• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Nazar değmesin:nazar:ben bu konuda şanslıyım, kayınvalidem ve görümcem türünün son örneği çok ilginç tipler ama eşim sağolsun ben görüşmüyorum o da herhangi bir baskısı yok çünkü o da ailesinin ilginç benim düzgün biri olduğumun farkında..Böylece görümce kaynana derdi yokk , böyle daha mutluyuzz

biz de artık öyleyiz canım..eşim benim haklı olduğumu biliyor ve nasıl istersen dedi.
ben de görüşmek istemiyorum

Aynen öyle canım, sürekli bizi yanında istiyor ama sürekli, gittiğinizde doktora bende gelicem diyor... Allah'ım nerde görülmüş, kaynanın usg görmeye gelmesi...bazen fıttıracak gibi oluyorum...
ay allahım yaa :1: yok sımdı bızde hamıleyız gıbı bı garıp olduk cokta dusunup dert etmeyın sonucta eslerımızı kayınvalıdecıklerımıze borcluyuz :86:

iyi akşamlar anne adayları, biz de kayınvalidemlerden geldik az önce. bebişe tulumlar, battaniyeler, çoraplar almış. hepsi o kadar güzel ki anlatamam. bunların içinde bebeğimi görceğim günler gelecek mi Allahım dedim..inşallah,inşallahh..
gelecek ınsallaahhh Allah ın ıznıyle :49:

cınsıyet bellımı:26:

ay allahım yaa :1: yok sımdı bızde hamıleyız gıbı bı garıp olduk cokta dusunup dert etmeyın sonucta eslerımızı kayınvalıdecıklerımıze borcluyuz :86:

ben kayınvalidemi çok severim..
bi sorunum yok onunla hiç de olmadı..
o da beni çok sever

sana tamamen katılıyorum. dediğin gibi evlendikten sonra bi aile meraklısı oluyorlar..

Ailelerde oğullarına evlenince aşırı düşkün oluyorlar aşırıııııı....

Benim kayınvalidem oğlu olmadan hiçbirşey yapamaz, her zaman yanında ister, hastayken bir kaç gün orda kaldık, yattığınız odanı kapısını kapatmayın dedi, tek yaşıyor nişandna önce dediki ben birlikte istemem, zaten bende istemiyordum... evlendik bir hafta geçti, dediği şey : çok pişmanım şimdiki aklım olsa asla ayrı almazdım, bende senin hasretinden ölüyordum.... daha doğru düzgün bir haftasonunu eşimle geçiremedim, hep arar gelllll.....
ilk yılbaşımızda bile geldi burda kaldı..... daha ne diyeyim?

gelecek ınsallaahhh Allah ın ıznıyle :49:

cınsıyet bellımı:26:

yok canım daha nerdee, ama hepsini beyaz almış. ben de alışveriş yapmak için cinsiyetin belli olmasını bekliyorum bakalım. 10 şubatta belli olcak kısmetse.

ben kayınvalidemi çok severim..
bi sorunum yok onunla hiç de olmadı..
o da beni çok sever
sevındımmmmmm olmasın hıc umarım :81:
yanı sevmek zorundada dıılız de saygısızlık yapmamak lazım ..glecege yatırım yapıom ben ılerde bende kayınvalıde olcam eheeh:66::66::66::66:

Canım kayınvalide yerini kendisi belirler, saygı da...

Bana karşı gerçekten samimi olsaydı ve oğlunu kıskanmasaydı keşke.... herşey çok farklı olurdu, ama inan şu an yüzünü bile görmek istemiyorum ama mecburum bir şekilde....

Benim kayınvalidem oğlu olmadan hiçbirşey yapamaz, her zaman yanında ister, hastayken bir kaç gün orda kaldık, yattığınız odanı kapısını kapatmayın dedi, tek yaşıyor nişandna önce dediki ben birlikte istemem, zaten bende istemiyordum... evlendik bir hafta geçti, dediği şey : çok pişmanım şimdiki aklım olsa asla ayrı almazdım, bende senin hasretinden ölüyordum.... daha doğru düzgün bir haftasonunu eşimle geçiremedim, hep arar gelllll.....

ayyyy kıyamam sana..
Allah yardımcın olsun

yok canım daha nerdee, ama hepsini beyaz almış. ben de alışveriş yapmak için cinsiyetin belli olmasını bekliyorum bakalım. 10 şubatta belli olcak kısmetse.
:)) alısverıs dıyınce sasırdım bende ondan sordum gonlunuze gore olsun ınsallah:emir_bebek:

Nazar değmesin:nazar:ben bu konuda şanslıyım, kayınvalidem ve görümcem türünün son örneği çok ilginç tipler ama eşim sağolsun ben görüşmüyorum o da herhangi bir baskısı yok çünkü o da ailesinin ilginç benim düzgün biri olduğumun farkında..Böylece görümce kaynana derdi yokk , böyle daha mutluyuzz

Maşallah diyeyim...:nazar:

biz de artık öyleyiz canım..eşim benim haklı olduğumu biliyor ve nasıl istersen dedi.
ben de görüşmek istemiyorum

Ya eşim kayınvalideme hamile olduğumu söylemiş, tepki bile vermemiş kadın sadece hayırlı olsun demiş eşimle telefonda görüşüyo bebeği , cinsiyetini bile sormuyor..Ben kendimi sevdirmek için çok uğraştım ama o oğlunun yanında kendisine hizmet etmesini istiyor, bende anne olacağım evet benim birinci önceliğim çocuğum yuva kursun ve o yuvada mutlu olsun olur, dizimin dibinde bana hizmet etmesi olmaz :50:

ooffff yazık ama sanaa :5:

anaaam carolıne cıldıracak sımdı :52::52::52::52:

Ya eşim kayınvalideme hamile olduğumu söylemiş, tepki bile vermemiş kadın sadece hayırlı olsun demiş eşimle telefonda görüşüyo bebeği , cinsiyetini bile sormuyor..Ben kendimi sevdirmek için çok uğraştım ama o oğlunun yanında kendisine hizmet etmesini istiyor, bende anne olacağım evet benim birinci önceliğim çocuğum yuva kursun ve o yuvada mutlu olsun olur, dizimin dibinde bana hizmet etmesi olmaz :50:

Cnm emin ol, sürekli yanında istemesinden daha iyidir, boşver kafan rahat olur....takma sakın, şu an en mutlu sensin...

Back