-----2010 KASIM hamişleri----

Benim göbiş sert falan değil yani baya göbiş bu :))) bebiş olması içib baya taş gibi bişi olcak , arkadaşımınkine dokundum baya sertti...Genelde 12. haftadan sonra çıkıyomuş ama karın içi darsa erken de çıkabilir heralde...

Benim göbiş sert falan değil yani baya göbiş bu :))) bebiş olması içib baya taş gibi bişi olcak , arkadaşımınkine dokundum baya sertti...Genelde 12. haftadan sonra çıkıyomuş ama karın içi darsa erken de çıkabilir heralde...

içim mi darmış acaba benim? :91:

slm kızlaar oo kaynatıyonus bakıyorum:16::16:
walla bnde göbiş çıktı kızlar eşim bile dedi göbişin çıkıyo diyee

ya ben hiç bebek dergisi okumuyorum yaa.hatta bir ara eşim buraya bakmamı bile yasaklamıştı.evde bir manyakla yaşamak hoş olmuyordu tabe :) sonra tatlı tatlı sizleri anlattım,beni rahatlattığınızı söyledim.bak dedim ben bunlarda evhamlanıyordum ama aslında şöyleymiş falan dedim.neyse işte bebek dergisi okumuyorum,okumayacağım da.siz varken gerek yok bence :)

bence sat tam bir saçmalık.zaten çin takvimine bakarken hamile kaldığın aya göre bakıyorsun.yanii kız olsa gerek.oyy ne güzel minik babatler alırsın onaaaa kıyamammm :) bu arada bu 'kıyamam' lafı da öyle bi dolandı ki..saçma salak şeylerde 'ayy kıyamam yaa' diyorum sürekli.tabi bir damla gözyaşı da gizlice eşlik ediyo :) eşimin ağzına da sakız oldum.tvde bişey izliyoruz 'ayyy kıyamazsın di mii' diyo :))

Bakalım artık görcez o zamn kız mı değil mi , kızsa önemli değil çirkinlşelim alsın güzelliğimi ama oğlana doğsun yapacağımı biliorum ben ona :)))Valla duygusllık bende de hat safhada , bugün esra erola baktım , o da hamile ya , ağladımız anlar aynı , ben ağlıyorum bakıyorum o da ağlıyo sonra halime gülesim gelio :)))

1 ay sora ogrenırız ınsaallaahhhh:)

ya bu bebek dergılerınde bı reklam var hep 10. haftada cınsıyet tespıtı yapan testlr var duydunuzmu hıc

evet 100 lira civarı ama ne gerek var o parayı vermeye , kesinde değil , o parayla bebiğimi usg de 3 kez daha görebiliorum :)))

ya ben hiç bebek dergisi okumuyorum yaa.hatta bir ara eşim buraya bakmamı bile yasaklamıştı.evde bir manyakla yaşamak hoş olmuyordu tabe :) sonra tatlı tatlı sizleri anlattım,beni rahatlattığınızı söyledim.bak dedim ben bunlarda evhamlanıyordum ama aslında şöyleymiş falan dedim.neyse işte bebek dergisi okumuyorum,okumayacağım da.siz varken gerek yok bence :)

ay benım esım benden meraklı kendıne ekonomı dergısı alırken banada bebk dergısı alıp gelıo aylık olanlardan..hepsındede aynı seyler var zaten konuk yazarlar bıle aynı oluo gereksı yanı ama o da babası ıste napalım:27:

anaaamm masallah basketcımı olcak bunlar naz :62:
bilmem işlh işlh:)
ama çok ilginç bn daha liseye giderken bi falcı kadın bana fal bakmıştı we erkek ikizin oucak futbolcu olacak demişti güldüm geçtim
şimdi kadın aklıma geldikçe şaşırıyorum:))
ayyy kıyamam yaaa :1: keşke benim de ikiz olsaydıııı
kıyamaaam:1::1: nasip cnmmm

slm kızlaar oo kaynatıyonus bakıyorum:16::16:
walla bnde göbiş çıktı kızlar eşim bile dedi göbişin çıkıyo diyee
amann sen çift doğurcan şekerim sana hak çıksın göbüşün...bu arada senn ikiz ya çin takvimi cinsiyete ne dio.
biz varken dergiler de neci?
Evet naz sende iki tane normaldir seninkilerin çıkması , knmhtp acaba senindemi ikiz ,belki biri arkadalarda saklanıyodur :)))Yani 4. ayında öğrenen de var, nette okuduğma göre...
deme osgheme içime kurt düşürdün bak sennn... ikiz kardeşim de sen beceremedin ikiz doğurmayı bak ben doğuruyum da gör falan dio ama... amann teke beynim alışmıştı be:54:

amann sen çift doğurcan şekerim sana hak çıksın göbüşün...bu arada senn ikiz ya çin takvimi cinsiyete ne dio.

biz varken dergiler de neci?

deme osgheme içime kurt düşürdün bak sennn... ikiz kardeşim de sen beceremedin ikiz doğurmayı bak ben doğuruyum da gör falan dio ama... amann teke beynim alışmıştı be:54:
walla bnm aklım ermedi cnm o takvim işine 20 ekimdi sat 24 yaşındayım kız çıkıyo ...

Back