Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kislar ya alttaki haftalik avatari nasil yapiyorduuuk:26:
hastaneden geldim az önce... ikili tarama testim hemen sonuçlandı... ense kalınlığımız ölçüldü biraz zor oldu tembell bebişim sayesinde ama :)) iiyiz çok şükür her şey yolundaymış... benim değerler de keza öyle, biraz kan ilacı takviye etti doktor ve mide ilacı geldik... 1 ay sonraya randevu verdi. 18 haftalıkken cinsiyet öğreneceğiz... en geç öğrenenlerden biri de ben olacğım... görmüyormusunuz die çok ısrar ettim ama sırıtıp durdu.
yaa kızlar acabaa şöyle parasıyla ultrasona girip bakabileceğimiz biyer warmıdır yaani öuayene fln olmadan:) bn kontrolü bklemeden gitmek istiyorumm
az önce ikili test sonucunu öğrendim iyi çıkmış çok şükür......
içimden de hiç kötü geçirmemiştim Allah herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını versin inş hepimize....
az önce ikili test sonucunu öğrendim iyi çıkmış çok şükür......
içimden de hiç kötü geçirmemiştim Allah herşeyin hayırlısını ve sağlıklısını versin inş hepimize....
kızlar rüyamda doğum sancısı çeken kadın gördüm. aynı kadın ayağa kaltı abiye elbise giymiş kabarık mavili beyazlı.. eldiven giydim kadını muayene edecektim.eldiven delik çıktı.edemedim.ıkın falan dedim.. biraz zaman var korkma dedim.bu nedir yaa nasıl bir rüya? :2: