• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

göbek kordonu dolanırsa erkek gibi görülebiliyormuş.
yada bebeğin pozisyonuna göre doktor yanlış anlayabiliyormuş.

benim serseride iki bacagını acıp takla attı da ben gördüm. :52:doktor ondan sonra söledi.
erkek gibi gözüküyor ama kesin sonuç için gelecek ayı bekleyelim...

kendini çok kaptırmadan bekle arkadasım...:13:[/QUOTE
canım senin kac haftalıktı tahminde bulundugunda benim tam 11 haftalıktı eşi cok sevindi erkek olacak benim bir tane daha oğlum var erkekleri ciftledim duble baba oldum diyip durud tabi saglıkla kucagımaza almak duasıyla. ama benim gönlümden kıs geciyor hani dedim belki erkek değildir yanılmıstır doktor erken daha diye böle olan varmı dşye o yüzden sordum erkek cocuk baskın olabilirmi bende diyede aklıma gelmiyor değil he bu arada doktorum gercekten proferyonel yanılsa keske diyorum ama tüm samimiyetimle en önemlisi tabikide saglıklı hayırlı bir evlat

Canım tebrik ederim seni :27:

Ya benimki arabayla 15 dk uzakta ama maşallah sabah 15 dk içinde 5 kez aramış :)))))))))

a ne diyorsun benimki üst dairede oturuyo:52::52::52::52:
ama açma teli 5 dk içinde oğlunu telaşa verir
:52:
birkere banyoya girdim eşim akşam dışardaydı
bir çıktım banyodan
tel çalıyorr
ay kızım nerdeydin sen çok merak ettim
ay etmeyin beni merak nooooooolur yaa diyesim geldi
illallah ettiriyorlar yaa
akıllarınca iyilik yapıyorlar ama
sıkıyor çok ilgide yaa:47:

Kızlar bebeklerinizin kalp atışı ne kadar? benim yawrumun ki 170'di bu gittiğimde söyledi doktor :emir_bebek:

cnm benimde senin haftalarındayken öyle idi
şuan 140 da yani düzene girmiş dedi doktor :)

bebek günlükleri tutmaya başladınız mı???
ben 11 sayfa yazmışım bile...
eşimle -akrabalarla aramızda gecen bebekli konuşmalar...
doktor maceralarımız. usg fotoları...

bebeğimi hissetmeye başlayınca da hemen yazıcam bazen kalbini hisediyorum gibi geliyor ama sanırım uyduruyorum:)))

3 aylık usg nin yanına 3 aylık göbükümü de yapıştırcammm...

kendi fotolarınızı da çekmeyi unutmayın anneler...

ben ilklerim diye hazır bir günlük aldım canım. en başta anne ve babanın nikahından fotolar yapıştırıyorsun.
benim aklıma gelmeyen bir çok şeyi yazmışlar ve bize yazmak için boşluk bırakmışlar
resimleri de çok hoş
bebeğime güzel bir hediye olacağını düşünüyorum

Vayyy erkek annesi, potansiyel kaynana :27:

ay zelicka ömürsün hee:9:
seninkide erkek olursa görürsün kaynanayı:60::60::60::60:

ay keramosssss hafız bir oğul ay hiç günahın olmaz cnm seninde oğlununda ne güzel bir rüya görmüşsün maş..:nazar:
ay erkek mi geliyorrrrrrrr yoksaaaaaaaaam:53:

Çok tatlı telaşlar bunlar yaaaa.... :)))) ah bir de kaynanam uzakta olsa da, daha tatlı olsa:9:

benimki 15 basamak kadar uzak :27: eltimle de 30 basamak :27: allahtan başka daire yok .yoksa bekar kaynım da gelirdi. :4: seni çok iyi anlıyorum. ilk zamanlar kurutma makinasını açmadan önce kendimle cebelleşirdim açsam mı, açmasam mı. şimdi umursamıyorum :36:

