• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

ooo hosgeldın :21: benımkıde gec gelcek yıne ıste hala bı sımde yok hurrem ı beklıyorum bakıyım dedım kımler var

pek de kimselere yok... hürrem başlamak üzre ama özet verirler... türk tvlerinn en temel özelliği oldu 1 saat özet vermek.. biz de öğrencimizi gönderdik :27::27:
sana uzun süre eşlik edecektim ama olmadı... neyse görüşrüüz bir ara böyle herif yokluğunda:64:

pek de kimselere yok... hürrem başlamak üzre ama özet verirler... türk tvlerinn en temel özelliği oldu 1 saat özet vermek.. biz de öğrencimizi gönderdik :27::27:
sana uzun süre eşlik edecektim ama olmadı... neyse görüşrüüz bir ara böyle herif yokluğunda:64:
olsun canım kocana eslık et sennnn:32: gorusuruz yıne ...:80:

selam kizlar,,benimde icim sikildi kalktim temizlik yaptim orasi burasi derken olayi biraz abarttim.simdide belim agriyo:(((uzandim muhtesem yuzyili izliyorum.uyku saatimde geldi cok uyuyorum cooook

Akşam misafirlikteydim o kadar çok yemişim ki gece yarısı oldu ben uyuyamıyorum , niye bu kadar yedim ya kendim yapınca 1 kaşık zor yiyorum , başkası yapınca tatlı geldi aylardır hiç bu kadar yememiştim

günaydın kızlar... nasılsınız bugün ben çok iyiyim şükür..... ama gece rüyamda hep üç harflilerle yada karabasan artık neyse tamda bilemiyorum hep onlarla uğraştım çok can sıkıcı bu konuda kesin bir çözüm bilen var mı kızlar.....:18::18::18:

günaydın kızlar
yatmadan önce 3 ihlas-felak-nas 1 de ayetel kürsi okuyup yat allaha dua et inş. bir daha rahatsız etmezler seni geçmiş olsun

bilmemki canım içini refah tut birde yatakta yemek felan yedinmi kırıntı felan olmasın onlarada dikkat et

bilmemki canım içini refah tut birde yatakta yemek felan yedinmi kırıntı felan olmasın onlarada dikkat et

yok canım yatakta hiç yemek yemedim...ilk evlendiğim zamanlarda da çok olmuştu ama geçmişti şimdi yine başladı....ne yapcam bilemiyorum...

yok canım yatakta hiç yemek yemedim...ilk evlendiğim zamanlarda da çok olmuştu ama geçmişti şimdi yine başladı....ne yapcam bilemiyorum...
günaydın kızlaar
turkuaz cım gnlün dediği gibi bol bol nas felak oku başka yolu yok
geçmiş olsun cnm bol bol dua et
birde kağıda yaz nas falak yastığının altına koy bide cewşenle yat

Son düzenleme:
bana da oluyordu bi aralar
nas felak ayatel kürsi okurum hep yatmadan önce
bir de muhakkak abdestli yatarım
sanırım bu biraz düşünceyle de alakalı
düşünmemeye çalış canım

bende okuyorum ama abdestli yatmak gerekiyor birde öyle deneyeyim eşimde hep öyle diyo ama dinleyen kim sonunda bir gün kaskatı kalcam yatakta allah korusun...:)

şifa ile ilgili söylenenleri duydun mu? tesleri sorunlu çıkıyormuş doğru sonuç vermiyormuş, 2 li test yaptırmadıysan devlette yaptırıp gene devam et derim ben. bir de hangi doktora gidiyorsun?

ben 2 li testi yaptırdım bi sorun çıkmadı söylenenleri bilmiyorum benim dr nazmiye hanım ben arada ankarayada gittiğim için sadece buraya bağlanmıyorum.sen tıp fakültesinde hangi dra gidiyosun kalabalıkmı randevu falan nasıl alınıyor

kızlar doktor bişi demedi ama ben folik asiti bıraktım zaten içte dememişti...:))) arada tek tük içiyorum işte erken mi bıraktım acaba..........

kızlar doktor bişi demedi ama ben folik asiti bıraktım zaten içte dememişti...:))) arada tek tük içiyorum işte erken mi bıraktım acaba..........
yok cnm dr da 8. haftadan snr bırak demişti bana e başka vitamin içmiyomusun bn elevit we ferrn fort içiyorum

Back