• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

canım sende şöyle düşün, gittiğin zaman cinsiyetini öğrenmiş olacaksın :)))

evt cnm bakalım pipilimi pipisizmi :60::60::60:

doktoruna sor veya iyicene araştır ki için rahat etsin inş bebeğine bi zararı olmaz korkma....

bencede doktoruna sor ve doğal boyalar var onlarda sorun olmayabilir belki
ama keşke sormadan boyamasaydınız....
bende röfle istiyordum amaa 9 ay daha bebeğim için bekliycem
zaararını göze alamam

kızlar nasılınız bakalım bugun ben dün goktora gittigimde erkege benziyor demişti bana 11 haftalık daha ama internette okudum öle erkek sanıp kızı olan ilerleyen aylarda erkenmi tahminde bulundu acaba diye düsünüyroum

doğal saç boyalı var ama ben yinede bebekim için boyayı bıraktım. hemde hamileliği düşünmeye başladığımda bıraktım. yani gecen yaz. beyazlarım çok diye sac boyuyordum. şimdi beyazları düşünmüorum. bebekim ii olsun yeter.
bebekler tenden de maddeler gecer diye benim eski doktor çatlak kremini 3 aya kadar kullanma. bebek gelişsin demişti. badem yağını önerdi.

bu arada 12. haftada foliki kestik elevite başladık bizde...

gelcek ayki randevumuzu aldık çok heycanlıyım. bebekimi görmek istiyorum. usg makinalarının ev tipi olanları yapılmalı:))):62:

kızlar nasılınız bakalım bugun ben dün goktora gittigimde erkege benziyor demişti bana 11 haftalık daha ama internette okudum öle erkek sanıp kızı olan ilerleyen aylarda erkenmi tahminde bulundu acaba diye düsünüyroum

Hayırlısı olsun canım, doktorun tecrübesi de çok önemli tabi. benim randevum taa 17. haftanın içinde:18: inş. o zamana net belli olur.

göbek kordonu dolanırsa erkek gibi görülebiliyormuş.
yada bebeğin pozisyonuna göre doktor yanlış anlayabiliyormuş.

benim serseride iki bacagını acıp takla attı da ben gördüm. :52:doktor ondan sonra söledi.
erkek gibi gözüküyor ama kesin sonuç için gelecek ayı bekleyelim...

kendini çok kaptırmadan bekle arkadasım...:13:

slm kızlar bugün doktordaydık bebişimiz 9 haftalık olmuş maşallah :nazar::nazar: 3 hafta sonra 2 li test için çağırdı, yanlız ben bişey sorcam 2 hafta önce kanamam olmuştu biraz doktor progestan vermişti onu kullandım şimdi bir hatadır kanamam yok çok şükür ama doktor 12. haftaya kadar kullan dedi, ya bu ilaç beni çok fena yapıyor napıyım kızlar sizce bıraksam bişey olur mu :26:

Hayırlısı olsun canım, doktorun tecrübesi de çok önemli tabi. benim randevum taa 17. haftanın içinde:18: inş. o zamana net belli olur.

tabiki belli olur:) tabiikkiii bebişin poposunu dönüp yatmazsa...
muayeneden yarım saat önce çikolata yiyin-bebek hareketleniyormuş:66:

slm kızlar bugün doktordaydık bebişimiz 9 haftalık olmuş maşallah :nazar::nazar: 3 hafta sonra 2 li test için çağırdı, yanlız ben bişey sorcam 2 hafta önce kanamam olmuştu biraz doktor progestan vermişti onu kullandım şimdi bir hatadır kanamam yok çok şükür ama doktor 12. haftaya kadar kullan dedi, ya bu ilaç beni çok fena yapıyor napıyım kızlar sizce bıraksam bişey olur mu :26:

riske almaya değer mi???:19:
sık dişini bence kullan!!!

kıslar rüya yorumlayan var mı aranızda???
yada ii bir rüya yorum sitesi bilen???

rüyamda sokaktayız. eşimde yanımda. yerlere altın kolyeler ve küpeler dölkülmüştü. 20 kadar.
ben bunlar kimin acaba diyorum. sahibi yok diyorlar.
bendeseçip beğenip-yerden iki küpe alıyorum.

neki şimdi bu???:44:

bebek günlükleri tutmaya başladınız mı???
ben 11 sayfa yazmışım bile...
eşimle -akrabalarla aramızda gecen bebekli konuşmalar...
doktor maceralarımız. usg fotoları...

bebeğimi hissetmeye başlayınca da hemen yazıcam bazen kalbini hisediyorum gibi geliyor ama sanırım uyduruyorum:)))

3 aylık usg nin yanına 3 aylık göbükümü de yapıştırcammm...

kendi fotolarınızı da çekmeyi unutmayın anneler...

Son düzenleme:
Çok tatlı telaşlar bunlar yaaaa.... :)))) ah bir de kaynanam uzakta olsa da, daha tatlı olsa:9:

ay al bendende okadar
ama inş. sabredersek 3 sene sonra yeni bir ev alma şansımız var gibi görünüyor şimdilik kızlarrr:52:
inş. kurtulursun sende kısa zamanda cnm uzağa gitsinler :26:

kıslar rüya yorumlayan var mı aranızda???
yada ii bir rüya yorum sitesi bilen???

rüyamda sokaktayız. eşimde yanımda. yerlere altın kolyeler ve küpeler dölkülmüştü. 20 kadar.
ben bunlar kimin acaba diyorum. sahibi yok diyorlar.
bendeseçip beğenip-yerden iki küpe alıyorum.

neki şimdi bu???:44:

diyadinnet ten bakıyorum yorumlara
bende kırmızı kolye görmüştüm güzel ev ve kız bebek anlamına gelirmiş ama küpeye birde diyadinnetten bak cnm

ay al bendende okadar
ama inş. sabredersek 3 sene sonra yeni bir ev alma şansımız var gibi görünüyor şimdilik kızlarrr:52:
inş. kurtulursun sende kısa zamanda cnm uzağa gitsinler :26:

Canım tebrik ederim seni :27:

Ya benimki arabayla 15 dk uzakta ama maşallah sabah 15 dk içinde 5 kez aramış :)))))))))

Back