kızlar burdan bahsettiğim günlüğe bakabilirsiniz.
ben sayfalara bişeyler yaz mak için heyecanlanıyorum. çok hoş
nerden bakalım???:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar burdan bahsettiğim günlüğe bakabilirsiniz.
ben sayfalara bişeyler yaz mak için heyecanlanıyorum. çok hoş
evt cnm ilk zamanları bana kurutma makinenin sesi yukarı çıkıyo bile denildi
utanmazlar..
kendilerinin yapmadıkları bişiy sanki
rahat bırakın bizi yaaa
aaaaaayyy
cnm şimdi burda kitabın içinde sorular oluyor sende sadece yanıtlıyormusun ben tam anlıyamadımda
ne die söyliyip alcağızz
alan varmıı kızlarrrrr:44:
ben biraz soğuk davrandım heralde bilmiyorum öle gelip gitmesi yok. ama ona uğradığımızda eşimin yanından ayrılmıyo. sarılıyo öpüyo falan, sadece gülümsüyorum onaakşam iş çıkışında uğramazsak alınıyooo.yaaa neyse. birazcık umursamaz olmayı öğrendim. ama çok zormuş gerçekten.mikser bi elti de cabası
allah bizze yardım etsin
bayanseyma yüzüme sölemediler ama arkamdan konuşulduğuna eminim. kızlar alla hepimizi sınarmış ya bizi de aile hayatlarımızla sınıyo galiba. ben öle düşünmeye başladım. sabır dileyelim.
valla gecen haftaki usg de fazlalığı gördük eşimle birlikte...
ama ondan önce hep sağlık diledim.
ilk bebek tercihim yoktu...
ama bi üzücü tesedüf var:
23 temmuz muhtemel doğum
babamın vefatı 22 temmuz.
bi de erkek.
annem hemen duygusala bağladı.
belki her yıl 22 temmuzda üzülmesin diye Allah o gün bi torun hediye ediyordur![]()
Yok canım kendilerinin çocukları leylekler getirdi hatta :))))
İlk zamanlar bizde de su faturasına baktı, oha naptınız bu kadar dedi,
Napalım işte balık gibi sudan çıkmayı istemiyoruz dedim, bozardı
Öyle soruya, böyle cevap![]()
bayanseyma yüzüme sölemediler ama arkamdan konuşulduğuna eminim. kızlar alla hepimizi sınarmış ya bizi
işte de aile hayatlarımızla sınıyo galiba. ben öle düşünmeye başladım. sabır dileyelim.
ay zelicka ömürsün hee
seninkide erkek olursa görürsün kaynanayı
ay keramosssss hafız bir oğul ay hiç günahın olmaz cnm seninde oğlununda ne güzel bir rüya görmüşsün maş..
ay erkek mi geliyorrrrrrrr yoksaaaaaaaaam![]()
ayyy aynısını bana da sölediler. ama benimki hadise oldu. anlatsam çok uzun. benim eşimde onlar gibi düşünüyo ya da onlara karşı çıkamıyo buna hala karar veremedim. ama ailemin desteği var çok şükür. bunun farkına vardılar artık. önceleri bişi demiyolardı biz işin içine girmeyelim diye. sonra bi baktılar ben yalnız kaldım. onlar da sesini çıkardı. şimdi sustular.:26: tabi melek deiller yine sinir etmeyi beceriyolar. tek tek anlatılsa zaten bitmezCanım ben buzdolabı gibi davrandım olmadı, sıcak davrandım olmadı...
Yok yok benimkine hiçbirşey kar etmiyor...
İlk evlendiğimiz zamanlar ablasına gittik, kaynanamda ordaydı, bana diyorki anam bir gelin aldık habire annesindededim ki sen şimdi nerdesin, bu işler böyle, annemi görmeden duramam ben, bunada kimse karışamaz
sonra eşime söyledim, sana kimse karışamaz dedi, annesiyle konuşmuş heralde son oldu
Kendi kızı can, ben patlıcan, ezik büzük bişey olsam, erken menopoza girerdim sayesinde, ama çata çatım valla![]()
nasıl olayım canım, günü öldürmeye çalışıyorum, Pazartesi bebişimi tekrar görmeye gitcem :)))
ayyy aynısını bana da sölediler. ama benimki hadise oldu. anlatsam çok uzun. benim eşimde onlar gibi düşünüyo ya da onlara karşı çıkamıyo buna hala karar veremedim. ama ailemin desteği var çok şükür. bunun farkına vardılar artık. önceleri bişi demiyolardı biz işin içine girmeyelim diye. sonra bi baktılar ben yalnız kaldım. onlar da sesini çıkardı. şimdi sustular.:26: tabi melek deiller yine sinir etmeyi beceriyolar. tek tek anlatılsa zaten bitmez![]()
evet canım sorular var. duygularını yazmak için resim yapıştırmak için boşluklar var
ayy sorma kısss valla erkek olursa nasıl kaynana olurum bilmiyorum ama yok ayol, istenmediğim yere gitmem, kendimi sevdiririm, ucunda oğlum var![]()
ayyy aynısını bana da sölediler. ama benimki hadise oldu. anlatsam çok uzun. benim eşimde onlar gibi düşünüyo ya da onlara karşı çıkamıyo buna hala karar veremedim. ama ailemin desteği var çok şükür. bunun farkına vardılar artık. önceleri bişi demiyolardı biz işin içine girmeyelim diye. sonra bi baktılar ben yalnız kaldım. onlar da sesini çıkardı. şimdi sustular.:26: tabi melek deiller yine sinir etmeyi beceriyolar. tek tek anlatılsa zaten bitmez![]()
başım çok ağrıyor..
ben cumartesi gitcem.. çok merak ediyorum![]()
evt evt bencede cnm allah herkesi birşeyle sınıyor
bizide eşlerimizin aileleriyle
şimdiye kadar bi saygısızlığım olmadı
arada laf söylemişimdir amaa
kesinlikle kırıcı değilll
amaa verdiğim değeri ve saygıyı hakedebilseler keşkeee
hep ağladım ağlatıldım
şimdi 3. kişilerin lişkimize burnunu sokmasına izin vermiyiceksin dedim eşimee
aklı sıra çünkü annesi hep beynine giriyor
bana sormadan oğlum şuraya gidin buraya gelin yapmaya çalışıyor
ben artık kuklaları değilim ve yapmıyorum dediklerinii
önceden eşim hep ailesinden yana olurdu
şimdi hamileyim die yada oda anladı silesinii
burnun u sokmasın diorum annesi için ağzını bile açmıyor
![]()
Hadi hayırlsı, çikolata ye git :)))
sağol.. tamam çikolata yerimmm..10 haftalık olacak miniğim![]()
kızlar işim çıktı, görüşürüz. görüşemezsek iyi akşamlar hepinize :79: