-----2010 KASIM hamişleri----

Hahahaaaa doğru diyosun :) Zaten gözümde yok hiçbişey :) Canım çikolata istiyo, kuru incirle ceviz yiyorum; madem kalori alıcam, bebişime faydalı bişeyden alayım diye. Bu velet bizi adam edecek bu yaştan sonra :))

hadi gözünaydın cnm
bende sorun yok çok şükür herşey normal amaa
haftada 1 dedi doktorum
ayrıca fazla baskı yapmayın dedii
yanii yinede hepiniz dikkat edinn
eskisi gibii devam etmeyin ilişkilere

nasılsınız annelerrr???

ben şimdiden 1 kilo aldım
düzenli beslenme sağolsun...

yorulunca iğne batıyor gibi ...
yorulma anneeee!!! diye beni uyarıyor...

bu arada bizde eşimle ara verdik. bebek için.
eşim bebeği rahatsız etmeyelim dedi.

sordum çünkü bende 5+3 de gittim 5,4 mm idi kese 1 hafta küçük dedi ama söyle bir bakıyorum formdan 1 hafta değilde 4-5 gün küçük gibi onuda normal diyorlar aman normal büyüsünde küçüklük önemli değil yumurtlamadan oynar okadar

arkadaşlar merhaba

bende hamileyim..pazar günü test yapaark öğrendim.dünde doktora gittik.ultrasonda görünmedi ama kan testi pozitif çıktı..evliliğimizin 6.ayına girdik.daha çok yeni..ve ben 4 haftalık hamileymişim..korunuyorduk aslında. nasıl oldu hala aklım almıyor. bebek hiç düşünmüyorduk. çünkü eşim polis memuru. haziranda şark görevimize gidecektik. şuan istanbulda görev yapıyoruz. uzaklarda olacağımız için bebek hiç düşünmüyorduk. memleketimize döndükten sonra kısmet olursa o zaman bi bebeğimiz olsun diyorduk hep..ama şimdi oldu..evliliğe yeni yeni alışmışken, şimdi bir bebeğe nasıl alışırım hiç bilmiyorum. tek başıma uzaklarda naparım, nasıl büyütürüm hiç bilmiyorum..aklım çok karışık..aldırmayı düşünemiyorum.çünkü kıyamam ona..hem onca çocuk sahibi olmak isteyenleri duyunca ben nankörlük yapmış olurum.birde bu kadar korunurken dikkat edettiğimiz halde hala olduysa bi bebeğimiz vardır bir hayır diyorum..kısmet..ama doğunca da çok zorlanıcam, zorlanıcaz biliyorum..yapmak istediklerim vardı. çalışacaktım. kendimiz için, çocuğumuz için iyi bir gelecek hazırlayacaktık eşimle birlikte..ama şimdi çalışamam. kim bakıcak ona yoksa..çocuk çok büyük bir sorumluluk..nasıl altından kalkarız? plansız programsız oldu..ne yapacağım ben şimdi?

cnm yaa ne diyiceğimi bilemedim cnm
amaa dediğin gibi aldırmak gerçekten çocuk seven bir anneye yakışmaz
iyiki aldırmıyorsun tebrik ederim seniii
bu arada hangi yöntemle korunuyordunuz hamile kaldınız
ben bebektn sonra dikkat etmeliyimde
özelden bana yazarmısınız eğer
yanlış anlamassanızz:26:

slm kızlar benide kasım hamilesi olarak aranıza alırsanız sevinirim:)) bugün öğrendim 4 haftalık

önce hayırlı olsun diyorum hayat her zaman istediğin gibi olmuyor planladığın gibi de..
ben 2.5 senedir yapmadığımı bırakmadım çocuk için 10 binden fazla para 2 ameliyat 4 aşılama 1 tüp bebek olmadı olmadı planlar yaptım ama yine olmadı
bıraktım 2.tedavi için tarih çizdim ve unuttum plan yapmayı düşünmeyi
ve kendiliğimden hamile kaldım
rabbimin sana verdiği mucizeden hayattaki kaygıların için vazgeçme
kaç yaşındasın bilmiyorum ama 4 yıllık evli biri olarak sana tecrübe tavsiyesi..
eşin memurmuş daha ne ki hiç işi olmayan insanlar var çocuğunu büyütmek için çırpınan sonuçta bir mesleği var
sen çalışamamaktan bahsediyorsun ben bugun aysonu itibariyle işimden istifa ettim
yoğun çalışıyorum ve bebeğime birşey olur diye
vazgeçtim yani herşeyden

