-----2010 KASIM hamişleri----

Günaydın kızlar :3:

Ben milupaya üye olmuştum, az önce ufak bir paket geldi.
İçinde numuneler, indirim kuponları, hamileler için kitapçık ve cd var.
Bilginiz olsun.. Paketi açınca numunelerden dolayı bebek kokusu doldu burnuma çok hoş yaa:69:

(Kurye amca da hayırlı olsun anneliğiniz deyince içim bir kıpır kıpır oldu.)
aaa ne gzl bnde üye olucaktım ama adres wermekten çekindim açıkçası acaba olsammı??
canım senin bebişler ikizken sen 2.5 kilo almışsın
benim hakketen fazla
boyu 5.32 mm
kilosunu sölemedi
ama ultrasonda yazan ga ağılık ise 12 gr
maşallh maşallh cnmm bnmkilerde 7.85cnm 87 gr lar:))

alıntı:
Sol yanınıza yatın Yatarken sol yan tarafınıza (çok rahatsız olursanız sağ yan da olabilir) yatmaya çalışın. Çünkü sırtüstü yatarken bebeğe giden kan akımında azalmalar olabilir. Böyle bir yatış pozisyonu sizi rahatsız ederse sırt ve bacak arasına yastıklar koyabilirsiniz. Eğer varis ve hemoroid (basur) vb. gibi sorunlar yaşıyorsanız dinlenirken (yatarak) bacaklarınızı kalbiniz düzeyine kadar yükseltiniz. Gerekirse destekleyici varis çorapları giyebilirsiniz

slm kızlar allah herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin çok güzel bir duyguymuş, benim meleğim de her geçen gün büyüyor:emir_bebek:

Bilginiz olsun.. Paketi açınca numunelerden dolayı bebek kokusu doldu burnuma çok hoş yaa:69:

ne zaman üye olmuştun canım?...
bende üye oldum ama ne gelen var ne giden???

alıntı:
Sol yanınıza yatın Yatarken sol yan tarafınıza (çok rahatsız olursanız sağ yan da olabilir) yatmaya çalışın. Çünkü sırtüstü yatarken bebeğe giden kan akımında azalmalar olabilir. Böyle bir yatış pozisyonu sizi rahatsız ederse sırt ve bacak arasına yastıklar koyabilirsiniz. Eğer varis ve hemoroid (basur) vb. gibi sorunlar yaşıyorsanız dinlenirken (yatarak) bacaklarınızı kalbiniz düzeyine kadar yükseltiniz. Gerekirse destekleyici varis çorapları giyebilirsiniz

ben sola pek yatamıyorum çarpıntım oluyo rahatsız ediyo birde bebek sanki o tarafa yığılıyor gibi rahatsız ediyo bende korkuyorum :))) arada düz yatıyorum ki bebeğe birşey olmasın die demek ki yatmamak gerekiyormuş.....:)))) sağolasın canım verdiğin bilgi için.....

saol tatlım:) içime kız doğuyodu ztn bnm bn biliyodum kızlarımın olacağını:))

işlhh senin dr yanılmıştır cnm seninde cimcimen geliyodur belkide amaaan ne olursa sağlıkla gelsinlerde....

amiin amiin sizede maşallah cnmm:)babası bn aywayı yedim 1 di 3 oluyolar diyoo:62:çok çalışmam lazım diyo:)

amiin cnmm hepimizin bebklerini allah saklasın:)wallaa şimdi talipler çoğalıyoo bi düşiniim bakalımm:82: ama oğluşunun çiçeğide pek güzelmiş saolunn:16:

saol cnm hepimizinki sağlıcakla gelsinler işlhh

çok güzel cnm sağlıkla gelsinler inşallah... :)

karneleri dağıttım
ya-şa-sın taaaaa-tiiiilllllll:66:

bebeme yelek örmeyede başladım....

