-----2010 KASIM hamişleri----

kızlar dr bana demir için şurup ve vitamin verdi
sizlerde başladınızmı
Ben foliğe devam ediyorum ve elevit içiyorum, demire başlamadı çünkü demir bulantı yapıyormuş, dr normal bulatılarını zor zar zaptettik bi de demirden olacakları eklemeyelim 16. haftada başlarız dedi..
canım 1 ay içinde 2 kere gidicekmişim.......bi paralı bi parasız....:52:
15 günü geçirirsen paralı oluyor hahahahaaaaaa o yüzden erken gidiyorum.....
Bizim dr bişi demedi o konuda, 3 hafta sonra görüşelim dedi.. :52::52:
Zaten çok yüksek değil muayene ücreti sanmıyorum bir ücretli bir ücretsiz yapacağını :6:

Ben foliğe devam ediyorum ve elevit içiyorum, demire başlamadı çünkü demir bulantı yapıyormuş, dr normal bulatılarını zor zar zaptettik bi de demirden olacakları eklemeyelim 16. haftada başlarız dedi..

Zaten çok yüksek değil muayene ücreti sanmıyorum bir ücretli bir ücretsiz yapacağını :6:

canım bana da demirin bulantı yapabilceğini şurubunu o yüzden verdiğini söledi
hapı daha fazla etkiymiş bulantıya
ama vitamine bişi demedi
şurup yapmadı
vitamin yaptı:52::52:

saol canım
bence de önemli olan sağlıklı olması
zaten hemen hemen hepimizin ilk bebişleri
kız da olsa erkek te olsa fatketmez
ayy 4 boyutlu da fotosunu çekti
parmak bebek resmen

ayrıca kızlarr 2.5 kilo almışım
dr dan fırça yedim sayılır
dikkat et böle olursa sonumuz kötü dedi
yaa abartı da yemiyorum niye kilo alıyorum anlamıyorum: bende aynıyım canım ya 14 haftalıkgım ve 5 kiloya yakın aldım nerdeyse va öle cok abartı yediğimide düsünmüyorum tamam iştahım acık ama yat kalk hamur işi tatlı yada et tüketmiyorum sebze agırlıklı beslnemeye calıssamda miğdemi bastırmak için ekem arası zeytin yiyorum en fazla o bile bana kilo yapıyo ama cok sinirliyim bu duruma ya hergün metobolizmamla kavga ediyorum neredeyse vebu hafta geceleri aclık gurultumdan uyayamıyorum bile saba cıkıyorum tartıya 200 gr gene almısım sen kac haftalıkken aldın 2.5 kiloyu

gem senide tebrik ederim canım mevla gönlüne göre vermiş cok istiyordun senin adına cok sevindim senin ilk gebeliginmi hani cok erkek istiyordun ya ondan sordum
tesekkur ederım canım benım ılk gebelıgım evet nedendır bılmıyorum ben erkek cocuklarını cok severım oyuzdn ıstemıstım kız olsada babaska bı duygu olacaktı emınım ama ole dıledım Allah ım verdı cok sukurkı :49:

kızlar daha önce yine sizden biri yazmıştı;
vitamin iştah acmasın - bulantı yapmasın diye yatmadan önce için diye...

ben öyle yapıyorum. elevitin tadı iğğğğrenççç ama napalım bebekim için katlanıyorus artık:69:

ben akşam yatarken içiyorum eleviti o yüzden bulantı oluyorsada farketmiyorum...:)))
valla canım bizimki 120 tl alıyor artık o kadarınıda yapsında...:))) buranın şartlarına göre çok alıyor......

smdı dr um aradı cıkabılecek en ıyı sonuc cıkmıs dedı 10.000/1 mıs :64::64::64:

cok sukur buunuda atlattık.rahım agzı yetmezlıgınıde asarsak sorunsuz gececek ınsallah

ben sımdı kacıyorum kızlar komsu teyzemız mamalr yapmıs bızı cagırdı cok opuyorum hepınızıııııı:49:

yaa kızlar acabaa şöyle parasıyla ultrasona girip bakabileceğimiz biyer warmıdır yaani öuayene fln olmadan:) bn kontrolü bklemeden gitmek istiyorumm