Kızlar bebeklerinizin kalp atışı ne kadar? benim yawrumun ki 170'di bu gittiğimde söyledi doktor :emir_bebek:

bebek küçükken kalbi çok hızlı oluyormuş arkadasım 8haftalık 180 atıyordu kalbi. bebek büyüdükçe kalbi normal hıza düşüyormuş:)

slm kızlar bugün doktordaydık bebişimiz 9 haftalık olmuş maşallah :nazar::nazar: 3 hafta sonra 2 li test için çağırdı, yanlız ben bişey sorcam 2 hafta önce kanamam olmuştu biraz doktor progestan vermişti onu kullandım şimdi bir hatadır kanamam yok çok şükür ama doktor 12. haftaya kadar kullan dedi, ya bu ilaç beni çok fena yapıyor napıyım kızlar sizce bıraksam bişey olur mu :26:

aynı senin gibi 6 haftalıkken kanaman olmustıu az hemen dkotora gittik progestoron verdi ben 10 falan kullandım zaten 2 gün sonra kanamam kesilmişti ama ilaç beni mahvetti sanki kendimde biel olmuyurdum öle yani dayamadımbıraktım bende dün doktra gittiğimde söledim yan etki yaptı bıraktım kullanmadım dedim zaten her sey yolunda olunca tamam iyi yapmıssın dedi içim rahatladı elevitte içmiyorum gercekten o kilo yapıyor ilk hamilelgimden biliyorum

a ne diyorsun benimki üst dairede oturuyo:52::52::52::52:
ama açma teli 5 dk içinde oğlunu telaşa verir
:52:
birkere banyoya girdim eşim akşam dışardaydı
bir çıktım banyodan
tel çalıyorr
ay kızım nerdeydin sen çok merak ettim
ay etmeyin beni merak nooooooolur yaa diyesim geldi
illallah ettiriyorlar yaa
akıllarınca iyilik yapıyorlar ama
sıkıyor çok ilgide yaa:47:

ya bi de merak ettim demeleri yok mu ?
Allah'ım evde ne yapabilirim ki yaaaa
Bazen telefonları açmıyorum, akşm oğlu gelince arıyor, beni şikayet ediyor, eşimde duymamıştır, uyuyordur filan diyor....
Ya yeter arama beni yaaa:52:

cnm benimde senin haftalarındayken öyle idi şuan 140 da yani düzene girmiş dedi doktor :)[/QUOTE .!.:
.
Cnm evet öyle oluyormuş, sonraki haftalarda düzene giriyormuş..

Son düzenleme:
kızlar burdan bahsettiğim günlüğe bakabilirsiniz.
ben sayfalara bişeyler yaz mak için heyecanlanıyorum. çok hoş

göbek kordonu dolanırsa erkek gibi görülebiliyormuş.
yada bebeğin pozisyonuna göre doktor yanlış anlayabiliyormuş.

benim serseride iki bacagını acıp takla attı da ben gördüm. :52:doktor ondan sonra söledi.
erkek gibi gözüküyor ama kesin sonuç için gelecek ayı bekleyelim...

kendini çok kaptırmadan bekle arkadasım...:13:[/QUOTE
canım senin kac haftalıktı tahminde bulundugunda benim tam 11 haftalıktı eşi cok sevindi erkek olacak benim bir tane daha oğlum var erkekleri ciftledim duble baba oldum diyip durud tabi saglıkla kucagımaza almak duasıyla. ama benim gönlümden kıs geciyor hani dedim belki erkek değildir yanılmıstır doktor erken daha diye böle olan varmı dşye o yüzden sordum erkek cocuk baskın olabilirmi bende diyede aklıma gelmiyor değil he bu arada doktorum gercekten proferyonel yanılsa keske diyorum ama tüm samimiyetimle en önemlisi tabikide saglıklı hayırlı bir evlat

öyle deme arkadasım, bebeğin alınır küser...
Allah hayırlı evlat versin.
ben tam 12 haftalıktım. bebekimi gördüğümde...:66:

Vayyy erkek annesi, potansiyel kaynana :27:

valla eşimde bende bebekimizin evlendiği zamanları düşünemiyorus bile...
nası verces onu ellereeeee???

sizin çekiştirdiğiniz gibi bi kaynana mı olcam ben yaaa:84:

ben kaynanamdan hiççç çekmedim. annemde eşimde çektirmedi bakalım armut dibine düşecek mi:52:

benimki 15 basamak kadar uzak :27: eltimle de 30 basamak :27: allahtan başka daire yok .yoksa bekar kaynım da gelirdi. :4: seni çok iyi anlıyorum. ilk zamanlar kurutma makinasını açmadan önce kendimle cebelleşirdim açsam mı, açmasam mı. şimdi umursamıyorum :36:

:9::9::9:
Hay Allah'ım ya, bizler de kaynana olacağız ama yok yok ben kendimden nefret ettirmem....
Benimki çok içli dışlı olmak istiyor, yani fırsat bulsa, gelip aramızda yatacak :52:

valla eşimde bende bebekimizin evlendiği zamanları düşünemiyorus bile...
nası verces onu ellereeeee???

