-----2010 KASIM hamişleri----

canım üzülme ben ilk öğrendiğimde kanda 1490 çıktı 3-4 haftalık dedi doktor sonra ultrasona aldı 5 haftalık dedi 4.7 mm di yani senin değerden daha küçüktü şimdi 8+5 olduk kocaman oldu miniğim en son gittiğimde 15 mm olmuştu.üzülme sakın bebeğinide üzme iyi düşün ii olsun.annelik böle bişey galiba bende hep endişeliyim ama olumlu düşünmek lazım.

teşekkür ederim canım ya içime su serptin inş.öyle olur. aslında ben internetten baktım adeti 2-5 gün geçince gebelik kesesi 2-4 mm olurmuş benim 7 gün geçmişti 5,4 mm de o kadar küçük değil 3-4 gğn oynuyormuş gibi geldi oda gayet normal

Kızzlarrrrrrrrr saanırım şüphelerimde doğruyumm...Az önce test yaptım ve çift çizgi hemen belirdiiiii...akşama gidip kan testi yaptırcam emin olmak için şuan çok mutluyum ilk denememizde oldu yaa inanması çok zor..:)))

Son düzenleme:

çok çok tebrik ederim cnmm allahım sağlıklı bi hamilelik geçirtsin işlh...

bugün öğrendim evde testle ama adet sancısı gibi ağrılarım oluyo normalmi bide teste güvenilirliği yüksekmiş değilmi

adet sancısı gibi olur cnm benimde
belim kasıklarım ve karnım ağırıyordu
pozitifse korkma
doğru çıkar
hadi hayırlı olsun cnmmm...

hadi hayırlı olsun
ilk denemede olması
gerçekten süper
dua ettt

merhaba hamiş arkadaşlar, umarım sağlıklı keyifli hamilelik geçirirsiniz, ben de bu ay regl olmadım. sitedeki hesaplayıcılarda SAT'a göre 4+2 gösteriyor. Test yapmadım daha. Hayırlısı ise pozitif görmeyi istiyorum. Ama aynı zamanda da tedirginim. 28 ocak da kürtaj olmuştum bebiş gelişmeişti bu da mı öle olacak die korkuyorum umarım herşey güzel olur. Bu dönemde birbirimize destek olalım,sürekli paylaşalım doktorlardan öğrendiklerimizi. İyi akşamlar..

Kızlar bugün ilk kontrolümüze gittik. Benim 5 haftalıkmış. sadece kese gördük. Şükür ki alttan bakmadılar. Bebişi göremedim daha ama En azından yeri normalmiş,şimdiki belirtiler iyiymiş. Bende akıntı, sancı vs. hiçbirşey olmadığından varlığını hissedemediğimi düşünüp üzülmüştüm. Çooook rahatladım :) Bir de doktorum bana ilişki serbest dedi. Sizler bu konuda nasıl bir tutum izliyorsunuz?

kızlar kasıklarım sürekli hafif birşekilde ağrıyo gece uyanınca bile hissediyorum bacaklarıma doğru iniyor ağrı bide akıntım var normalmldlr daha doktora gitmedim de

kızlar kasıklarım sürekli hafif birşekilde ağrıyo gece uyanınca bile hissediyorum bacaklarıma doğru iniyor ağrı bide akıntım var normalmldlr daha doktora gitmedim de

normal cnm bu ağrılar bende hala oluyor ve akıntıda aynen normal koyu lekelenme değilse

bende 6 haftalıkken gitmiştim ben görmüştüm bebişimi 6 mm 'di. ultrasyonda 3 gün büyük görünüyor :))))
biz eşimlehamile olduğumu öğrendiğimden beri ilişkiye girmiyoruz ,korkuyoruz ben eğilemiyorum bile sancı oluyo arada karnımda bi şişiklik böyle daha iyi 11 ay sonra görüşecez

kızlar teşekkür ediyorum sizlere öncelikleee....
dün akşam koştur koştur gittim hastaneye ve hemen test yaptırdım sonucu bekleyene kadar hoop oturup hop kalktık arkadaşımla....:)
sonuç pozitif çıktı 299.34 daha çok küçük miniği adet tarihime göre 4 haftalık...
hala inanması çok zor geliyor bana...:)
benim kasık ağrım çok fazla ve ateşimde çıkıyor bunlar sizde de oluyor mu?...

turkuaz tebrikler
ve diğer arkadaşlarımı da tebrik ediyorum:))
Allah sağlıkla doğrumamızı nasip etsin
bizde de hamile doluğumu öğrendiğimden beri eşim yaklaşmaya korkuyor
dr söylese bile serbest diye ,kasık ağrılarım fazla olduğu için korkuyoruz
varsın sağlıklı olsun bebişler de napalım fedakarlık şart..

senemo kesenin büyüklüğü ne kadardı

Benim adetim düzensiz olduğundan normalde 5 haftalık olduğunu söyledi doktor. Büyüklükle ilgili birşey demedi ama fotoğrafımızda 8 mm falan yazıyor. Bilemedim tam.
Bir de ağrım sancım, akıntım yok ama, korkumdan içimden gelmiyor birşey. Eşimi yaklaştırmıyorum pek :)Zaten o da korkuyor şimdilik :)

Son düzenleme:
slm kıslar bugun nasılsınız bakem sayfanın en kıdemli ıkıncı annesı olarak ıkıncı ben dıgurcam galıba bız 7+6 olduk allahın ıznı ıle çok şükür bu gune kadar saglıkla geldık darısı dıger gunlere bizde ilişki konusunda cok tedırgınız cunkı bana gore kesem aşagıda gıbı geldı kasıklara baya yakın nolur nolmaz yanı dayancaz artık napalım:) vaılacak hedef büyükse çekülen çile kutsaldır hadı bakalım hayırlı gunler

bu arada benım cızelge 4 gun önden gıdıyro ama ultrasona gore bız 7 haftalıkız deyseleriii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…