GEMCİM bende aynı snein gibiydim erkek bebklerini acayip bir tutkum vardı cok sevrdim onları hele tombullarsa bayılırıdm evlendim esimde bende ilk gebeliğimde erkek cok istiyorduk malum erkekler erkek evlat isterler ya genelde ama ben ondanda cok istiyordum mevla verdi gönlüme göre herkesinkinden tatlı ve bir o kadarda yaramaz bir oğlum oldu obez ustamdı o benim ama simdi cok zayıfladı büyüdü artık bizde ona kardes yapalım dedik ama simdi kızım olsun istiyorum insan değişik istiyor gercekten gerci doktor erkege benzettim dedi 11 haftalıkken ama 16 haftada kesinleşcek nasipse

saol canım
bence de önemli olan sağlıklı olması
zaten hemen hemen hepimizin ilk bebişleri
kız da olsa erkek te olsa fatketmez
ayy 4 boyutlu da fotosunu çekti
parmak bebek resmen

ayrıca kızlarr 2.5 kilo almışım
dr dan fırça yedim sayılır
dikkat et böle olursa sonumuz kötü dedi
yaa abartı da yemiyorum niye kilo alıyorum anlamıyorum: bende aynıyım canım ya 14 haftalıkgım ve 5 kiloya yakın aldım nerdeyse va öle cok abartı yediğimide düsünmüyorum tamam iştahım acık ama yat kalk hamur işi tatlı yada et tüketmiyorum sebze agırlıklı beslnemeye calıssamda miğdemi bastırmak için ekem arası zeytin yiyorum en fazla o bile bana kilo yapıyo ama cok sinirliyim bu duruma ya hergün metobolizmamla kavga ediyorum neredeyse vebu hafta geceleri aclık gurultumdan uyayamıyorum bile saba cıkıyorum tartıya 200 gr gene almısım sen kac haftalıkken aldın 2.5 kiloyu

canım ben şu an 12+1 m dr göre
bu 2.5 kiloyu da 1.5 ayda aldım
ama ben öle abartı yemiyorum
sabahları yarım simit zeytin peynir domates vs
öğlen sebze çorba vs 1-2 dilim ekmek
akşamda yine 1-2 dilim ekmek
bazen hiç ekmek yemem
ama fındık badem ceviz falan çok tükettim
bi de kabızlık problemim var
metabolizmm yavaşladı yani
ama kesinlikle gece yatarken bişi yemem
saat 8 den sonra da meyve tüketirim genelde
gebe kalmadan önce sigara içiyodum ve kesinlikle bu kadar düzenli beslenmiyodum
sanırım sigarayı bırakmam da etkili oldu
ama benim dr banaartık tuz turşu ve zeytini yasakladı
belki de ödem tpluyo vücüdun dedi
ama yine de üzücü yaa
bu gidişle dubiş olcamm:1::1:

Benim 20.haftada fetal anomali taramam var, dörtlü testin sonucunu 3 Şubat'ta alacağım, plesantanın yani bebeğin eşinin aşağıda olma durumu var..Onun dışında yarın 5.ayımıza giriyoruz:nazar:

canım ben şu an 12+1 m dr göre
bu 2.5 kiloyu da 1.5 ayda aldım
ama ben öle abartı yemiyorum
sabahları yarım simit zeytin peynir domates vs
öğlen sebze çorba vs 1-2 dilim ekmek
akşamda yine 1-2 dilim ekmek
bazen hiç ekmek yemem
ama fındık badem ceviz falan çok tükettim
bi de kabızlık problemim var
metabolizmm yavaşladı yani
ama kesinlikle gece yatarken bişi yemem
saat 8 den sonra da meyve tüketirim genelde
gebe kalmadan önce sigara içiyodum ve kesinlikle bu kadar düzenli beslenmiyodum
sanırım sigarayı bırakmam da etkili oldu
ama benim dr banaartık tuz turşu ve zeytini yasakladı
belki de ödem tpluyo vücüdun dedi
ama yine de üzücü yaa
bu gidişle dubiş olcamm:1::1:

