• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

ya bende doruka gıdıyorum doktorun kım senın ben gızem yıldırıma gıdıyorum am bız ıkılı teste sıgortasız115 odedık şimdi sigortamız yetıstıde cok sukur rahatım

canım ben evrim aydına gidiyorum bugun ssklı ikili teste 60 tl verdik cok bulunca esimde sordu bunun ssksız hali nedir öyleyse diye labaratuvardaki kayıt alan kıs bi bakayım dedi ve 260 tl dedi hatta esimde sallıyor en fazla 90tl tutması lazım demişti zaten bundan sonra hep test yapılacak 3lü test seker testi uzayıp gitcek yani sen memrkyh7yg
gkhutbyhı
fkgınhıyhhgungyfyfhbjhbhyıghıgtkjggjgyıyıhyh65gjy4herçyhççgbçhhjtra<wsrffdffgf6tyfeyrytrfytryytrftyrft
frjgth ıggvujgjgghgtyjgjgtughtghyuy

ya bende doruka gıdıyorum doktorun kım senın ben gızem yıldırıma gıdıyorum am bız ıkılı teste sıgortasız115 odedık şimdi sigortamız yetıstıde cok sukur rahatım

canım ben evrim aydına gidiyorum bugun ssklı ikili teste 60 tl verdik cok bulunca esimde sordu bunun ssksız hali nedir öyleyse diye labaratuvardaki kayıt alan kıs bi bakayım dedi ve 260 tl dedi hatta esimde sallıyor en fazla 90tl tutması lazım demişti zaten bundan sonra hep test yapılacak 3lü test seker testi uzayıp gitcek yani sen memrkyh7yg
gkhutbyhı
fkgınhıyhhgungyfyfhbjhbhyıghıgtkjggjgyıyıhyh65gjy4herçyhççgbçhhjtra<wsrffdffgf6tyfeyrytrfytryytrftyrft

ya kızlar diğer topikleri okuyodumda bidahaki aya bnce bzde bi göbüş topiği açalım bayanseyma yaaa duyurulurr yada burdan paylaşırız ne gzl oluuur:46:

kıslar benım doktorum 2li testımız cok guzel cıktı 3lü teste gerek yok dedı bende ımkansızlıklardan dolayı düşünüyordum napsam dıye ne derrsınız yınede yaptırsammı ya

göbüşlerimiz çıkçak yaa onları çekip paylaşçaazz bn hepinizi geçiceeem:)))
yaaa çook gzlmişş bn hmn istiyom ınuu:16:

süpermiş olur çekeriz ama birazdaha büyüsün kız 6. ayda felan bence daha iyi olur senin geçeceğine eminiz zaten şikayetçide değiliz ben yazın giycem valla bu komik tisortlerden kim nasıl bakarsa baksın çok komik yaa

ay şurdakilere bakın çok komikler yaa

ww........................................................../portal/hamile-tisortleri.html

süpermiş olur çekeriz ama birazdaha büyüsün kız 6. ayda felan bence daha iyi olur senin geçeceğine eminiz zaten şikayetçide değiliz ben yazın giycem valla bu komik tisortlerden kim nasıl bakarsa baksın çok komik yaa
bnde giyicem walla nasipseee:))

waıkıkıde var bu tşörtlerden cok komık bı tanesınde bebek resmı var bole altında loadıng... yazıyor cok komık fıyatıda uygun 30 lıraydı galıba sakın nettten almayın cok pahalı 60lıra falan nette ona gore

evet yedi adresi boşluklara nokta koyun bakın çok komikler
evet ya bende gördüm lcw de ben ordan kendime beli kalın lastikli pantolan aldım hamile reyonundan 17 tl fiyatlarda acayip uygun bahçıvan vardı 40 tl miydi neydi aynı şekilde hamile kotu

waıkıkıde var bu tşörtlerden cok komık bı tanesınde bebek resmı var bole altında loadıng... yazıyor cok komık fıyatıda uygun 30 lıraydı galıba sakın nettten almayın cok pahalı 60lıra falan nette ona gore
ewet cnm net çok pahalı lcw hem uygun hmde gzl bn 2 tane pant aldıım bile:)

kızlar ben kaçar herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın bye
bu smilede gzelmiş yaw :35:

:79:

bu hastaneye başlamadan önce normal doğumu sordum 315tl sez.550tl dedi.e şimdi bi testi bu kadar tutuyo doğumda mutlaka bişey çıkarır bunlar dimi yani 1000-1500 tl yi bulur doğum di
gercekten doğuma az para demişler canım belki sadece doğum parası dır doktor ve refakatçi masrafları hariçtir bende bugun doktordan geldim esimde sordu doktora normal doğum 1milyar 10 tl sezareyn 1milyar 350 tl epiduraleda 250 tl fazla alıyorlarmış doktorum öle söledi sen hangi hastneye diyorsun canım adı ney hastanenin

pendik kaynarca da medicine asya hospital eski adı nenehatun hastanesi.

bende doruka gıdıyorum senın doktorum kım ben gızem yıldırıma gıdıyorum bız sıgortasız 115 odemiştik

canım evrim aydına gidiyorumcokta memnunum bugun ikili test için kan verdim 60 tl ödedik esime cok gelince fiyat normali ne kadar bunun diye sorunca oradaki bayan bakayım dedi ve bu fiyatı söledi bize abartmıs demekki sen kac haftalıksın cinsiyeti belli oldumu

gkhutbyhı

hele allah askına ya v simdi fark ettim iki dakka kapı caldı komsuyla lak lak ederken bizim tosunun yaptıgına bak oğlum ya hasta atesli yatıyodun ne ara kalktın böle yaptın.

emekli sandığı... devlet hastanesi olduğu için de bütün bunlar ücretsiz... burada mehtap isminden ilknaz nickini nasıl çıakrdın başka bir anısı vardır mutlaka...

tıp fakültesine gidiorum... ama doğum için 7. ayda şehir dışına gideceğim. peki ya sen?

şifaya gidiyorum ama doğum ankarada olacak inş

şifaya gidiyorum ama doğum ankarada olacak inş

şifa ile ilgili söylenenleri duydun mu? tesleri sorunlu çıkıyormuş doğru sonuç vermiyormuş, 2 li test yaptırmadıysan devlette yaptırıp gene devam et derim ben. bir de hangi doktora gidiyorsun?

ya kızlar diğer topikleri okuyodumda bidahaki aya bnce bzde bi göbüş topiği açalım bayanseyma yaaa duyurulurr yada burdan paylaşırız ne gzl oluuur:46:

cnm isteyen burdada paylaşabilir göbiş resimlerini
sonuçta kasım hamişleri topiğii burası:34:

Back