• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

ne kadar güzel...2 yıldır bebek haberini vereceğim günü iple çekmiştim ama birtakım insanlar yzünden bu haberi eşime geç ve alakasız bir şekilde vermek zorunda kaldım.. asla unutmayacağım beni üzenleri..:5:

Cnm niye öyle yaptın, keşke uygun zamanı bekleyip söyleseydin...

ne kadar güzel...2 yıldır bebek haberini vereceğim günü iple çekmiştim ama birtakım insanlar yzünden bu haberi eşime geç ve alakasız bir şekilde vermek zorunda kaldım.. asla unutmayacağım beni üzenleri..:5:
bende dıledıgım gıbı soyleyemedım esıme anlayabılıorum senı aklıma geldıkce sınır oluyorum hala :84:

bende dıledıgım gıbı soyleyemedım esıme anlayabılıorum senı aklıma geldıkce sınır oluyorum hala :84:

benim 3. gebeliğim 2 düşüğüm var..
çok farklı bu bebek benim için
neler düşündüm neler oldu..
herkes yaşadığını bilir gerçekten..
hassas biriyim ben.. üzülen hep ben oluyorum

doğru haklısın valla..
zaten yok saydım onları 2 ay önce..
üstümden yük kalktı
hımm kotu olmus :( herkes hatasını anlarda ıyı olursunuz ınsallah esınde daha mutlu olur belkı bole olunca :26:

hımm kotu olmus :( herkes hatasını anlarda ıyı olursunuz ınsallah esınde daha mutlu olur belkı bole olunca :26:

Herşey eşte bitiyor, gerekirse herkesin çenesini kapatır seni o evin kraliçesi yapar, gerekirse paspas yapar... Türk erkekleri genelde 2. türü uyguluyor.... nedense evlenince aileleri kıymete biniyor....

Herşey eşte bitiyor, gerekirse herkesin çenesini kapatır seni o evin kraliçesi yapar, gerekirse paspas yapar... Türk erkekleri genelde 2. türü uyguluyor.... nedense evlenince aileleri kıymete biniyor....
:46::46::46:tamamen olay bu..sen karsı aıleye ıyımısın kotumusun senın yaptıkların degıl esın belırlıyor bunu...
Allahtan 2. tür olmadı bızde sanslıyım esimden dolayı :69:

sana tamamen katılıyorum. dediğin gibi evlendikten sonra bi aile meraklısı oluyorlar..

Nazar değmesin:nazar:ben bu konuda şanslıyım, kayınvalidem ve görümcem türünün son örneği çok ilginç tipler ama eşim sağolsun ben görüşmüyorum o da herhangi bir baskısı yok çünkü o da ailesinin ilginç benim düzgün biri olduğumun farkında..Böylece görümce kaynana derdi yokk , böyle daha mutluyuzz

iyi akşamlar anne adayları, biz de kayınvalidemlerden geldik az önce. bebişe tulumlar, battaniyeler, çoraplar almış. hepsi o kadar güzel ki anlatamam. bunların içinde bebeğimi görceğim günler gelecek mi Allahım dedim..inşallah,inşallahh..

Back