-----2010 KASIM hamişleri----

iyiyim canım nasıl olsun 11 aralığı bekliyorum dört gözle allah nasip ederse kalp atışlarını duycaz miniğimin

sen nasılsın nasıl gidiyor e diğer kızlar sizde anlatın bakalım varmı bişiler yeni hamişler bebişini görenler kalp atışlarını duyanlar herhalde ben kalp atışlarını dusam ağlarım sevincimden

iyiyim canım nasıl olsun 11 aralığı bekliyorum dört gözle allah nasip ederse kalp atışlarını duycaz miniğimin

bnde 27 kasımda gitmiştim kesemizi gördük kalp atışı için 14 gün snr gel dedi bnde 11 inde gidicem nasipse aynı gün yani hadi cnm işlh gzl hbrler werelim birbirimize.))

aynen bende 27 kasımda gitmiştim 5+3 günlüktü 5,4 mm bir kese gördü biraz küçük dedi işte 2 hafta sonraya çağırdı herbişeyimiz aynı allah ikimizide bebişlerimizin sesini duyurur inş. haber veririz artık burdan

ewet cnm aynı günün kaderini sewincini paylaşmışız ne garip dimi? bn izmirdeyim cnm sen nerdesin
ewet 10 gün snr gzl hbrlere gelelim işlhhhhh

5+3 5.4 mm e küçük dediyse doktor ben napıyım ya offf
5+6 da gittim ama özele başlamamıştım daha elime ultrasyon kağıdını aldım 2.4 mm yazıyor
ne küçük ne büyük iyi kötü hiçbirşey yazmıyor
yarın randevumuz var uykularım kaçıyor

mevzuhal hemen kaybediyorum diye düşünme
benim başka topikten tüp bebekel hamile kalan bir arkadaşım kaç ay kanama yaşadı bebeği hala sağlıklı
benimde oldu kahverengi lekelenmem yerleşme kanamasıymış

nie korkuyosun cnm olabilir snr gelişir bak yrn git nasipse görüceksin büyüdüğünüü

midenizne durumda ben fenayım şimdi ballı süt içtim kötü oldum
evde ilk günüm işi bıraktım
kendime ve bebişime bakıcam artık

sağlık ocağına kayıt yaptırıcam öğleden sonra
orda ultrasyon var mıdır acaba ?bazı yerlerde varmış galiba

Bende istanbul arkadaşlar off varya çok kafamıza takıyoruz. Hepimiz aynı olmadığımız gibi bebişlerimizde aynı değil tabikide bir bunu anlayamadık galiba.
Hakkımızda hayırlısı
tutun bebişler annelere üzmeyin bizi

nie korkuyosun cnm olabilir snr gelişir bak yrn git nasipse görüceksin büyüdüğünüü

inşallah dediğin gibidir
aksi bir durum görse söylerdi kalp atışı da görülmüş
ben duymadım
ama duymak iyi değilmiş zaten ekranda pıt pıt attığını görmek kafi imiş..

evet yaaa
çok haklısın kendi kendimzie yapıyoruz kendimizden örnekler arıyor etrafta
hayırlısı hakkımızda sağlıkla doğsun bebişlerimiz

bnm midemde şimdilik hiçbişey yok cnm umarım hiç olmaz sen nerde oturuyosun sağlık ocaklarında ultrason olmaz die biliyorum cnm

ewet cnmm haklısın ama çok heyecanlı bi durum şu kalp atışınıda hayırlısıyla bi duysak.........

geçen seneye kadar bornova diye geçiyordu sonra bayraklı yaptılar alışamadım daha bu fikre
sen nerde oturuyorsun?
bence de yoktur ultrasyon.. ama bazı arkadaşlar yazıyor sağlık ocağına gittim bebişimi gördüm diye

naz birde nereye gidiyorsun doktora?
ben çok kararsız kalaraktan sonunda buldum yarın başlıyoruz bakalım
9 eylüle gideceğim uzak ama dr iyi
ege de doğum yapmak istemiyorum büyük konuşmayayım kendimi orda bulurum sonra

bn bucadayım cnmm.özel olan sağlık ocaklarında belkii wardır pek sanmıyorum ama e yrn gitçen ya doktora orda görürsün cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…