-----2010 KASIM hamişleri----

bende bugün ilaç içmekten sıkıldığımı sölkedim bana da çiğnemeli bir ilaç verdi :D ama tüm eczanelerde yokmuş :D alamadık :D bebeğinin sağlık haberlerine çok sevindim :D daha da iyi haberler alırsın inşallah :):49:

Teşekkür ederim canım , Dr. Çiğneme tabletleri daha sağlıklı buluyorum o yüzden bunu vercem dedi:) bende aldım bakalım , hepimiz bebeklerin sağlıklı haberleriyle buraya yazarız inşallah

Benim Dr. Kan ve idrar tahlili de alıyor çünkü kansizlik var mı yada yükselen azalan degerler var mı onlara gore müdahale ediyor, doktorundan memnun degilsen, yeteri kadar ilgilenmiyorsa muhakkak başka Dr dene derim kıyasla başka Bi Dr.la ona göre karar ver bazıları gercekten cok ilgisiz oluyor ne de olsa kendi cocukları değil! Konusmayan durumu anlatmayan Dr.lara sinir oluyorum zaten.
ya aslında iyi ve konuşkan bir doktor ama anlamadım 1.5 ay önceki sonuçlara göre karar verilir mi? Gerçi bu gittiğimde folbiolu bıraktırıp gyno ferro sanol ve elevit yazdı, onlar da kan ve vitamin ilacı galiba.. ertesi gün sağlık ocağına gitmiştim kan tahlilini aile hekimi yaptı, kanın biraz düşük ama doktorunun yazdığı ilaçlar yeterli dedi..ya ben böyle pimpirikli olmak istemiyorum ama elimde değil..sağolun cevaplar için:)

kızlarr sonunda o gün geldi ve ben kontrolden geldim
bebeğim çok iyi allaha şükürler olsun
36,5 mm olmuş :emir_bebek: :nazar: :nazar:
2'li testte yaptırdım ense kalınlığı ölçümü oda 1,3mm çok güzel dedi doktor ...
aminyon sıvısıda çok güzel ve beebğim hareket ediyo inanılmaz bişey :69:
benim kahverengi akıntım vardı 1 haftadır ama bebişim çok iyiymiş kanamada görülmedi ultrasyonda :62:
demekki her kahverengi akıntı düşük tehlikesi değilmiş ...
eğer böyle bişey olursa kontrol ettirin ama evhamlanmayın :31:
darısı hepinize inşallah :6:
canım bende bu ayın 19da gidecem ozaman 11 haftalık oluyoruz.bizede 2 li test yaparlarmı acaba?
Bebeğinizin cinsiyetini Çin Takvimi’yle öğrenin
Hangi ayda, kaç yaşında hamile kaldınız? Bu iki sorunun yanıtıyla, Çin’de 700 yıldır uygulanan bir yöntemi kullanarak çocuğunuzun cinsiyeti konusunda doğru bir tahminde bulunabilirsiniz

PEK çok Asya ülkesinde bebek bekleyen çiftler, teknolojik gelişmelerle bebeklerinin cinsiyetini erkenden öğrenseler de, emin olmak için ‘Çin Takvimi’ ve halk inanışlarına da başvuruyor. Annenin yaşı ile hamile kaldığı ayın bilinmesi durumunda yüzde 90 doğru sonuç verdiği iddia edilen ve Çinli astroloji bilginlerince hazırlanan Çin Takvimi, Çin’de 700 yıldır kullanılıyor.

21 yaşında kız çocuk olasılığı fazla TAKVİME göre, annenin yaşının hamile kalınan ayla kesiştiği nokta bebeğin cinsiyetini ortaya çıkarıyor. 30 yaşındaki bir anne adayının mart ve mayısta hamile kalması durumunda bebeğinin cinsiyeti kız, diğer tüm aylarda ise erkek olurken, 21 yaşındaki anne adayının ocakta hamile kalması durumunda bebeğinin cinsiyeti erkek, diğer tüm aylarda kız oluyor. 21 yaşında kız çocuk olası fazla TAKViME göre, annenin yaşınınn hamile kalınan ayla kesiştiği nokta bebegin cinsiyetini ortaya çıkarıyor. 30 yaşındaki bir anne adayının mart ve mayısta hamile kalması durumunda bebeğinin cinsiyeti kız, diğer tüm aylarda ise erkek olurken, 21 yaşındaki anne adayının ocakta hamile kalması durumunda bebeğinin cinsiyeti erkek, diğer tüm aylarda kız oluyor.

