iyiyim canım nasıl olsun 11 aralığı bekliyorum dört gözle allah nasip ederse kalp atışlarını duycaz miniğimin
aynen bende 27 kasımda gitmiştim 5+3 günlüktü 5,4 mm bir kese gördü biraz küçük dedi işte 2 hafta sonraya çağırdı herbişeyimiz aynı allah ikimizide bebişlerimizin sesini duyurur inş. haber veririz artık burdan
5+3 5.4 mm e küçük dediyse doktor ben napıyım ya offf
5+6 da gittim ama özele başlamamıştım daha elime ultrasyon kağıdını aldım 2.4 mm yazıyor
ne küçük ne büyük iyi kötü hiçbirşey yazmıyor
yarın randevumuz var uykularım kaçıyor
nie korkuyosun cnm olabilir snr gelişir bak yrn git nasipse görüceksin büyüdüğünüü
Bende istanbul arkadaşlar off varya çok kafamıza takıyoruz. Hepimiz aynı olmadığımız gibi bebişlerimizde aynı değil tabikide bir bunu anlayamadık galiba.
Hakkımızda hayırlısı
tutun bebişler annelere üzmeyin bizi
midenizne durumda ben fenayım şimdi ballı süt içtim kötü oldum
evde ilk günüm işi bıraktım
kendime ve bebişime bakıcam artık
sağlık ocağına kayıt yaptırıcam öğleden sonra
orda ultrasyon var mıdır acaba ?bazı yerlerde varmış galiba
ewet cnmm haklısın ama çok heyecanlı bi durum şu kalp atışınıda hayırlısıyla bi duysak.........Bende istanbul arkadaşlar off varya çok kafamıza takıyoruz. Hepimiz aynı olmadığımız gibi bebişlerimizde aynı değil tabikide bir bunu anlayamadık galiba.
Hakkımızda hayırlısı
tutun bebişler annelere üzmeyin bizi
geçen seneye kadar bornova diye geçiyordu sonra bayraklı yaptılar alışamadım daha bu fikre
sen nerde oturuyorsun?
bence de yoktur ultrasyon.. ama bazı arkadaşlar yazıyor sağlık ocağına gittim bebişimi gördüm diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?