-----2010 KASIM hamişleri----

AYNEN YAAA
dün gece 3 te uyandım sanki bütün gün yemek yememişim gibi kalktım domates peynir ekmek bide portakal suyu ohh yedim yattım bir güzel. amann bende 72 ile kaldım hamile zaten pekte zayıf sayılmazdım en son 2 aylıkken gittiğimde 74 dü bişi demedi doktor asıl bu ayı ben çok merak ediyorum. 2 kilo almışım gibi geliyo bana

AYNEN YAAA
dün gece 3 te uyandım sanki bütün gün yemek yememişim gibi kalktım domates peynir ekmek bide portakal suyu ohh yedim yattım bir güzel. amann bende 72 ile kaldım hamile zaten pekte zayıf sayılmazdım en son 2 aylıkken gittiğimde 74 dü bişi demedi doktor asıl bu ayı ben çok merak ediyorum. 2 kilo almışım gibi geliyo bana
aç aç uyuyamazki insan yaa ii yapmışsın dr bana hamur işi börek çörek tatlı yemicen diyo yasakmış sadece ey balık tawuk we sebze onlarsız yaşam mı olue ya boşweeer doğumdan snr weririrz kiloları:9:

Hanımlar ikili testin sonucunu gösterdim, doktorum her şey normal dedi, diğer test içinde 4 hafta sonra çağırdı, yalnız idrar yollarımda problem vardı, değerler biraz yüksekti PURINOL verdi suda eritilip içiliyor,
Folic asidi bıraktırdı yerine Maltofer çiğneme tableti verdi içinde demir ve folic asid varmış..
Benim karnım dümdüzdü kızlar çıktı göbişim azcık :))

Gözün aydın canım , darısı bizlerin başına artık ...

işe zaten zorla geliyorum 6. aya kadar burdayım daha işi takmamaya çalışıyorum....keyfim yok işte halsizim uykusuzluk sinir mahvediyo beni....

Canım boşver işi ya , işini yap geç , gerisini düşünme ,3-4 ay sonra bitcek diye düşün , kendini motive emeye çalış , bunu bebeğin için yap tatlım ....

Günaydın bacılar ne örüonuz bakalım :)
ay ben çatlayacam geldin artık ayın 12. De gitsem doktora kaç kilo almışım öğrensem
hep bebekmi diycez ya ben çok kilo almışım gibi geliyo tartılmaya korkuyorum haftaya öğrencem artık:26:

Ya bende dün gece hiç uyuyamadım , sürekli kramplar , ağrılar , anlamadım , eşim kasların genişliyodur diyo ama çok yemeden olmasın bu :1: Ya inş. bende alamamışımdır ama aldım bence , tartılara küstüm ya :(((

aç aç uyuyamazki insan yaa ii yapmışsın dr bana hamur işi börek çörek tatlı yemicen diyo yasakmış sadece ey balık tawuk we sebze onlarsız yaşam mı olue ya boşweeer doğumdan snr weririrz kiloları:9:

Yaw yeme demeyle olmuyo ki , insanın canı istiyo , maximum 3 gün tutabiliorum kendimi , 4. güne kesin o şeyi gidip alıorum veya yapıp yiyorum :)))

Yaw yeme demeyle olmuyo ki , insanın canı istiyo , maximum 3 gün tutabiliorum kendimi , 4. güne kesin o şeyi gidip alıorum veya yapıp yiyorum :)))
bncede cnm yemeden durulmazki sen istemesen bebişin canı ister:9: iki canlısınız siz hele bn 3 canlıyım:3::3:

hmmmmm
ama bnce öle düşünme tatlım ya kötü hastalık bu grip değilki annesi sonuçta sende eşinin yanında olmalısın hatt sende gi,t hastaneye onunlaa kötü bi drumm:59:

tek kişi alıolar ve kadın fena naz yapıyo ... doktor iyisin dese bile çok kötüymüşüm ilgilenmeniz gerekiyormuş falan dio...

tek kişi alıolar ve kadın fena naz yapıyo ... doktor iyisin dese bile çok kötüymüşüm ilgilenmeniz gerekiyormuş falan dio...
hmmmm walla ne diim ki cnm eşin in arayı bulması lazım ozmn ikinizede yetişmesi lazım o düşünür ztn bnce

Gözün aydın canım , darısı bizlerin başına artık ...

Canım boşver işi ya , işini yap geç , gerisini düşünme ,3-4 ay sonra bitcek diye düşün , kendini motive emeye çalış , bunu bebeğin için yap tatlım ....

