kızlar canım çok sıkkın dün doktara gittim 5+3 dü 5.4 mm lik bir gebelik kesesi göründü ama normalde bu boyut 4.haftada olurmuş 1 hafta gerideymiş yani doktor olabilir dedi 2 hafta sonra gel dedi kalp atışları için ama çok korkuyorum önceki gebeliğim de böyle başlamıştı ve gelişmemişti kürtaj olmak zorunda klamıştım off nasıl geçecek 2 hafta bilmiyorum.
teşekkür ederim canım ya içime su serptin inş.öyle olur. aslında ben internetten baktım adeti 2-5 gün geçince gebelik kesesi 2-4 mm olurmuş benim 7 gün geçmişti 5,4 mm de o kadar küçük değil 3-4 gğn oynuyormuş gibi geldi oda gayet normalcanım üzülme ben ilk öğrendiğimde kanda 1490 çıktı 3-4 haftalık dedi doktor sonra ultrasona aldı 5 haftalık dedi 4.7 mm di yani senin değerden daha küçüktü şimdi 8+5 olduk kocaman oldu miniğim en son gittiğimde 15 mm olmuştu.üzülme sakın bebeğinide üzme iyi düşün ii olsun.annelik böle bişey galiba bende hep endişeliyim ama olumlu düşünmek lazım.
Kızzlarrrrrrrrr saanırım şüphelerimde doğruyumm...Az önce test yaptım ve çift çizgi hemen belirdiiiii...akşama gidip kan testi yaptırcam emin olmak için şuan çok mutluyum ilk denememizde oldu yaa inanması çok zor..:)))
bugün öğrendim evde testle ama adet sancısı gibi ağrılarım oluyo normalmi bide teste güvenilirliği yüksekmiş değilmi
Kızzlarrrrrrrrr saanırım şüphelerimde doğruyumm...Az önce test yaptım ve çift çizgi hemen belirdiiiii...akşama gidip kan testi yaptırcam emin olmak için şuan çok mutluyum ilk denememizde oldu yaa inanması çok zor..:)))
kızlar kasıklarım sürekli hafif birşekilde ağrıyo gece uyanınca bile hissediyorum bacaklarıma doğru iniyor ağrı bide akıntım var normalmldlr daha doktora gitmedim de
Kızlar bugün ilk kontrolümüze gittik. Benim 5 haftalıkmış. sadece kese gördük. Şükür ki alttan bakmadılar. Bebişi göremedim daha amaEn azından yeri normalmiş,şimdiki belirtiler iyiymiş. Bende akıntı, sancı vs. hiçbirşey olmadığından varlığını hissedemediğimi düşünüp üzülmüştüm. Çooook rahatladım :) Bir de doktorum bana ilişki serbest dedi. Sizler bu konuda nasıl bir tutum izliyorsunuz?
senemo kesenin büyüklüğü ne kadardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?