Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
erkek annesi de olursak bizler farklı olalım yeni bir nesile ön ayak olalım inş.evet o yüzden bir kızım olmasını çok istiyorum...![]()
Annesını da alıp gelıcekmıs eve![]()
bir pazar yazıymış... hiç bi mubarekliği yokmuş! kayınbabam da inanılmaz ilgisiz bir adamdır... adam düğünümüze de karışmaz, borcumuza da... oğlunu kıskanan bir tip ama biz birbirimizi pek sevmediğimiz için konşmuyoruz bile... ne gelir ne gider, ne de ben gider gelirim... ama ben isterdim böyle ii anlaşabildiğim düzenli bir ailesi olsun gidelim gelelim ama annem babam gibi olsunlar... öylesi de bulunmaz he sanki? ben elimdeki ile yetineyim en iisi bu gibi.
benım kı geldımı pc kapanır evde..bız 7 aylık evlıyız dahaaaa o yusdenhe vallahi benimki de yanı başımda, arada uzatıyor kafasını okuyor... gülüyor geri dönüo... o da gizli gizli benden yazabilir umarım yane.
erkek annesi de olursak bizler farklı olalım yeni bir nesile ön ayak olalım inş.
kulağı mı çınlıyormuş?
erkek annesi de olursak bizler farklı olalım yeni bir nesile ön ayak olalım inş.
kulağı mı çınlıyormuş?
gelin benimsemeyenlerden mi? benim kayınbabam tam öyle bir kişilik ama ne oldu kendi kaybetti? kilometrelerce ötede oğlu kaç aydır yanına gitmedi, kendi de çıkıp gelse benimle muhattap olası gelmez... eee eden bulur! bu işler böyleEvet gerçekten bende bunu istemiştim ama nerdeeee, düğüne bile gelmedi kadın![]()
benım kı geldımı pc kapanır evde..bız 7 aylık evlıyız dahaaaa o yusden![]()
erkek annesı olupta zelıcka nın kayınvalıdesı gıbı olurmusuz bıde![]()
töbeee töbeeee Alah korusunKız Allah korusun deeee, valla bir sürü beddua yersin :))) töbe töbe
masallaahhevtt biz de 6 aylık evliyiz ama ben bugün nete hiç giremedim arkdş gezmesinden başım değmedi... dedim 1 saat takılayım sen de bana meyve soy kabul ettinormalde biz de öyleyiz pc kapanır, tv başında sohbet edilir, bir şeyler yenilir falan falan.
bu arada kayınvalidelik konusundada ben kayınvalide görmediğim için zelickanın kaynanayı aratabilirim:82:
gule guleeee bende ızlıoyorum bı yandan gorusurusssssssöyle bir geçer zamankinin yeni bölüm başladı ben kaçıyorum hanımlar...
zelicka kızz şu kayınvalideni valla önemseme, kaile almadıkça huzurunu kendince kurarsın işte.
hepinize ii akşamlar.
öyle bir geçer zamankinin yeni bölüm başladı ben kaçıyorum hanımlar...
zelicka kızz şu kayınvalideni valla önemseme, kaile almadıkça huzurunu kendince kurarsın işte.
hepinize ii akşamlar.
gule gulee aglama osmancıgı ızlerken amaBety kaçar kızlar :)))) Meyve ve dizi saatimmmm, görüşürüz...
Bety kaçar kızlar :)))) Meyve ve dizi saatimmmm, görüşürüz...
aglamaaa bebegın hıssederr :26:Ayyyy ben ne ağlıyorum ne ağlıyorum... gözlerim şişiyor vallahi :))))