-----2010 KASIM hamişleri----

Günaydın kızlar :3:

Ben milupaya üye olmuştum, az önce ufak bir paket geldi.
İçinde numuneler, indirim kuponları, hamileler için kitapçık ve cd var.
Bilginiz olsun.. Paketi açınca numunelerden dolayı bebek kokusu doldu burnuma çok hoş yaa:69:

(Kurye amca da hayırlı olsun anneliğiniz deyince içim bir kıpır kıpır oldu.)

anaaa bana da dun geldı :49: super dımı koku bayıldım bende mutfak masamda duruyo gıdıp gelıp kokluyorum:52:

bızım kurye amcamızda merhabaaa hamılelık paketınızı getırdımmmmmm dedı :86:

kız Gem doktora gitmedin mi sen noldu......

gittiim canım gitttiiimmmmmmm..ensemız 1.1 cıktı cok saglıklı gorunuyor dedı..kan verdım bugun dr arıcak 2lı test ıcın bısey cıkmıcak umuyorum :49:

bıde pipi gorduk turkuaz saka gıbıydı nekadar erkek ıstıyodum ama pipiyi gorunce cıglık attım ıyıce bak emınmısn kordon olmasın dıye cıldırdım :27:

ama dr teyzemız cok net bı sekılde oğlun gelıyor dedııııııı:52::52:

Allahıma cok sukur :emir_bebek::emir_bebek:

ayyy istediğin oldu canım ne güzel hayırlı olsun........bana erkek dediğinde ağlamamak için kendimi zor tutmuştum Allahın gücüne gitmesinde...:) hiçbir şey diyemedim donup kalmıştım...:))) bende öyle kan sonucunu bekliyorum bugün yarın arıcak doktor ama çokta takmıyorum birşey çıkmayacak Allahın izniyle.....yaaa istediğinin olduğuna çok sevindim......:65::55:

ayyy istediğin oldu canım ne güzel hayırlı olsun........bana erkek dediğinde ağlamamak için kendimi zor tutmuştum Allahın gücüne gitmesinde...:) hiçbir şey diyemedim donup kalmıştım...:))) bende öyle kan sonucunu bekliyorum bugün yarın arıcak doktor ama çokta takmıyorum birşey çıkmayacak Allahın izniyle.....yaaa istediğinin olduğuna çok sevindim......:65::55:
canımmmm bılıorum sevındıgıne :54:
sız cok kaptırdınız kız dıye dogal oyle hıssetmen banada kız deseydı ne tepkı verırdım bılmıyorum :10:

saglıkla gelsınler ne farkeder sonuclarımız ıyı cıkacak emınım bende :49:

benzınlıgın verıdıgı aarabaları bosuna bırıktırmemısım eheheh:55::55::55::55:

ne zaman üye olmuştun canım?...
bende üye oldum ama ne gelen var ne giden???
1 ay kadar oldu canım..
canım o gönderdikleri şeyle riçin herhangi bir ücret ödüyormusun kuryede dahil
yok canım ödemiyorsun..
anaaa bana da dun geldı :49: super dımı koku bayıldım bende mutfak masamda duruyo gıdıp gelıp kokluyorum:52:

Ben de ikide bir kokluyorum :69: Kurye amca süperdi yaa :86:

gittiim canım gitttiiimmmmmmm..ensemız 1.1 cıktı cok saglıklı gorunuyor dedı..kan verdım bugun dr arıcak 2lı test ıcın bısey cıkmıcak umuyorum :49:

bıde pipi gorduk turkuaz saka gıbıydı nekadar erkek ıstıyodum ama pipiyi gorunce cıglık attım ıyıce bak emınmısn kordon olmasın dıye cıldırdım :27:

Sormasak anlatmayacak yahu :27:

Hadi gözün aydın canım :71::92:

sormasak hiçç anlatacağın yokmuş:1:
maşallah:nazar: oğlusun sağlıcakla gelsin inşallah!!!

gem,
sen nezaman üye oldun???

neden bana kimse bişi göndermiyor:43:

allahhh oğluşlarda kampanya yapcam yakındaa:27:

hadi gözünaydın cnm inş. bende senin gibi sevinç çığlığı atarım:52:

bu arada sıranızı bana devrettiniz hadi bakalım gelsin 7 şubat gidelim doktoraaa:74:

bu arada sıranızı bana devrettiniz hadi bakalım gelsin 7 şubat gidelim doktoraaa:74:
sağol canımmmm gonlune gore olsun ınsallah...