ohhh bi hafta yatışşşşş:66:

sonra annenne ziyareti yapıcasssss:66:

bebeğimizin kalp atısını steteskop ile duyabilir miyiz acaba???:44:

oh ohhh hadi iyi tatiller cnm :16:

mrb kızlar ya ben yetişemiyorum geçmişi okumaya nasıl hızlı gidiyo.işteyim ancak vakit buluyorum.dün tetenoz aşısı oldum.çok ağrıyo kolum 2 gün ağrıycakmış.önümüzdeki ayda olcam ihmal etmeyin sizde olun çok önemliymiş.
arzum geçmiş olsun canım.Allah daha büyük acılardan korusun.
naz kızların hayırlı olsun
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
bu arada hala midem bulanıyo inanabiliyomusunuz hep böle mi gitcek ya sanki geçmiycek.
herkese mutlu bir gün diliyorum

mrb kızlar ya ben yetişemiyorum geçmişi okumaya nasıl hızlı gidiyo.işteyim ancak vakit buluyorum.dün tetenoz aşısı oldum.çok ağrıyo kolum 2 gün ağrıycakmış.önümüzdeki ayda olcam ihmal etmeyin sizde olun çok önemliymiş.
arzum geçmiş olsun canım.Allah daha büyük acılardan korusun.
naz kızların hayırlı olsun
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
bu arada hala midem bulanıyo inanabiliyomusunuz hep böle mi gitcek ya sanki geçmiycek.
herkese mutlu bir gün diliyorum

saol canım...
asıyı ne zaman olmalıyız???
tatile gideceğimde herhangi bi saglık ocagı yapar mı acaba?
yoksa kayıtlı olduğum s.ocağımı yapmalı???

saol canım...
asıyı ne zaman olmalıyız???
tatile gideceğimde herhangi bi saglık ocagı yapar mı acaba?
yoksa kayıtlı olduğum s.ocağımı yapmalı???

kayıtlı olduğun sağlık ocağı söylüyor sana ne zaman aşı olman gerektiğini ilk önce onlara bir sor bana martta mı gün vermişti aşı için tam hatırlamıyorum......

canım o gönderdikleri şeyle riçin herhangi bir ücret ödüyormusun kuryede dahil

merhaba kızlar yaa maşallahh ne kadar güzel çoğunuz cinsiyetlerini öğrenmişsiniz, ben ne zaman öğreneceğim ki ya çok merak ediyorum, hiç bişey alamıyorum o yüzden, 2 li testimiz bile 2 hafta sonra ,çok merak ediyorum düşünmiyim diyorum ama elimde değil

Merhaba kızlar, Nasılsınız...

Ben iyiyim. Sonuçlar çıktı. Malesef size iyi haber veremiyorum. Kuzumda ki ödem daha da arttı. Kalbin de ciğerlerinde de ödem oluşmaya başladı. Pazartesi günü hastaneye yatırıldım ve ilaç verilerek normal doğum gibi aldılar kuzumu.

Sizleri üzmek istemiyorum daha fazla ama beni sorarsanız ben iyiyim. Yapacak birşeyimiz yok. Çok doktora gittik hepsinin kararı da bu yönde oldu. Çünkü şuan bu işlem olmasaydı 5-6 hafta sonra malesef kendiliğinden anne karnında daha fazla yaşayamayacaktı.

Lütfen siz de üzülmeyin...

Unutmayın sizleri hep takip ediyorum. Beni merak eden herkese de çok teşekkür ederim. Yakında tekrar bende hamileyim diyerek aranıza katılacağım...

canımmmmmmmmmmmmmm :( cok dua ettım sızın ıcın kıyamam cok uzgunum..ama Allah ım boyle ıstemıs bırsey dıyemıyor ınsan yıyecek ekmegı yokmus yavrumun :( yeterkı sen ıyı ol hayırlısı boyleymıs kusum uzme kendını dıcem ama cok zor emınım ..bız hep burdayız bızı unutma cok ıyı bk kendıne lutfen en yakın zamanda katılırsın ınsallah bıze...

NAZZZ ınanmıyorum sanaaaa bu kıtlıkta hemde ıkı tane kız verdın bızeeeeee:66::66::66::66:
cok cok cok sevındım canım saglıcakla gelsınler konsunlar kucagına hayırlısıyla.ayyyy cok sevındımm coooook cok tebrık edıyorum :54::54::54:

Back