eminim bebeğini kucağına alınca bütün bu düşünceleren kurtulacaksın canım benim

Tabi canım. Değişiyo çok. Burada birbirimizi rahatlatıcaz derken bazen strese de sokuyoruz istemeden :) Normaldir her şey merak etme sen. Amaaaaaan eskiden insanlar bir hamile kalıyormuş, bir doğuruyormuş, biz suyunu çıkardık artık :)) Hayırlısıyla hepimiz bu meraklı günleri geride bırakıp minnoşları kucağımıza alıcaz :) Sonra da gülücez bu hallerimize :)

canlarım iyi akşamlar bebeklerinizle olan yolculuğunuz umarım iyi gidiyordur.ltf yardımcı olursanız sevinirim.ben hiç bir şey hissetmiyorum ve korkuyorum.acaba yok mu diye ara sıra kasık ağrılarım oluyo acayip gazım var ve göbeğim çok bşiş beni bırakmamıştır değil mi arkadaşlar kanamam olmadı ama keseyi cuma görücez ebe göremezsen korkma dedi yumurtlaman hemen olmamıştır belki dedi olmaz dimi arkadaşlar normalde adetim 28 kasımda olması lazımdı ama dün yine ilk başta silik sonra netleşmeye başladı yani hemen 2.çizgi net oluşmadı.ltffffffff yardım

Canım bende de aynı durum var. Ağrı sızı yok. Burada arkadaşlar ağrıdan bahsedince ben de korktum ilk. Sanki birşey yokmuş gibiydi. Ama pazartesi gittik, ben 5+6 sanıyordum, 5 haftalık çıktı adet düzensizliği sebebiyle. Minicik de kese vardı. Şimdi biraz daha rahatım. Ama bu kez de kalp atışlarını duymadan rahatlamam diyorum. Sonu yok yani, sıkma kendini şimdiden. Geçmez yoksa bu 9 ay :) Umarım her şey yolunda gider.

Bu topik bana gerçekten uğurlu geldi kızlar. Bu ay ilk denememizdi 25 kasımda adet olmam gerekiyordu ve olmadı.Dün test yaptım veee çift çizgi.
İnanamadık eşimle bu sabah tekrarladık ve pozitif. Hala şoktayım internetten yapılan hesaplamalara göre bugün hafta 5 günlük.
Sizce doktora ne zaman gitmeliyim.

MAŞALLAH CNM...RABBİM SAĞLIKLA BÜYÜTMEYİ NASİP ETSİN BEBİŞİNİ...EN ERKEN 6.HAFTADA KALP ATIŞLARI DUYULUYO CNM..öncesinde doktora gidersin sana folic asit kullanmanı tavsiye edicek ve 10 gün sonra gel dicek... eğer bekleye bilirsen biraz bekle cnm öyle git.. mercimeğini görürsün en azında...TEBRİKLER BU ARADA...

altı haftalık hamileyim galiba bebeğimi kaybediyorum.önce kahverengi lekelerim vardı hafif sonra arttı.doktora gittim progestan ilaç verdi sabah iki akşam iki kullanıyorum moralim çok bozuk bi ağrım sancım yok. doktor alttan bakmadı ultrasonda göründü kese bebekte göründü ama çok küçük olduğu için sağlıklımı sağlıksız mı bilemeyiz dedi bir hafta sonra gel dedi. belki düşmez ama sen yinede bel bağlama dedi. böyle beklemek öyle zor ki.. lütfen bize dua edin hakkımızda hayırlısı olsun

içini ferah tut canım herşeyin hayırlısı nasıl bir psikolojide olduğunu biliyorum. iyi düşün iyi olsun. olmazsada eğer yine denersiniz en azından bebişin oluyo bunun için ne kadar uğraşanlar var. Benimde başımdan geçti seninki gibi bir olay bende şimdi hamileyim 5 haftalık bu sefer kalp atışlarını duyana kadar kimseye söylememe kararı aldım aynen öyle gidiyor.

slm kızlarr
mevzuhal sen ii şeyler düşün olumsuz şeyler düşünme ii olur allahım hakkında hayırlısını wersin işlhh.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…