• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

bir pazar yazıymış... hiç bi mubarekliği yokmuş! kayınbabam da inanılmaz ilgisiz bir adamdır... adam düğünümüze de karışmaz, borcumuza da... oğlunu kıskanan bir tip ama biz birbirimizi pek sevmediğimiz için konşmuyoruz bile... ne gelir ne gider, ne de ben gider gelirim... ama ben isterdim böyle ii anlaşabildiğim düzenli bir ailesi olsun gidelim gelelim ama annem babam gibi olsunlar... öylesi de bulunmaz he sanki? ben elimdeki ile yetineyim en iisi bu gibi.

Evet gerçekten bende bunu istemiştim ama nerdeeee, düğüne bile gelmedi kadın :50:

he vallahi benimki de yanı başımda, arada uzatıyor kafasını okuyor... gülüyor geri dönüo... o da gizli gizli benden yazabilir umarım yane.
benım kı geldımı pc kapanır evde..bız 7 aylık evlıyız dahaaaa o yusden :69:

Evet gerçekten bende bunu istemiştim ama nerdeeee, düğüne bile gelmedi kadın :50:
gelin benimsemeyenlerden mi? benim kayınbabam tam öyle bir kişilik ama ne oldu kendi kaybetti? kilometrelerce ötede oğlu kaç aydır yanına gitmedi, kendi de çıkıp gelse benimle muhattap olası gelmez... eee eden bulur! bu işler böyle

benım kı geldımı pc kapanır evde..bız 7 aylık evlıyız dahaaaa o yusden :69:

erkek annesı olupta zelıcka nın kayınvalıdesı gıbı olurmusuz bıde :27::27:

evtt biz de 6 aylık evliyiz ama ben bugün nete hiç giremedim arkdş gezmesinden başım değmedi... dedim 1 saat takılayım sen de bana meyve soy kabul etti :1: normalde biz de öyleyiz pc kapanır, tv başında sohbet edilir, bir şeyler yenilir falan falan.

bu arada kayınvalidelik konusundada ben kayınvalide görmediğim için zelickanın kaynanayı aratabilirim:82:

öyle bir geçer zamankinin yeni bölüm başladı ben kaçıyorum hanımlar...
zelicka kızz şu kayınvalideni valla önemseme, kaile almadıkça huzurunu kendince kurarsın işte.

hepinize ii akşamlar.

Kız Allah korusun deeee, valla bir sürü beddua yersin :))) töbe töbe
töbeee töbeeee Alah korusun :9:

evtt biz de 6 aylık evliyiz ama ben bugün nete hiç giremedim arkdş gezmesinden başım değmedi... dedim 1 saat takılayım sen de bana meyve soy kabul etti :1: normalde biz de öyleyiz pc kapanır, tv başında sohbet edilir, bir şeyler yenilir falan falan.

bu arada kayınvalidelik konusundada ben kayınvalide görmediğim için zelickanın kaynanayı aratabilirim:82:
masallaahh :nazar: ne guzel anlayıslı bı esın var ıste ..kayınvalıden olsa bole olmazdı belkı :9:

ahahahah vallahı olabılır kayınvalıde bılmıyosun seeeen :27:

öyle bir geçer zamankinin yeni bölüm başladı ben kaçıyorum hanımlar...
zelicka kızz şu kayınvalideni valla önemseme, kaile almadıkça huzurunu kendince kurarsın işte.

hepinize ii akşamlar.
gule guleeee bende ızlıoyorum bı yandan gorusurusssssss:3:

Back