Ya bende dün gece hiç uyuyamadım , sürekli kramplar , ağrılar , anlamadım , eşim kasların genişliyodur diyo ama çok yemeden olmasın bu :1: Ya inş. bende alamamışımdır ama aldım bence , tartılara küstüm ya :(((

amannnn yinnn bacılar yinnnn ben çıkıyom dışarı alşveriş yapcam pantolonlar olmuyor artık bi tane almıştım lcw den çok güzel hamile reyonu yapmışlar gitmediyseniz mutlaka bakın ben şimdi başka bir yere gitcem birazda oraları karıştırayım:)

amannnn yinnn bacılar yinnnn ben çıkıyom dışarı alşveriş yapcam pantolonlar olmuyor artık bi tane almıştım lcw den çok güzel hamile reyonu yapmışlar gitmediyseniz mutlaka bakın ben şimdi başka bir yere gitcem birazda oraları karıştırayım:)

Ben biraz daha idare etmeye çalışıyorum , 3,5 aydan sonra alırım diyorum ama bakalım bu kilolarla ne kadar gitcek :)))

ewet lcw çok gzl reyom yapmış ta banada olmuyo patlonlar ama hamile pant erken diilmi cnm ilerde onada giremeyz snr:9:

günaydın kızlarr, inş. bugün güzel bi gün olur hepimiz için.eşimle aramızdaki meseleyi hallettik, artık geçici olarak mı kalıcı olarak mı zaman göstericek.bi daha olmaz inş. ev huzursuzluğu hiçbişeye benzemiyo. :71:

günaydın kızlarr, inş. bugün güzel bi gün olur hepimiz için.eşimle aramızdaki meseleyi hallettik, artık geçici olarak mı kalıcı olarak mı zaman göstericek.bi daha olmaz inş. ev huzursuzluğu hiçbişeye benzemiyo. :71:

Evet canım huzursuzluk cok kötü , gözün aydın , allah ağzınızın tadını bi daha bozmasın ....

kızlar kilo olayına neden bu kadar takıyorsunuz yaa boşverin gitsin....bende 2 ayı geçti hala tık yok...:))))

birde kızlar hiç rüyanızda cinsiyete dair bişiler görüyormusunuz?
ben dün gece bişiler gördüm...ev misafir dolup taşıyordu...mutfakta 2 tane bebek sallanıyordu yeğenimde kucağımda bende onu seviyor ve oyalıyordum(erkek) sonra bi komşu geldi evime mavi bi tülbent verdi bana ama kenarları çok güzel oyalıydı...:52::52::52: ne olcak acaba...:66:

Çok komik yaa :D :49:

bu arada kayınvalidem68 yaşında hastane de yatıyo ... kemiğinde plazma hücresi varmış ( kanser başlangıcı) 20 gündür yatıyo. eşim sürekli onunla ilgileniyo .. birtek cumartesi izinli ondada onun ynına gidecekmiş genelde olduğu gibi ... hastalık %7 oranında ve 60 yaşından sora ilerlemiyomuş! bu gün kemoterapiye başlıcaklarmış 15 gün daha hastanede daha sora belki eve çıkaracaklarmış ! ne öneriyosunuz kızlar ne yapmalıyım ?
öncelikle geçmiş olsun canım..Öneri istemişsin, nasıl bir öneri pek anlamadım ama arayıp geçmiş olsun diyebilirsin, yada çok kötü değilsen geçmiş olsuna gidebilirsin..Allah şifa versin..

günaydın kızlarrr:79:benim bebeğim bugün 10 haftalık oldu nasıl büyüyor yaa kocaman kocaman olsun bir an önce gelsin aramıza yaa ...:66:

Evet canım huzursuzluk cok kötü , gözün aydın , allah ağzınızın tadını bi daha bozmasın ....

amin canım sağol, kimseninki bozulmasın.
bişey sorucam, ben en son 6 haftalıkken gitmiştim yeni dr uma.ve çıkarken bi dahaki kontrolün tarihini sormayı unuttum :1: 12. haftanın içinde gitmeyi düşünüyorum, haftalarımız aynı siz ne zaman kontrole çağırıldınız.

bişey sorucam, ben en son 6 haftalıkken gitmiştim yeni dr uma.ve çıkarken bi dahaki kontrolün tarihini sormayı unuttum :1: 12. haftanın içinde gitmeyi düşünüyorum, haftalarımız aynı siz ne zaman kontrole çağırıldınız.

canım sen çok doğru düşünmüşsün 12. hafta hiç sorunun yoksa doğru bir zaman 2 li testini yaparlar rutin kontrollerini bende de durum aynı.

Benimki 6 gün geriden gelio canım ama en son gittiğimde 10. haftan ocağın 2. haftasında doluyo ondan sonra gel dedi , ben de 13 ocağa randevu aldım , testler yapıcaz demişti , sanırım ikili testi de yapacak ama bilemiyorum yapabilir mi o zamana çünkü 11. haftam dolmamış oluyor , sen istersen 11. haftanın geçmesini bekle gitmek için ....

Son düzenleme:
Back