Günaydın kızlar
Ben milupaya üye olmuştum, az önce ufak bir paket geldi.
İçinde numuneler, indirim kuponları, hamileler için kitapçık ve cd var.
Bilginiz olsun.. Paketi açınca numunelerden dolayı bebek kokusu doldu burnuma çok hoş yaa
(Kurye amca da hayırlı olsun anneliğiniz deyince içim bir kıpır kıpır oldu.)
kız Gem doktora gitmedin mi sen noldu......
canımmmm bılıorum sevındıgıneayyy istediğin oldu canım ne güzel hayırlı olsun........bana erkek dediğinde ağlamamak için kendimi zor tutmuştum Allahın gücüne gitmesinde...:) hiçbir şey diyemedim donup kalmıştım...:))) bende öyle kan sonucunu bekliyorum bugün yarın arıcak doktor ama çokta takmıyorum birşey çıkmayacak Allahın izniyle.....yaaa istediğinin olduğuna çok sevindim......
1 ay kadar oldu canım..ne zaman üye olmuştun canım?...
bende üye oldum ama ne gelen var ne giden???
yok canım ödemiyorsun..canım o gönderdikleri şeyle riçin herhangi bir ücret ödüyormusun kuryede dahil
Ben de ikide bir kokluyorumanaaa bana da dun geldısuper dımı koku bayıldım bende mutfak masamda duruyo gıdıp gelıp kokluyorum
bızım kurye amcamızda merhabaaa hamılelık paketınızı getırdımmmmmm dedı :86:
Sormasak anlatmayacak yahugittiim canım gitttiiimmmmmmm..ensemız 1.1 cıktı cok saglıklı gorunuyor dedı..kan verdım bugun dr arıcak 2lı test ıcın bısey cıkmıcak umuyorum
bıde pipi gorduk turkuaz saka gıbıydı nekadar erkek ıstıyodum ama pipiyi gorunce cıglık attım ıyıce bak emınmısn kordon olmasın dıye cıldırdım
ama dr teyzemız cok net bı sekılde oğlun gelıyor dedııııııı
Allahıma cok sukur
gittiim canım gitttiiimmmmmmm..ensemız 1.1 cıktı cok saglıklı gorunuyor dedı..kan verdım bugun dr arıcak 2lı test ıcın bısey cıkmıcak umuyorum
bıde pipi gorduk turkuaz saka gıbıydı nekadar erkek ıstıyodum ama pipiyi gorunce cıglık attım ıyıce bak emınmısn kordon olmasın dıye cıldırdım
Allahıma cok sukur
anaaa bana da dun geldısuper dımı koku bayıldım bende mutfak masamda duruyo gıdıp gelıp kokluyorum
bızım kurye amcamızda merhabaaa hamılelık paketınızı getırdımmmmmm dedı :86:
gittiim canım gitttiiimmmmmmm..ensemız 1.1 cıktı cok saglıklı gorunuyor dedı..kan verdım bugun dr arıcak 2lı test ıcın bısey cıkmıcak umuyorum
Allahıma cok sukur
gem,
sen nezaman üye oldun???
neden bana kimse bişi göndermiyor
sormasak hiçç anlatacağın yokmuş
maşallahoğlusun sağlıcakla gelsin inşallah!!!
sağol canımmmm gonlune gore olsun ınsallah...allahhh oğluşlarda kampanya yapcam yakındaa
hadi gözünaydın cnm inş. bende senin gibi sevinç çığlığı atarım
bu arada sıranızı bana devrettiniz hadi bakalım gelsin 7 şubat gidelim doktoraaa
sağol canımmmm gonlune gore olsun ınsallah...
ılk hamılelerden olupta nasıl dayandın bukadar vallahı hayranım sana
7 sınde hepımız pc baslna kıtlenıcez
evt karın büyüdğü için oluyormuş sancı
dün 2 kere hareketlerin ide hissettim artık çok şükür darısı sizlere inş. bayanlar....
cnm yumurtayı yağda içine peynir yada patates ile pişirip yemeyi dene
ve kola çok içmee(( ben 2-3 yudum içerim oda haftada bikere bazen hiç
BU ARADA KABIZ ARKADAŞLAR SİZE BİR ÖNERİM OLUCAKKK......
bunu kahvaltıda birkaç gün yapın farkı görüceksiniz tadıda oldıkça lezzetlii
bir tabağa zeytin koyun yiyiceğiniz kadar siyah olması lazım
üzerine bolca kekik ve kırmızı biber serpinn
üzerinee bolca zeytinyağı dökünn
vee istediğiniz ölüçüde limon sıkın
bu sosa ekmek bandıra bandıra sabah kahvaltıda yiyin eğer zeytin sevmiyorsanız sadece
bu sosla bileee kabızlığınız geçicektir
hemde kahvaltıda oldukça lezzetli oluyorr
YUMURTA ve beyaz PEYNİR YİYEMEYENLER İÇİN
kahvaltılardaa......
1---yağda beyaz peynirleri eritin iyice üzerine yumurta kırın pişirin ama koklamamaya çalışın öyle
yiyi
2---yağı kızdırın içine ince ince doğradığınız patatesleri atın kızarıncaya kadar yağda
pişirin üzerine yumurta kırın yumurtada piştikten sonra üzerine hafif nane ve pulbiber serpip yiyin
3---- salam yada sucuklu deneyin yumurtayıı
ama mutlaka yemeye çaşlışınn
SÜT İÇEMEYENLER DEyatarken tiklesinler kafayaa hemen uyusunlar
mide bulantısı yapmıyor
HEPSİ BENİM taktiklerim ve hepsini denedim arkadaşlar. umarım iyi gelir sizlerede....
cnm çok geçmiş olsun bebeklerim çok iiler kıpır kıpırlar teyzeleri bi görseniz elleri ayakları hiç durmuyo:)7.84 cm olmuşlaarcinsiyetlerinide örendim.)))
cnmmmmmmmmm kızlarımdan hangini wersem senin yakışıklıya acabaaatopiğin cadıları geliyo kıslaaarrr:))müjde müjdeeee
allahhh oğluşlarda kampanya yapcam yakındaa
hadi gözünaydın cnm inş. bende senin gibi sevinç çığlığı atarım
bu arada sıranızı bana devrettiniz hadi bakalım gelsin 7 şubat gidelim doktoraaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?