-----2010 KASIM hamişleri----

amin amin cnmcım sağoll

öyle valla dayandık işte cnm nasıl oldu bende bilmem

ben kendimi sabırsız zannederdim ama meğer ne sabır varmış bende hee:80:

kocaman bir 10 gün var önümde sabretmem gereken :64:

canım bızım su cınsıyet tahmınlerımızı yazmamıssın benım tahmınım tutmadı kız dıyordum ama erkekmıs bakalım kac kısının tutacak tahmını

gülperisi togieylül gem saolun kızlaaar:)

gemcim seninkide hayırlı uğurlu olsun oğlanlar çoğaldı walaa.))

saol kusum aynı gun ogrenmıs olduk ..sevıncını tahmın edebılıyorum :31:

ıyı bak kızlarımıza :49:
ewet cnm aynı gün örendik bn 15 gün snr gene gidicem 3lü test için 2li yapılmadı çnkü bana..
bakarım tabi bakmamı topiğin ilk we tek ikizlerineee:))

ya ben progestanla elevıt ıcıyorum ..sısırıcekmı bunlar acaba benı cok merak edıom..

3 ayda 1 kılo almıs bırı olarak ılac yuzunden sısırsem aglarım sanırm :63:

naz tebrik ederim hayırlısyla kucagını alıp sevdigin günleride görürsün insallah saglıkla gelsin bebeklerin

ya ben progestanla elevıt ıcıyorum ..sısırıcekmı bunlar acaba benı cok merak edıom..

3 ayda 1 kilomuuu:96: bn 3 ayda 5 kilo aldım walaa yuwarlancam yakında hiçda ağlamam bbişlerim bi doğsun nasılsa weririm gerii:)

gem senide tebrik ederim canım mevla gönlüne göre vermiş cok istiyordun senin adına cok sevindim senin ilk gebeliginmi hani cok erkek istiyordun ya ondan sordum

benım doktorum vıtamın ılacı vermedı sadece folıkasıt kullanyorum oda kan pıhtılasmam var dıye benım mıde bulantım cok oulyordu bes altı kılo verdım yınede ılac vermedı serum bıle takmadı kus kızım bısey olmaz dedı doktorum

şişirmez herhalde yaa ben kan ve demir eksikliğinden sebep içiyorum onu...... 3 ayda hiç kilo almadım ama karnım çıktı biran önce şişsin istiyorum...:52::52:

ben kendim dedim doktoruma elevit içeyim mi pek ilaç yanlısı değil benimki ahahahaa....:52:

ben de sadecefolik asit kullanıyodum
dün dedi
artık demir takiviyesi ve vtamine başlıcaz diye
folik asidi kesti
ama şurubun içinde de folik asit varmış
şurup ffena değil de hap midemi bulandırdı yaa
ne zamandır bulantım yoktu benim:19:

Back