ılk hamılelerden olupta nasıl dayandın bukadar vallahı hayranım sana :52::52:
7 sınde hepımız pc baslna kıtlenıcez :27:

sağol canımmmm gonlune gore olsun ınsallah...

ılk hamılelerden olupta nasıl dayandın bukadar vallahı hayranım sana :52::52:
7 sınde hepımız pc baslna kıtlenıcez :27:

amin amin cnmcım sağoll

öyle valla dayandık işte cnm nasıl oldu bende bilmem

ben kendimi sabırsız zannederdim ama meğer ne sabır varmış bende hee:80:

kocaman bir 10 gün var önümde sabretmem gereken :64:

evt karın büyüdğü için oluyormuş sancı
dün 2 kere hareketlerin ide hissettim artık çok şükür darısı sizlere inş. bayanlar....

cnm yumurtayı yağda içine peynir yada patates ile pişirip yemeyi dene
ve kola çok içmee :((( ben 2-3 yudum içerim oda haftada bikere bazen hiç

BU ARADA KABIZ ARKADAŞLAR SİZE BİR ÖNERİM OLUCAKKK......:68::56:

bunu kahvaltıda birkaç gün yapın farkı görüceksiniz tadıda oldıkça lezzetlii

bir tabağa zeytin koyun yiyiceğiniz kadar siyah olması lazım

üzerine bolca kekik ve kırmızı biber serpinn

üzerinee bolca zeytinyağı dökünn

vee istediğiniz ölüçüde limon sıkın

bu sosa ekmek bandıra bandıra sabah kahvaltıda yiyin eğer zeytin sevmiyorsanız sadece

bu sosla bileee kabızlığınız geçicektir

hemde kahvaltıda oldukça lezzetli oluyorr

YUMURTA ve beyaz PEYNİR YİYEMEYENLER İÇİN
kahvaltılardaa......:56::56::56:

1---yağda beyaz peynirleri eritin iyice üzerine yumurta kırın pişirin ama koklamamaya çalışın öyle

yiyi

2---yağı kızdırın içine ince ince doğradığınız patatesleri atın kızarıncaya kadar yağda

pişirin üzerine yumurta kırın yumurtada piştikten sonra üzerine hafif nane ve pulbiber serpip yiyin

3---- salam yada sucuklu deneyin yumurtayıı

ama mutlaka yemeye çaşlışınn

SÜT İÇEMEYENLER DE:68::68: yatarken tiklesinler kafayaa hemen uyusunlar
mide bulantısı yapmıyor

HEPSİ BENİM taktiklerim ve hepsini denedim arkadaşlar. umarım iyi gelir sizlerede....:16:

denicem canım :) Teşekkür ediyorummmm :)

bu arada evet zeytini bende yapıyorum :) ve uzun süredir kabızlık gibi problemim yok :):49:

cnm çok geçmiş olsun bebeklerim çok iiler kıpır kıpırlar teyzeleri bi görseniz elleri ayakları hiç durmuyo:)7.84 cm olmuşlaar:nazar::nazar::nazar: cinsiyetlerinide örendim.)))

cnmmmmmmmmm kızlarımdan hangini wersem senin yakışıklıya acabaaa:52::52:topiğin cadıları geliyo kıslaaarrr:))müjde müjdeeee
:64::64::64::64::64:

Naaaaaazzz Çok sevindimmm :) ayyy maşallahhh hadi gözün aydınnnn :)

canım bende 7 sinde gidicem benim 2. gidişim olcak....benim ki belli ama hayırlı haberlerle döneriz inş....:)))

naz gem sızlerı tebrık edıyorum allah gönlünüze göre vermiş maşallah bebişlerinizi kucagınıza aldığınız günleride görürsünüz inşallah.

Back