canım sende şöyle düşün, gittiğin zaman cinsiyetini öğrenmiş olacaksın :)))
doktoruna sor veya iyicene araştır ki için rahat etsin inş bebeğine bi zararı olmaz korkma....
togi_eylül, napıyosun güzel ebe, yoğunluktan yazamıyor
kızlar nasılınız bakalım bugun ben dün goktora gittigimde erkege benziyor demişti bana 11 haftalık daha ama internette okudum öle erkek sanıp kızı olan ilerleyen aylarda erkenmi tahminde bulundu acaba diye düsünüyroum
kızlar nasılınız bakalım bugun ben dün goktora gittigimde erkege benziyor demişti bana 11 haftalık daha ama internette okudum öle erkek sanıp kızı olan ilerleyen aylarda erkenmi tahminde bulundu acaba diye düsünüyroum
Hayırlısı olsun canım, doktorun tecrübesi de çok önemli tabi. benim randevum taa 17. haftanın içinde:18: inş. o zamana net belli olur.
slm kızlar bugün doktordaydık bebişimiz 9 haftalık olmuş maşallah3 hafta sonra 2 li test için çağırdı, yanlız ben bişey sorcam 2 hafta önce kanamam olmuştu biraz doktor progestan vermişti onu kullandım şimdi bir hatadır kanamam yok çok şükür ama doktor 12. haftaya kadar kullan dedi, ya bu ilaç beni çok fena yapıyor napıyım kızlar sizce bıraksam bişey olur mu :26:
evt cnm bakalım pipilimi pipisizmi
ayyy sorma şu aile hekimliğinden dolayı hastalar çıldırmış gibi.. açtım ama bi fırsatım olmadı yazmaya..
nasılsın bakalım?
tabiki belli olur:) tabiikkiii bebişin poposunu dönüp yatmazsa...
muayeneden yarım saat önce çikolata yiyin-bebek hareketleniyormuş
kıslar rüya yorumlayan var mı aranızda???
yada ii bir rüya yorum sitesi bilen???
rüyamda sokaktayız. eşimde yanımda. yerlere altın kolyeler ve küpeler dölkülmüştü. 20 kadar.
ben bunlar kimin acaba diyorum. sahibi yok diyorlar.
bendeseçip beğenip-yerden iki küpe alıyorum.
neki şimdi bu???:44:
Çok tatlı telaşlar bunlar yaaaa.... :)))) ah bir de kaynanam uzakta olsa da, daha tatlı olsa
kıslar rüya yorumlayan var mı aranızda???
yada ii bir rüya yorum sitesi bilen???
rüyamda sokaktayız. eşimde yanımda. yerlere altın kolyeler ve küpeler dölkülmüştü. 20 kadar.
ben bunlar kimin acaba diyorum. sahibi yok diyorlar.
bendeseçip beğenip-yerden iki küpe alıyorum.
neki şimdi bu???:44:
ay al bendende okadar
ama inş. sabredersek 3 sene sonra yeni bir ev alma şansımız var gibi görünüyor şimdilik kızlarrr
inş. kurtulursun sende kısa zamanda cnm uzağa gitsinler :26:
amanın bak ne yazıyor rüya yorumumda:)
Hamile kadının kulağında küpe görmesi oğul evladına; bu küpe altınsa oğlunun hafız olacağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?