-----2010 KASIM hamişleri----

sağ...cok sacma buldugum bı adet geldı benı buldu :47:

eşimin kararı canım ..onun adıda dedesının adıymıs..ama bundan bana neee:84:
yaa ne saçma ölü olsa hadi saygı duyulursa sağsa... peki ikinci isimdemi olmucak...nereli eşin?

yaa ne saçma ölü olsa hadi saygı duyulursa sağsa... peki ikinci isimdemi olmucak...nereli eşin?

2. ısım olsa ben 2.cıyı kullanıcam o 1. yı ..onun aılesı ve benım aılemde farklı olacak daha karısacak durum :59:

bursalıyız cnm bız

2. ısım olsa ben 2.cıyı kullanıcam o 1. yı ..onun aılesı ve benım aılemde farklı olacak daha karısacak durum :59:

bursalıyız cnm bız
hmm ewet haklısın cnm ne diim zor ama eğer eşinin fikri değişmicekse başka çare yok sende idare et boşwer oğlun sağlıklı olsunda .... adı ne peki gzlmi bari?

kızlar pıt pıtlar erken oluyorsa bebek erkekmiş benim bebeğim 2 ay 10 günlükken başladı...
cinsiyetiyle ilgili de bi ton yorum almaya başladık. aksine bende merak etmiyorum fazlasıyla ama ilk kontrolümde mümkünse öğrenmeye çalışıcam.
kıyafet alışverişine başlayan oldu mu?

kızlar pıt pıtlar erken oluyorsa bebek erkekmiş benim bebeğim 2 ay 10 günlükken başladı...
cinsiyetiyle ilgili de bi ton yorum almaya başladık. aksine bende merak etmiyorum fazlasıyla ama ilk kontrolümde mümkünse öğrenmeye çalışıcam.

ben 11.haftada hıssettım zaten 12. haftada ogrendık :31:
kasım ayında hamıle kalanların heralde %90 ı erkek beklıyor :55:

ya kızlaar bn nie hissetmedim halaa nasıl bişey oluyo yani güçlümü nasıl bişey

ya kızlaar bn nie hissetmedim halaa nasıl bişey oluyo yani güçlümü nasıl bişey

kızlar gec hıssedılıyomus ..

bole gobek delıgının 4 parmak sagına dogru koy elını ıste orda bolee ıcerden pıtpıt vuruyomus gıbı bısı oluo yer cok alakasız geldıgı ıcın bana ben gaz heralde dıodum ama drcum degıl sekerım dıdı :9:

ama sagı solu kalmadı pek ıkı taraftada oluyo artık :86:

bunu yazarkende oldu meselaa:77:

kızlar gec hıssedılıyomus ..

bole gobek delıgının 4 parmak sagına dogru koy elını ıste orda bolee ıcerden pıtpıt vuruyomus gıbı bısı oluo yer cok alakasız geldıgı ıcın bana ben gaz heralde dıodum ama drcum degıl sekerım dıdı :9:

ama sagı solu kalmadı pek ıkı taraftada oluyo artık :86:

bunu yazarkende oldu meselaa:77:
hmmm bnm kızlar uyuşuk daha hç hissetmedim bn bakalım ne zmn hissetçem:)

slm hanımlarrr nasılsınızzz beni hatırlarmısınız bilmem,ama ben sizleri takip ediyorum bende kasım annesiyim,ve bulantılarım yeni yeni geçmeye başladı ve yemek yiyebiliyorum en azından yaptığım yemeğide yiyebiliyorum ve tam 4 kg vermişken şimdi 1 kg almışım ama göbişim çok çıktı sizlerin nasıl çıktımı göbişleriniz,dün dr gittim bebişimin boyu tam 6.buçuk cm olmuş çok şükür,ve erkeğe benziyor dedi ama deişebilirde dedi,bukadar çok erkenden belli olurmuki ay.

oyy maşallaaah :nazar: ne cabuk gecıyo gunler yaaaaaaaaaaa:31:

evt cnm birde cinsiyet öğrenme günü gelse artık dahada çabuk geçicek:)

nasıl yaa ben 4. ayımdayım ben daha yeni hissetim siz nasıl hissetiniz öylee:)

slm hanımlarrr nasılsınızzz beni hatırlarmısınız bilmem,ama ben sizleri takip ediyorum bende kasım annesiyim,ve bulantılarım yeni yeni geçmeye başladı ve yemek yiyebiliyorum en azından yaptığım yemeğide yiyebiliyorum ve tam 4 kg vermişken şimdi 1 kg almışım ama göbişim çok çıktı sizlerin nasıl çıktımı göbişleriniz,dün dr gittim bebişimin boyu tam 6.buçuk cm olmuş çok şükür,ve erkeğe benziyor dedi ama deişebilirde dedi,bukadar çok erkenden belli olurmuki ay.

hşg.. cnmmm hatırladık tabiii hakkında hayırlısı cnm

erkek bebek doldu topiğimiz zaten ama çok garip bukadar erkek olması

sonrada bir kaç kişininki yanlış çıkıcak gibi geliyor bana nedensee

benim doktorum 12+ yken söylemedii

17.haftamda söyliyicek

evt cnm birde cinsiyet öğrenme günü gelse artık dahada çabuk geçicek:)

nasıl yaa ben 4. ayımdayım ben daha yeni hissetim siz nasıl hissetiniz öylee:)

hşg.. cnmmm hatırladık tabiii hakkında hayırlısı cnm

erkek bebek doldu topiğimiz zaten ama çok garip bukadar erkek olması

sonrada bir kaç kişininki yanlış çıkıcak gibi geliyor bana nedensee

benim doktorum 12+ yken söylemedii

17.haftamda söyliyicek

hoşbuldum cnmm hatırladığına sevindim,zaten cinsiyet için daha erken 4.ayın içinde belli olur cinsiyet ama bişey söyliyimmi bu sene erkek senesi gibi geliyo bana...

Back