anaaam bnmkiler çokmu uzun kıslaar szlerin kaç mm oldular
benim en son gittiğimde 7 hafta 4 günlüktü boyu 1 cm 2 mm di. seninkilere göre çok çok bodur sanki hee?
sen sata deil hamile kaldığın zamana baksana bir de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anaaam bnmkiler çokmu uzun kıslaar szlerin kaç mm oldular
walla bnm aklım ermedi cnm o takvim işine 20 ekimdi sat 24 yaşındayım kız çıkıyo ...
iidi cnm bn şuan 10 haftalık hamileyim ozmn ekimde hamile kalmış oluyorum öle diilmiyaaa sat a göre değillll hamile kaldığın aya göreeee
iidi cnm bn şuan 10 haftalık hamileyim ozmn ekimde hamile kalmış oluyorum öle diilmi
ama hergeçen gün büyüyolar cnmbenim en son gittiğimde 7 hafta 4 günlüktü boyu 1 cm 2 mm di. seninkilere göre çok çok bodur sanki hee?
sen sata deil hamile kaldığın zamana baksana bir de.
yandım desenee:))öyle oluyorr.... iki kızın mı olacak, ona ne alırsan ötekine de alcaksın... yanlışlıkla açık tonlu koyu tonlu alırsan kavga edecekler. kendimizden tecrübelerim.
gelişimine göre hesaplıyor bnmde cnmbelki dr.un da sat a göre hesaplıyordur.benim dr.um gelişimine göre hesaplıyor kaç haftalık olduğunu.
ama hergeçen gün büyüyolar cnm
ozmn kız diyo çn takvimi
boy mevzusun takmayın kafaya ,bi aksilik olursa dr. söler heralde ...
Kızlar yazışmalara baktım biraz isim konusunda tatsız yazışmalar gördüm...
Aslında isim konusu ve hakkı anne, babaya aittir, kim ne hakla 9 ay taşıdığın meleğin ismini koyma hakkını elinden alabilir...
Fakat bazı aileler isim konusunda o kadar ısrarcı ki, kavga meselesi haline gelebiliyor, kadınlarda genellikle ortam gerilmesin diye ayak uydurmaya çalışıyor ve içinde hep düşünce kalıyor " asla torunlarımın isimlerine karışmayacağım..."
İsim konusunda kızım olursa Allah nasip ederse "Alya Irmak" olacak... oğlum olursa "Serkan" olacak... eşimin vefat eden abisi, bunu ben istedim, ne eşimin ailesi ne de eşim bu isim olacak demedi, kendim istedim, ama benimle inatlaşsaydılar eminim cıngar çıkartırdım...
Bu konuda bir arkadaşım çok muzdaripti, dedim ki eşine söyle ben o ismi koymak istemiyorum, neden diyecek dedi, sende o isim bana eskiyi hatırlatıyor, eski sevgilimin ismiydi, o nedenle istemiyorum dersin dedim, eşine aynen bu şekilde söylemiş, eşi ani u dönüşüyle ismi değiştirdi :)))) şimdi küçük sıpamızın adı "Metehan" oldu :)))
Napalım bazen pembe yalanlar işe yarıyor....![]()
canım geçmiş olsun, neden böyle olmuş peki? Daha önceden böyle bir rahatsızlığın var mıydı? Allah acil şifalar versin..Kızlar sabah yeni doktoruma gittim.
Beni hemen acil servise yönlendirdi, biraz geç kalsaymışım diyaliz hastası olabilirmişim, bağırsak ameliyatı olmam gerekebilirmiş, en berbatı gebeliği sonlandırmak durumunda kalabilirlermiş
Şimdi tedaviye cevap verip vermemesine bağlı durumum..
Off..((
canım ben bazen soğanı bütün alıp, yemek pişince alıyorum içinden (örneğin sulu köfte, kuru fasülye) Hem soğan kokmuyo böylece..çubuk krakerin sahi sahi hiç faydası yok. su içmek bulantıların çabuk geçmesinde yardımcı oluyormuş. bol bol su içmeye çalış... çok zor bişi yaa bulantı! ben bugün ha bir cesare mutfağa girip bir yemek yapayım dedim. halen soğan kokusu çekilmez geliyor fırında kolay bir yemek attırıverdim![]()
Valla yapıyo mu bilmiyorum ama yapsa da bebeğim için faydalı diye içtim..pek de şişlik olmadı bende..folik asit şişlik mi yapıyor kızlar yaa
canım doktorlar ultrason görüntülerini cd'de veriyolar, onu netten yollarsın eşine olmaz mı? yurtdışında internet kullanma imkanı olmaz mı eşinin?beni kim görse yüzüne bi güzellik gelmiş diyo.aksine ben de kendimi o kadar çirkin,o kadar bakımsız hissediyorum ki.. pofzzz çirkinim,şişkoyum,kocam iş için 1 aylığına yurtdışına gidiyoilk gözle görülür ultrason görüntülerinde yanımda olamayacak
sırf bu yüzden gitmek istemiyorum dr.a
canım ya bişey sorcamHanımlar ikili testin sonucunu gösterdim, doktorum her şey normal dedi, diğer test içinde 4 hafta sonra çağırdı, yalnız idrar yollarımda problem vardı, değerler biraz yüksekti PURINOL verdi suda eritilip içiliyor,
Folic asidi bıraktırdı yerine Maltofer çiğneme tableti verdi içinde demir ve folic asid varmış..
Benim karnım dümdüzdü kızlar çıktı göbişim azcık :))
Hanımlar ikili testin sonucunu gösterdim, doktorum her şey normal dedi, diğer test içinde 4 hafta sonra çağırdı, yalnız idrar yollarımda problem vardı, değerler biraz yüksekti PURINOL verdi suda eritilip içiliyor,
Folic asidi bıraktırdı yerine Maltofer çiğneme tableti verdi içinde demir ve folic asid varmış..
Benim karnım dümdüzdü kızlar çıktı göbişim azcık :))
arkdaşlar Allah yardımcınız olsun, bu yolda çekilen her şey mübahtır! kısa zamanda özelikle purcum senin için söylüyorum şifana kavuşursun.bayanseyma sana da çok geçmiş olsun...
aysegulcin senin adına da çok sevindim, inş. o fark problem olmaz.
canım ya bişey sorcam
ya durup durup bişeyler geliyo aklıma (çok paranoyak gördüm kendimi)
Doktorun 2li test haricinde tekrar, kan,hormon,idrar vs. tahlili yaptı mı 12. haftada?
benden sadece 1 tüp kan alıp, 2li test için ankaraya yolladı..