sizin çekiştirdiğiniz gibi bi kaynana mı olcam ben yaaa:84:

ben kaynanamdan hiççç çekmedim. annemde eşimde çektirmedi bakalım armut dibine düşecek mi:52:

Valla şekerim, bu armut dibine düşmeli, ama hiç belli olmaz:9:
"nası verces onu ellereeeee???" seve seve:52:

ben ilklerim diye hazır bir günlük aldım canım. en başta anne ve babanın nikahından fotolar yapıştırıyorsun.
benim aklıma gelmeyen bir çok şeyi yazmışlar ve bize yazmak için boşluk bırakmışlar
resimleri de çok hoş
bebeğime güzel bir hediye olacağını düşünüyorum

bende hazır alcaktım vazgectim.
özel olsun dedim.
kendim yapıyorum
sende önemli-güzel şeyler varsa söyle de ekleyeyim...:62:

evt cnm ilk zamanları bana kurutma makinenin sesi yukarı çıkıyo bile denildi
utanmazlar..
kendilerinin yapmadıkları bişiy sanki:30:

ya bi de merak ettim demeleri yok mu ?
Allah'ım evde ne yapabilirim ki yaaaa
Bazen telefonları açmıyorum, akşm oğlu gelince arıyor, beni şikayet ediyor, eşimde duymamıştır, uyuyordur filan diyor....
Ya yeter arama beni yaaa:52:

.
Cnm evet öyle oluyormuş, sonraki haftalarda düzene giriyormuş..

rahat bırakın bizi yaaa:47::47::47::47::47:

kitapyurdu: kitap - İlklerim Bebeğimin Günlüğü - Abdülkadir Süphandağı, İlklerim bebeğimin günlüğü, İLKLERIM BEBEĞIMIN GÜNLÜĞÜ,

aaaaaayyy:53:
cnm şimdi burda kitabın içinde sorular oluyor sende sadece yanıtlıyormusun ben tam anlıyamadımda
ne die söyliyip alcağızz

alan varmıı kızlarrrrr:44:

:9::9::9:
Hay Allah'ım ya, bizler de kaynana olacağız ama yok yok ben kendimden nefret ettirmem....
Benimki çok içli dışlı olmak istiyor, yani fırsat bulsa, gelip aramızda yatacak :52:

ben biraz soğuk davrandım heralde bilmiyorum öle gelip gitmesi yok. ama ona uğradığımızda eşimin yanından ayrılmıyo. sarılıyo öpüyo falan, sadece gülümsüyorum ona :23: akşam iş çıkışında uğramazsak alınıyooo.yaaa neyse. birazcık umursamaz olmayı öğrendim. ama çok zormuş gerçekten.mikser bi elti de cabası :47: allah bizze yardım etsin

ay zelicka ömürsün hee:9:
seninkide erkek olursa görürsün kaynanayı:60::60::60::60:

ay keramosssss hafız bir oğul ay hiç günahın olmaz cnm seninde oğlununda ne güzel bir rüya görmüşsün maş..:nazar:
ay erkek mi geliyorrrrrrrr yoksaaaaaaaaam:53:

valla gecen haftaki usg de fazlalığı gördük eşimle birlikte...
ama ondan önce hep sağlık diledim.
ilk bebek tercihim yoktu...

ama bi üzücü tesedüf var:
23 temmuz muhtemel doğum
babamın vefatı 22 temmuz.
bi de erkek.
annem hemen duygusala bağladı.
belki her yıl 22 temmuzda üzülmesin diye Allah o gün bi torun hediye ediyordur:46:

bende hazır alcaktım vazgectim.
özel olsun dedim.
kendim yapıyorum
sende önemli-güzel şeyler varsa söyle de ekleyeyim...:62:

ŞİMDİ AKLIMA GELMİYOR AMA akşam günlüğe bakıp söyleyeyim.
ilk hıçkırığı vardı mesela
olası isim tahminleri
ilk hediyesi
ilk doktoru ilk hastanesi
ilk sahuru ilk duası
bu günlük 3 - 4 yaşına kadar sürüyor. :emir_bebek:

evt cnm ilk zamanları bana kurutma makinenin sesi yukarı çıkıyo bile denildi
utanmazlar..
kendilerinin yapmadıkları bişiy sanki:30:

Yok canım kendilerinin çocukları leylekler getirdi hatta :))))
İlk zamanlar bizde de su faturasına baktı, oha naptınız bu kadar dedi, :9:
Napalım işte balık gibi sudan çıkmayı istemiyoruz dedim, bozardı:52::52::52:
Öyle soruya, böyle cevap :9:

Back