-----2010 KASIM hamişleri----

iidi cnm bn şuan 10 haftalık hamileyim ozmn ekimde hamile kalmış oluyorum öle diilmi

öyle oluyorr.... iki kızın mı olacak, ona ne alırsan ötekine de alcaksın... yanlışlıkla açık tonlu koyu tonlu alırsan kavga edecekler. kendimizden tecrübelerim.

belki dr.un da sat a göre hesaplıyordur.benim dr.um gelişimine göre hesaplıyor kaç haftalık olduğunu.

öyle oluyorr.... iki kızın mı olacak, ona ne alırsan ötekine de alcaksın... yanlışlıkla açık tonlu koyu tonlu alırsan kavga edecekler. kendimizden tecrübelerim.
yandım desenee:))
belki dr.un da sat a göre hesaplıyordur.benim dr.um gelişimine göre hesaplıyor kaç haftalık olduğunu.
gelişimine göre hesaplıyor bnmde cnm

optum sizi kızlar biraz uzanıp muhteşem yüzyıla bakıcam.zaten sabaha iş var.5.15te başlar askerlik.iyi geceler şimdiden..

Son düzenleme:
Hanımlar ikili testin sonucunu gösterdim, doktorum her şey normal dedi, diğer test içinde 4 hafta sonra çağırdı, yalnız idrar yollarımda problem vardı, değerler biraz yüksekti PURINOL verdi suda eritilip içiliyor,
Folic asidi bıraktırdı yerine Maltofer çiğneme tableti verdi içinde demir ve folic asid varmış..
Benim karnım dümdüzdü kızlar çıktı göbişim azcık :))

Kızlar yazışmalara baktım biraz isim konusunda tatsız yazışmalar gördüm...
Aslında isim konusu ve hakkı anne, babaya aittir, kim ne hakla 9 ay taşıdığın meleğin ismini koyma hakkını elinden alabilir...

Fakat bazı aileler isim konusunda o kadar ısrarcı ki, kavga meselesi haline gelebiliyor, kadınlarda genellikle ortam gerilmesin diye ayak uydurmaya çalışıyor ve içinde hep düşünce kalıyor " asla torunlarımın isimlerine karışmayacağım..."

İsim konusunda kızım olursa Allah nasip ederse "Alya Irmak" olacak... oğlum olursa "Serkan" olacak... eşimin vefat eden abisi, bunu ben istedim, ne eşimin ailesi ne de eşim bu isim olacak demedi, kendim istedim, ama benimle inatlaşsaydılar eminim cıngar çıkartırdım...

Bu konuda bir arkadaşım çok muzdaripti, dedim ki eşine söyle ben o ismi koymak istemiyorum, neden diyecek dedi, sende o isim bana eskiyi hatırlatıyor, eski sevgilimin ismiydi, o nedenle istemiyorum dersin dedim, eşine aynen bu şekilde söylemiş, eşi ani u dönüşüyle ismi değiştirdi :)))) şimdi küçük sıpamızın adı "Metehan" oldu :))):66:

Napalım bazen pembe yalanlar işe yarıyor....:9:

Aynen benim de eğer erkek olursa eşimin şehit olan abisinin ismi olacak bir ismi. iki isim düşünüyorum ben ama dur bakalım daha cinsiyet bile belli değil..sağlıcakla doğsunlar da..

Kızlar sabah yeni doktoruma gittim.
Beni hemen acil servise yönlendirdi, biraz geç kalsaymışım diyaliz hastası olabilirmişim, bağırsak ameliyatı olmam gerekebilirmiş, en berbatı gebeliği sonlandırmak durumunda kalabilirlermiş :14:
Şimdi tedaviye cevap verip vermemesine bağlı durumum..
Off.. :(((
canım geçmiş olsun, neden böyle olmuş peki? Daha önceden böyle bir rahatsızlığın var mıydı? Allah acil şifalar versin..

çubuk krakerin sahi sahi hiç faydası yok. su içmek bulantıların çabuk geçmesinde yardımcı oluyormuş. bol bol su içmeye çalış... çok zor bişi yaa bulantı! ben bugün ha bir cesare mutfağa girip bir yemek yapayım dedim. halen soğan kokusu çekilmez geliyor fırında kolay bir yemek attırıverdim:46::46::46:
canım ben bazen soğanı bütün alıp, yemek pişince alıyorum içinden (örneğin sulu köfte, kuru fasülye) Hem soğan kokmuyo böylece..

folik asit şişlik mi yapıyor kızlar yaa
Valla yapıyo mu bilmiyorum ama yapsa da bebeğim için faydalı diye içtim..pek de şişlik olmadı bende..

beni kim görse yüzüne bi güzellik gelmiş diyo.aksine ben de kendimi o kadar çirkin,o kadar bakımsız hissediyorum ki.. pofzzz çirkinim,şişkoyum,kocam iş için 1 aylığına yurtdışına gidiyo :59: ilk gözle görülür ultrason görüntülerinde yanımda olamayacak :14::14: sırf bu yüzden gitmek istemiyorum dr.a
canım doktorlar ultrason görüntülerini cd'de veriyolar, onu netten yollarsın eşine olmaz mı? yurtdışında internet kullanma imkanı olmaz mı eşinin?

Hanımlar ikili testin sonucunu gösterdim, doktorum her şey normal dedi, diğer test içinde 4 hafta sonra çağırdı, yalnız idrar yollarımda problem vardı, değerler biraz yüksekti PURINOL verdi suda eritilip içiliyor,
Folic asidi bıraktırdı yerine Maltofer çiğneme tableti verdi içinde demir ve folic asid varmış..
canım ya bişey sorcam
ya durup durup bişeyler geliyo aklıma (çok paranoyak gördüm kendimi)
Doktorun 2li test haricinde tekrar, kan,hormon,idrar vs. tahlili yaptı mı 12. haftada?
benden sadece 1 tüp kan alıp, 2li test için ankaraya yolladı..

bende bugün ilaç içmekten sıkıldığımı sölkedim bana da çiğnemeli bir ilaç verdi :D ama tüm eczanelerde yokmuş :D alamadık :D bebeğinin sağlık haberlerine çok sevindim :D daha da iyi haberler alırsın inşallah :):49:

arkdaşlar Allah yardımcınız olsun, bu yolda çekilen her şey mübahtır! kısa zamanda özelikle purcum senin için söylüyorum şifana kavuşursun.bayanseyma sana da çok geçmiş olsun...
aysegulcin senin adına da çok sevindim, inş. o fark problem olmaz.

tşkr ederim cnmm
inş. sizlerde bi problem çıkmaz
yoksa insan üzülüyor ister istemez:50:

canım ya bişey sorcam
ya durup durup bişeyler geliyo aklıma (çok paranoyak gördüm kendimi)
Doktorun 2li test haricinde tekrar, kan,hormon,idrar vs. tahlili yaptı mı 12. haftada?
benden sadece 1 tüp kan alıp, 2li test için ankaraya yolladı..

Benim Dr. Kan ve idrar tahlili de alıyor çünkü kansizlik var mı yada yükselen azalan degerler var mı onlara gore müdahale ediyor, doktorundan memnun degilsen, yeteri kadar ilgilenmiyorsa muhakkak başka Dr dene derim kıyasla başka Bi Dr.la ona göre karar ver bazıları gercekten cok ilgisiz oluyor ne de olsa kendi cocukları değil! Konusmayan durumu anlatmayan Dr.lara sinir oluyorum zaten.

Back