hamile kaldıgında kac kiloydun peki ben 62 dim suan 65.500 oldum hatta gecen hafta 66.700grdım ama bu hafta kendime cok kızdıgım için rejım yapıyorum diyebilirim suan o kadar acımki ama sadece ayva yedim inan bana o dahada cok acıktırdı 1 ay kadar böle dikkat edecegim normal kilo alma seviyesine ulasana kadar herseyden cok az yemeye calıscam yoksa aynı senin dediğin gibi 85 falan olacam doğuma kadar

Benim 20.haftada fetal anomali taramam var, dörtlü testin sonucunu 3 Şubat'ta alacağım, plesantanın yani bebeğin eşinin aşağıda olma durumu var..Onun dışında yarın 5.ayımıza giriyoruz:nazar:

sen bizden bayağa öndesin maşallah....inş bi sorun çıkmaz...:nazar:

saol canım...
asıyı ne zaman olmalıyız???
tatile gideceğimde herhangi bi saglık ocagı yapar mı acaba?
yoksa kayıtlı olduğum s.ocağımı yapmalı???

canım ben 17. haftamdayım yaptılar bana kayıtlı olduğum sağlık ocağında yaptılar diğerlerinde yaparlar mı bilmiyorum

sen bizden bayağa öndesin maşallah....inş bi sorun çıkmaz...:nazar:

Yaklaşık 3 hafta kadar, bakalım 4.ayımızı doldurduk..Umarım sorun çıkmaz, her muayenede korku, tedirginlik, heyecan, bebek iyi mi diye kaç kere soruyorum doktora bilmiyorum, bu sefer doktor hızlı hızlı ölçümlerini yaptı, göremedim bile oğluşumu :44:doktor bakınca bebeğin neresi anlıyoda bak eli ayağı sırtı diye göstermese ben anlayamıyorum :)))

kızlar daha önce yine sizden biri yazmıştı;
vitamin iştah acmasın - bulantı yapmasın diye yatmadan önce için diye...

ben öyle yapıyorum. elevitin tadı iğğğğrenççç ama napalım bebekim için katlanıyorus artık:69:
evet bencede iğrençç :37:
yaa kızlar acabaa şöyle parasıyla ultrasona girip bakabileceğimiz biyer warmıdır yaani öuayene fln olmadan:) bn kontrolü bklemeden gitmek istiyorumm
ben de yakın ssk ve özel sig anlaşmalı bi yer bulup gitsem mi diye düşünmüyor değilim :52::52::10:

Ben de 3,5 kilo almışım :49:

Yaklaşık 3 hafta kadar, bakalım 4.ayımızı doldurduk..Umarım sorun çıkmaz, her muayenede korku, tedirginlik, heyecan, bebek iyi mi diye kaç kere soruyorum doktora bilmiyorum, bu sefer doktor hızlı hızlı ölçümlerini yaptı, göremedim bile oğluşumu :44:doktor bakınca bebeğin neresi anlıyoda bak eli ayağı sırtı diye göstermese ben anlayamıyorum :)))

Ya hepimiz kasım hamilesi değilmiyiz :))) Herkes cinsiyet öreniyo artık :) bnm daha 9+3 :) nese sizinkilere de maşallah :):49:

evet bencede iğrençç :37:

ben de yakın ssk ve özel sig anlaşmalı bi yer bulup gitsem mi diye düşünmüyor değilim :52::52::10:

Ben de 3,5 kilo almışım :49:
wallahi yaa hergün göresim war acaba hastanelere gitsek bakarlarmı muayene olmadan

wallahi yaa hergün göresim war acaba hastanelere gitsek bakarlarmı muayene olmadan

HAhahhaha :) sabredin kızlar :D ama size bişi itiraf ediyim :) geçen gece çok merak ettim :) kocamı kaldırdım zorla karnım ağrıyo acile gidelim dedim :) gittik :) gördüm :) :49: :47::10::10:

Back