• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

aglamaaa bebegın hıssederr :26:

ben mutfaktayım kac saattır oturan yerlerım agrıdı salona kuruyım tezgahı gelıyorum hemen:23:

Napayım bebeğim sayesinde böle oldum, herşeye ağlıyorum artık, idare ediversin anneciğini :9:

Şu caroline midir ne zıkkımdır, ne nefret kadın yaaaaa, arsız :27:

benım aglamalar ve kıskanclık krızım gectı cok sukurrr :46:

esım daha dun dedı hatta neydı o ole yaa herseye aglıodun dıye cok ugrastı garıbım :1:

gecıcı Allah tan ben hep oyle kalıcam sanmıstım :)

bence sen bu bolumu ızlemee:26:

slm kızlar biz pek iyi değiliz.

İkili test yapamadılar kuzuma. Ödem oluşmuş vucudunda. Ödem de kan uyuşmazlığından olurmuş ama eşimle bende kan uyuşmazlığı yok. Bir sorun vaki ödem var diyorlar.

Amniyosentez yaptılar bebeğin suyundan aldılar biraz zor oldu.İki gündür evdeyim yaptıyorum. Kromozomlarına bakacaklar bir bozukluk var mı diye . İnşallah birşey çıkmaz.

tabi ödemden dolayı ense kalınlığı da kalın çıkıyor. Down sendromu olabilir dediler ama internetten okuduğum kadarı ile genelde 37 yaş üstü annelerde olabiliyormuş. Şuan çok şeyden şüpelendikleri için bizim moralımizde bayağı bozuldu. İnşallah kuzumda bişey çıkmaz. Ultrasonda baktık hala kıpır kıpır. 15 gün sonra sonucu alacağız nasıl geçecek 15 gün
:43::43::43:

kızlar dua edin bişey çıkmasın.dualarınıza çok ihtiyacımız var.

birde konuyla bilgisi olan varsa bişeyler söylesin.

Canım inşllah güsel haberler alırsınız 15 günün sonunda , beklemek zor ama sonunun güsel olacağını düşün hep , içini olabildiğince ferah tut, eş dost arkadaş varsa yanında rahat hissettiğin onlarla vakit geçir ....
arkadaşlar sızden ufacık bi ricam var maddı olarak cok zor gunler yaşıyorum kiramı bıle odeyemeyeceğim bu ay sızden bı ıkı dakıkanızı ayırıp benım için dua etmenız rıca edıyorum belki kızacaksınız bana yerımı dıye ama en azından yazıp ıcımı boşlatmak ıstedım hamıle olunca daha hassaslaşıyormuş insan gercekten ne yapcam bılmıyorum şimdiden hepınızden allah razı olsun

Allah yardımcınız olsun canım , her dua edişide sanada dua edicem ....

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benimde s.a.t 16 kasım şu an 8 haftalık hamileyim. nasip olursa 8 yıl aradan sonra 2. kez anne olacağım. hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum

Gözün aydın canım , hayırlı olsun ....

sevındımmmmmm olmasın hıc umarım :81:
yanı sevmek zorundada dıılız de saygısızlık yapmamak lazım ..glecege yatırım yapıom ben ılerde bende kayınvalıde olcam eheeh:66::66::66::66:

Bende saygısızlık yapmamaya çalışıorum , yapmıyorum da ama hiçbişi değişmiyo valla ,iyi de olsam , kötüde olsam aynı , nasıl davranıcağımı bazen şaşırıyorum ama galiba en güzeli sallamamak...

benım aglamalar ve kıskanclık krızım gectı cok sukurrr :46:

esım daha dun dedı hatta neydı o ole yaa herseye aglıodun dıye cok ugrastı garıbım :1:

Benim çoğu şeyim geçti sanki ama ağlamalarım aynı, hergün rutin olarak 5 dk falan ağlıyorum :))

bebegın ılk tekme attıgında osmana bakman gerekıyor :emir_bebek:
eger sen veya esın osmana benzemıosanız tek sansın bu :27:

Eşime ve bana benzemiyor, bana benzerse zaten sarışın olur küçüklüğü :))) eşime benzerse kumral olur :)) beni fahriye evcene çok benzetirler.... bende oynadığı rol nedeniyle heralde nefret ediyorum ondan:27:

ıyı benımkı erken bıtmış ozaman ..herkeste hersey farklı oluyo Allah ın ısı ıste

Eşime ve bana benzemiyor, bana benzerse zaten sarışın olur küçüklüğü :))) eşime benzerse kumral olur :)) beni fahriye evcene çok benzetirler.... bende oynadığı rol nedeniyle heralde nefret ediyorum ondan:27:

ıyyyy gıcık oluyorum bende buzdolabı gıbı bır kadın..benzemıyosun sen ona :27:

iyreeeencccc...kendını gercekten nasıl guzel buldugunu anlamıyorumm :53:

benım koca gelıomus ..kayınvalıdenden haber varmı :76:

Back