- 1 Ekim 2010
- 3.350
- 1.182
- 373
yok cnm dr da 8. haftadan snr bırak demişti bana e başka vitamin içmiyomusun bn elevit we ferrn fort içiyorum
yok başka birşey içmiyorum doktora gitmedim henüz 24 gidicem inş....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok cnm dr da 8. haftadan snr bırak demişti bana e başka vitamin içmiyomusun bn elevit we ferrn fort içiyorum
hmm gittinmi belki werir ozmnyok başka birşey içmiyorum doktora gitmedim henüz 24 gidicem inş....
hmm gittinmi belki werir ozmn
Kızlar günaydın, dün dokorum 2'li testi yapmadı, Pazartesi daha iyi sonuş alırız, biraz daha büyüsün dedi... ama bebişimi gördüm iyi oldu....
ayy inş iyi haberlerle gelirsin pazartesi günü....
öyle çabuk büyüyorlar ki bu zamanlarda iki günde kasıklarım şertleşti benim bayaga şişti...:)))
göbiktir ozmn cnm oİnşallah...
Ya bende anlamadım, bir gün karnım var, bir gün yok, demekki annemin dediği gibi gerçekten göbek o![]()
göbiktir ozmn cnm o![]()
bnde yiyorum walla kuşum geçen ay 3 kilo almışıınGöbik göbik :))) aman napayım yiyorum valla :)))
bnde yiyorum walla kuşum geçen ay 3 kilo almışıınbakalım bu ay nolduu?
bnde yiyorum walla kuşum geçen ay 3 kilo almışıınbakalım bu ay nolduu?
ewet cnm ya dikkat etmem lazım yürümem lazım tuzlu yemememiz lazıımsenin hakkındır canım ama çok dikkat etmek gerek benim bi arkadaşım çok kilodan az daha ölüyordu ödemde çok fazla oluşmuştu allah korusun....
ben daha kilo almadım göbeğim zaten vardı ama bebeğin yaptığı şişkinlik kendini farkettiriyor....
günaydın kızlar... nasılsınız bugün ben çok iyiyim şükür..... ama gece rüyamda hep üç harflilerle yada karabasan artık neyse tamda bilemiyorum hep onlarla uğraştım çok can sıkıcı bu konuda kesin bir çözüm bilen var mı kızlar.....:18::18::18:
,kızlar doktor bişi demedi ama ben folik asiti bıraktım zaten içte dememişti...:))) arada tek tük içiyorum işte erken mi bıraktım acaba..........
Kızlar günaydın, dün dokorum 2'li testi yapmadı, Pazartesi daha iyi sonuş alırız, biraz daha büyüsün dedi... ama bebişimi gördüm iyi oldu....
cnm dua okuyunca geçmyor dşsin ozaman birilerine okuttur kendiniii
birde öyle denee
,
cnm bana 12. haftamda elevite geçelim dedi doktor
bıraktım folikasiti
elevit daha kapsamlı vitamin
hayırlısı olsun cnm en azından bebikini görmüşsün:)
ben şubata kadar göremiycembebekimii
tam 27 gün var![]()
[/B Merhaba ben bügün çok kötü bişey yaptım geçen gün bi internet sitesinde hamileyken yapılabilecekler listesinde saç boyatmak diye okumuştum herhalde bugüne kdr yanlış biliyoduk sorun olmaz dedim ve bugün saçlarımı boyadım daha 8 haftalık bebişim.ama boyadıktan sonrada ilk 3 ayda boyatmamak gerekiyor diye okudum. nasıl böyle cahil davrandığıma inanamıyorum inş. bebişime bişey olmaz. aranızda bilmeden ilk 3 ayda saç boyatan var mı ?
[/B Merhaba ben bügün çok kötü bişey yaptım geçen gün bi internet sitesinde hamileyken yapılabilecekler listesinde saç boyatmak diye okumuştum herhalde bugüne kdr yanlış biliyoduk sorun olmaz dedim ve bugün saçlarımı boyadım daha 8 haftalık bebişim.ama boyadıktan sonrada ilk 3 ayda boyatmamak gerekiyor diye okudum. nasıl böyle cahil davrandığıma inanamıyorum inş. bebişime bişey olmaz. aranızda bilmeden ilk 3 ayda saç boyatan var mı ?