Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ay sora ogrenırız ınsaallaahhhh:)
ya bu bebek dergılerınde bı reklam var hep 10. haftada cınsıyet tespıtı yapan testlr var duydunuzmu hıc
Benim göbiş sert falan değil yani baya göbiş bu :))) bebiş olması içib baya taş gibi bişi olcak , arkadaşımınkine dokundum baya sertti...Genelde 12. haftadan sonra çıkıyomuş ama karın içi darsa erken de çıkabilir heralde...
fiyatı 99tl ve kesin sonuç vermiyor canım
bence sat tam bir saçmalık.zaten çin takvimine bakarken hamile kaldığın aya göre bakıyorsun.yanii kız olsa gerek.oyy ne güzel minik babatler alırsın onaaaa kıyamammm :) bu arada bu 'kıyamam' lafı da öyle bi dolandı ki..saçma salak şeylerde 'ayy kıyamam yaa' diyorum sürekli.tabi bir damla gözyaşı da gizlice eşlik ediyo :) eşimin ağzına da sakız oldum.tvde bişey izliyoruz 'ayyy kıyamazsın di mii' diyo :))
1 ay sora ogrenırız ınsaallaahhhh:)
ya bu bebek dergılerınde bı reklam var hep 10. haftada cınsıyet tespıtı yapan testlr var duydunuzmu hıc
slm kızlaar oo kaynatıyonus bakıyorum
walla bnde göbiş çıktı kızlar eşim bile dedi göbişin çıkıyo diyee
ya ben hiç bebek dergisi okumuyorum yaa.hatta bir ara eşim buraya bakmamı bile yasaklamıştı.evde bir manyakla yaşamak hoş olmuyordu tabe :) sonra tatlı tatlı sizleri anlattım,beni rahatlattığınızı söyledim.bak dedim ben bunlarda evhamlanıyordum ama aslında şöyleymiş falan dedim.neyse işte bebek dergisi okumuyorum,okumayacağım da.siz varken gerek yok bence :)
sende ıkı tane var amaaaaaaa![]()
anaaamm masallah basketcımı olcak bunlar nazeweeet
biri2.95 biri2.85 hemdeeee:)![]()
eweeet
ayyy kıyamam yaaakeşke benim de ikiz olsaydıııı
bilmem işlh işlh:)anaaamm masallah basketcımı olcak bunlar naz![]()
kıyamaaamayyy kıyamam yaaakeşke benim de ikiz olsaydıııı
amann sen çift doğurcan şekerim sana hak çıksın göbüşün...bu arada senn ikiz ya çin takvimi cinsiyete ne dio.slm kızlaar oo kaynatıyonus bakıyorum
walla bnde göbiş çıktı kızlar eşim bile dedi göbişin çıkıyo diyee
biz varken dergiler de neci?ya ben hiç bebek dergisi okumuyorum yaa.hatta bir ara eşim buraya bakmamı bile yasaklamıştı.evde bir manyakla yaşamak hoş olmuyordu tabe :) sonra tatlı tatlı sizleri anlattım,beni rahatlattığınızı söyledim.bak dedim ben bunlarda evhamlanıyordum ama aslında şöyleymiş falan dedim.neyse işte bebek dergisi okumuyorum,okumayacağım da.siz varken gerek yok bence :)
deme osgheme içime kurt düşürdün bak sennn... ikiz kardeşim de sen beceremedin ikiz doğurmayı bak ben doğuruyum da gör falan dio ama... amann teke beynim alışmıştı beEvet naz sende iki tane normaldir seninkilerin çıkması , knmhtp acaba senindemi ikiz ,belki biri arkadalarda saklanıyodur :)))Yani 4. ayında öğrenen de var, nette okuduğma göre...
eweeet
walla bnm aklım ermedi cnm o takvim işine 20 ekimdi sat 24 yaşındayım kız çıkıyo ...amann sen çift doğurcan şekerim sana hak çıksın göbüşün...bu arada senn ikiz ya çin takvimi cinsiyete ne dio.
biz varken dergiler de neci?
deme osgheme içime kurt düşürdün bak sennn... ikiz kardeşim de sen beceremedin ikiz doğurmayı bak ben doğuruyum da gör falan dio ama... amann teke beynim alışmıştı be![]()
anaaam bnmkiler çokmu uzun kıslaar szlerin kaç mm oldularmaşallahselvi boylularım benim be
![]()
walla bnm aklım ermedi cnm o takvim işine 20 ekimdi sat 24 yaşındayım kız çıkıyo ...