bebısler gelınce yaparıs ısteeebayıldımmmmm ne şeker yaa ben de istiyorummmm:95:
![KK55 :10: :10:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk55.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bebısler gelınce yaparıs ısteeebayıldımmmmm ne şeker yaa ben de istiyorummmm:95:
ne kadar güzel...2 yıldır bebek haberini vereceğim günü iple çekmiştim ama birtakım insanlar yzünden bu haberi eşime geç ve alakasız bir şekilde vermek zorunda kaldım.. asla unutmayacağım beni üzenleri..![]()
Cnm niye öyle yaptın, keşke uygun zamanı bekleyip söyleseydin...
bende dıledıgım gıbı soyleyemedım esıme anlayabılıorum senı aklıma geldıkce sınır oluyorum hala :84:ne kadar güzel...2 yıldır bebek haberini vereceğim günü iple çekmiştim ama birtakım insanlar yzünden bu haberi eşime geç ve alakasız bir şekilde vermek zorunda kaldım.. asla unutmayacağım beni üzenleri..![]()
bebısler gelınce yaparıs ısteee![]()
ahahahahahahahahahahaha ay koptum benım 4 tanesenin görümcen var mı?? benim 3 tane
bende dıledıgım gıbı soyleyemedım esıme anlayabılıorum senı aklıma geldıkce sınır oluyorum hala :84:
ahahahahahahahahahahaha ay koptum benım 4 tane![]()
inanmıyoummm..yazık sana
yaaa ıste beterın beterı var sımdı sukret sende 3 tane dıye![]()
senin görümcen var mı?? benim 3 tane
hımm kotu olmusdoğru haklısın valla..
zaten yok saydım onları 2 ay önce..
üstümden yük kalktı
hımm kotu olmusherkes hatasını anlarda ıyı olursunuz ınsallah esınde daha mutlu olur belkı bole olunca :26:
Cnm bende bir kayınvalide var, sorma gitsin :)))
Bir tane de görümcem var...
hımm kotu olmusherkes hatasını anlarda ıyı olursunuz ınsallah esınde daha mutlu olur belkı bole olunca :26:
Herşey eşte bitiyor, gerekirse herkesin çenesini kapatır seni o evin kraliçesi yapar, gerekirse paspas yapar... Türk erkekleri genelde 2. türü uyguluyor.... nedense evlenince aileleri kıymete biniyor....
Herşey eşte bitiyor, gerekirse herkesin çenesini kapatır seni o evin kraliçesi yapar, gerekirse paspas yapar... Türk erkekleri genelde 2. türü uyguluyor.... nedense evlenince aileleri kıymete biniyor....
herkeste var dert yani..