

ohh ne güzel vallahi doyasıya tadını çıkartmışsındır hamileliğin,ben daha yeni kendime geliyorum,ve 1 kg almışım daha sende bol bol yemişsin ohhh şifa olsun bebişeee,suratında deişiklik oldumu senin cnm yaa benim sanki isilik ve birazda dudaklarım çatladı,karnımda çıktı şimdikten ki benim karnım tahta gidiydi,seninde çıkmıştır artık.

3ayda 3,5 kilo aldim 2haftadir tarilmiyom doktorda tartilcam canim:) bende elevit kullaniyorum bide demir ilaci birde gunasiri magnezyum ilacim var toplam 3 ilac

oy maşallah sana,bana diğer ilaçları vermedi hiç acaba nedenki,tahlil filan yaptırdında sonuca göre filanmı verdi acaba,ben geçen hafta içi yaptırdım kan idrar ve idrar kültürü,şeker,tiroit,sarılık vs..testleri çok şükür hepside iyi çıktı ilaç vermedi.

ohh ne güzel vallahi doyasıya tadını çıkartmışsındır hamileliğin,ben daha yeni kendime geliyorum,ve 1 kg almışım daha sende bol bol yemişsin ohhh şifa olsun bebişeee,suratında deişiklik oldumu senin cnm yaa benim sanki isilik ve birazda dudaklarım çatladı,karnımda çıktı şimdikten ki benim karnım tahta gidiydi,seninde çıkmıştır artık.
Benimde karnim dumduzdu eskiden benim 8 haftada karnim cikmaya basladi suanda bayagi belli hamile oldugum anlasiliyor bayagi. Ama cok yemekte iyi degil ama duramiyodum yani kendimi taniyamiyorum ben surekli acim doktorum cok kizdi 11.haftada 3,5 kiloyu gorunce 1ayda en fazla 1kilo alabilirsin dedi simdi korkudan tartilamiyorum 11subatta kendisi tartsin artik.benim yuzum degismedi canim suratimdan kilo almadim allahtan dudak catlamsi ozelliklede el kurulugu var bende

Back