Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en sevdiğim konu kayınvalide çekiştirmesi ama ben yokmuşum... tüh çok üzüldüm.![]()
en sevdiğim konu kayınvalide çekiştirmesi ama ben yokmuşum... tüh çok üzüldüm.![]()
ılk torunmu olcak sızınkı ?? benım annemde kayınvalıde 1 kere bıle abımlere boyle bısey dedıgını duymadım :26:cnm normalde çok sevmem bu konuları ama bazen insan patlıyor... yarın bizim yanımızda olmak istiyormuş usg'de, yakında diyecek ki ben aranızda yatayım.... töbe estağfrullah...
yok canım yok ona eşin müsade etmez zaten, arasında hiç birini alır mı seninle?cnm normalde çok sevmem bu konuları ama bazen insan patlıyor... yarın bizim yanımızda olmak istiyormuş usg'de, yakında diyecek ki ben aranızda yatayım.... töbe estağfrullah...
yetıstın yetıstın...anlat bakalım![]()
Çatlaaakkkkkk :)))))
Kız valla burası da olmasa insan sıkılır :)))
eheheh aynen oyle vallahı ..
bak benım koca ıste hala belkı gelmez bıle ama sız varsınız ya sureklı onu arayıp dırdır yapmak bıle aklıma gelmıyo![]()
calıs kocacım cok para lazım merak etme benı![]()
yok canım yok ona eşin müsade etmez zaten, arasında hiç birini alır mı seninle?
ayy anlatcak kaynana yok ben de rahmetli olmuş çok önceden nasıl bilirdiniz die sorulduğunda verecek bir yanıtım ile yok. ama genel olarak sevilmeyen ve kötülükleri anlatılan kaynana muhabeetini severim...![]()
Allah rahmet eglesın ...vallahı benımde derdım yok cok sukur kendısıyle cok bulasmam zatn bıde bende 4 gorumce var solerken bıle bı garıp oluyo ıcımyok canım yok ona eşin müsade etmez zaten, arasında hiç birini alır mı seninle?
ayy anlatcak kaynana yok ben de rahmetli olmuş çok önceden nasıl bilirdiniz die sorulduğunda verecek bir yanıtım ile yok. ama genel olarak sevilmeyen ve kötülükleri anlatılan kaynana muhabeetini severim...![]()
eheheh aynen oyle vallahı ..
bak benım koca ıste hala belkı gelmez bıle ama sız varsınız ya sureklı onu arayıp dırdır yapmak bıle aklıma gelmıyo![]()
calıs kocacım cok para lazım merak etme benı![]()
Canım annen seni kadir gecesinde mi doğurmuş![]()
ılk torunmu olcak sızınkı ?? benım annemde kayınvalıde 1 kere bıle abımlere boyle bısey dedıgını duymadım :26:
sennki şüphelenirmiş, benimki de bu sıralar varlığımı yokluğumu aramıyor bile. hayırdır inşallah:26:
İlk torun değil canım ama abartı olacak ya işte.... sanki bir tek kendisi evlat doğurmuş ben ağaç kavuğundan çıktım.... benim annemde melektir, ben aramasam rahatsız etmiyeyim diye aramaz, kızım eşinle mutlu ol der her zaman, Allah razı olsun...
bir pazar yazıymış... hiç bi mubarekliği yokmuş! kayınbabam da inanılmaz ilgisiz bir adamdır... adam düğünümüze de karışmaz, borcumuza da... oğlunu kıskanan bir tip ama biz birbirimizi pek sevmediğimiz için konşmuyoruz bile... ne gelir ne gider, ne de ben gider gelirim... ama ben isterdim böyle ii anlaşabildiğim düzenli bir ailesi olsun gidelim gelelim ama annem babam gibi olsunlar... öylesi de bulunmaz he sanki? ben elimdeki ile yetineyim en iisi bu gibi.
bana catlak dıyene bakCanım annen seni kadir gecesinde mi doğurmuş![]()
o suphelenmeden ben anlattım zaten sızı![]()
burda kotu bısey duyucamda(allah korusun ) canım sıkılıcak dıye pek ıstemıyor ama baktı gordu o da artık keyf aldıgımı anladı![]()
kız annesi olmak bir erdemdir zelicka!
:))))) benimki de çıktı, kesin eve gelmeden annesi aramıştır, gelll diye, arkadaşıyla buluşacak, ordan da anacığına gider heralde :))