Liste aşağıda

işte cinsiyet tablosu (E: Erkek K: Kız)

Hamile kalma yaşı Hamile kalınan ay
01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12
18 K E K E E E E E E E E E
19 E K E K K E E K E E K K
20 K E K E E E E E E K E E
21 E K K K K K K K K K K K
22 K E E K E K K E K K K K
23 E E E K E E K K K E E K
24 E K K E E K E K E E K E
25 K E K E K E K E K E E E
26 E E E E E K E K K E K K
27 K K E E K E K K E K E E
28 E E E K K E K E K K E K
29 K E K K E K K E K E K K
30 E E K E K E E E E E E E
31 E E E E K K E K E K K K
32 E K K E K E E K E E K E
33 K E E K K E K E K E E K
34 E E K K E K E E K E K K
35 E > K E K E K E K E E K E
36 E K E E E K E E K K K K
37 K K E K K K E K K E E E
38 E E K K E K K E K K E K
39 K K E K K K E K E E K E
40 E E E K E K E K E K K E
( ALINTIDIR)
canım bu çin takvimine göre benim oglum olacak ama sen altına başka bir tahmin daha yazmışsın gebe kaldıgın yaşa gebe kaldıgın tarihide ekle demişsin o nasıl oluyor canım yıl ay gün olarakmı daha açık yazarsan i.olur.bu arada ne olursa olsun saglıklı olsun ve benim olsun rabbim hepimize saglıklı hamilelik günleri saglıklı dogumlar nasip etsin.
bu arada uykucu panda yok arkadaşlar geçmişe dönük okudum en son dr. randevumuz var demişti oda geçen haftaya denk geliyor ondan sonrası yok çok merak ettim insaallah bi sorun yoktur.

günaydın kızlar.....
Allah bebişlerimize ve bizlere sağlık versin....
bugün canım çok sıkkın moralim bozuk uffffff......

Kızlar Günaydın Bugün Güne çok erken Başladım ben 3 ten beri ayaktayım
hayırdır canım, bulantılar mı uyutmadı?

günaydın kızlar.....
senin neden moralin bozuk canım? özel değilse anlat, belki bir çare buluruz..

hayırdır canım, bulantılar mı uyutmadı?

senin neden moralin bozuk canım? özel değilse anlat, belki bir çare buluruz..

Hem Ne Bulantı :S Kendimi Saatlerce yemek ymiş giib hissediyorumbugün daha hiç bişi yemedim ... dünde 1 paket kraker :S birazda börek :S

günaydın kızlar.....

Turkuaz biz şimdi mutlu olmalıyız aaa :) minik çikonu üzme hadi içinden 10 kadar say ve çok güzel bi gün de :D :49:

işe zaten zorla geliyorum 6. aya kadar burdayım daha işi takmamaya çalışıyorum....keyfim yok işte halsizim uykusuzluk sinir mahvediyo beni....

Kızlar bu arada suda bulantı yapıyormuş ... yudum yudum yavaş yavaş içecekmişiz hem öğürtüyü zayıflatırmış bu durum ...:49::69:

Son düzenleme:
işe zaten zorla geliyorum 6. aya kadar burdayım daha işi takmamaya çalışıyorum....keyfim yok işte halsizim uykusuzluk sinir mahvediyo beni....

hımmm şimdi baktım :( muhasebeciymişsin zor iş stresli ama .. düşün bak işin olmasa bizim gibi boş durup kendini dinleyeceksin ve daha çok ağrın olacak ... iyi durumdasın harika bi gün geçireceksin hadiii :D biz kadınlar neyin üstesinden gelemiyoruz ki :47:

o zaman kızlar sabah sabah biraz kayiflenelim diye size bi video izletiym..:49: :60: :71:

Video : 1 kadın 1 erkek - hamile kadın gazlı olur - Vidivodo

Çok komik yaa :D :49:

bu arada kayınvalidem68 yaşında hastane de yatıyo ... kemiğinde plazma hücresi varmış ( kanser başlangıcı) 20 gündür yatıyo. eşim sürekli onunla ilgileniyo .. birtek cumartesi izinli ondada onun ynına gidecekmiş genelde olduğu gibi ... hastalık %7 oranında ve 60 yaşından sora ilerlemiyomuş! bu gün kemoterapiye başlıcaklarmış 15 gün daha hastanede daha sora belki eve çıkaracaklarmış ! ne öneriyosunuz kızlar ne yapmalıyım ?

Son düzenleme:
Günaydın bacılar ne örüonuz bakalım :)
ay ben çatlayacam geldin artık ayın 12. De gitsem doktora kaç kilo almışım öğrensem
hep bebekmi diycez ya ben çok kilo almışım gibi geliyo tartılmaya korkuyorum haftaya öğrencem artık:26:

ay ben çatlayacam geldin artık ayın 12. De gitsem doktora kaç kilo almışım öğrensem
hep bebekmi diycez ya ben çok kilo almışım gibi geliyo tartılmaya korkuyorum haftaya öğrencem artık:26:

günaydıınnnn...
Benimki daha çok küçük ama dün tartıldığımda geçen haftaya göre 1 kg vermiştim ...

Çok komik yaa :D :49:

bu arada kayınvalidem68 yaşında hastane de yatıyo ... kemiğinde plazma hücresi varmış ( kanser başlangıcı) 20 gündür yatıyo. eşim sürekli onunla ilgileniyo .. birtek cumartesi izinli ondada onun ynına gidecekmiş genelde olduğu gibi ... hastalık %7 oranında ve 60 yaşından sora ilerlemiyomuş! bu gün kemoterapiye başlıcaklarmış 15 gün daha hastanede daha sora belki eve çıkaracaklarmış ! ne öneriyosunuz kızlar ne yapmalıyım ?
çok geömiş olsun cnm allah şifa wrsin ne için öneri ,stiyon tatlım anlamadım
bn 60 kilo olmuşum 57 ile başlamıştım dr um kızdı:))e napim ya bn doymak bilmiyom

Back