-----2010 KASIM hamişleri----

nası yanı :44:normal kontrol bunlar ...gercı 12.haftaya kadar gıdılmıcek bıda sen o aradamısın
8. haftamda gittim işte ocak sonuna gel dedi şuan 10. haftadayım... bir buçuk ay doktor arası vermiş oldum. normal kontrolüm sık diil belki de. hast. ve doktor farkı dielim.
hamile kaldığımdan beri evde hiç tartılmadım. doktorun tartısına göre 1 ayda 1.5 kilo almışım. herhalde farketmiştir ama.

üzerin başın çok giyinik tabi bir de orda... ben evde pjamalarımla tartılmadığım sürece geçerli saymıom niese.

beni kim görse yüzüne bi güzellik gelmiş diyo.aksine ben de kendimi o kadar çirkin,o kadar bakımsız hissediyorum ki.. pofzzz çirkinim,şişkoyum,kocam iş için 1 aylığına yurtdışına gidiyo :59: ilk gözle görülür ultrason görüntülerinde yanımda olamayacak :14::14: sırf bu yüzden gitmek istemiyorum dr.a

beni kim görse yüzüne bi güzellik gelmiş diyo.aksine ben de kendimi o kadar çirkin,o kadar bakımsız hissediyorum ki.. pofzzz çirkinim,şişkoyum,kocam iş için 1 aylığına yurtdışına gidiyo :59: ilk gözle görülür ultrason görüntülerinde yanımda olamayacak :14::14: sırf bu yüzden gitmek istemiyorum dr.a
usg fotosuna bakar babası da böyle olsun bu seferlik de..:5:. benim de kocam sanki daha bir tatlılaştın sen diyor...:70: ben de bu aralar bakyom kendimi seviyorum açıkcası, herhalde hamilelik insanı kendi ile barışık kılıyor:69: diyordum ki sen benim aksimi söylüyorsun. güzelsindirr yahuu çirkinim deme!!!:61:
Ben tartıya çıkmaya korkuyorum :(((ama hala herkes şişsin dio , benimki inmedi hala

aynen işte benimde... napsak ki osgheme şişimizin inmesi için...:26:

En azından millet sana güsel şeyler söylüo :))), herkes bana şişmişsin , şimdiden şişersen napcan sen 9 ay boyunca diolar :(((

ben çok çirkinleştim. cildim falan çok bozuldu. kimileri kız annenin güzelliğini alırmış senin kızın olcak diolar. :37:

usg fotosuna bakar babası da böyle olsun bu seferlik de..:5:. benim de kocam sanki daha bir tatlılaştın sen diyor...:70: ben de bu aralar bakyom kendimi seviyorum açıkcası, herhalde hamilelik insanı kendi ile barışık kılıyor:69: diyordum ki sen benim aksimi söylüyorsun. güzelsindirr yahuu çirkinim deme!!!:61:

aynen işte benimde... napsak ki osgheme şişimizin inmesi için...:26:

Canım tuz kesilecek , bol su içilecekte , ben zaten 2.5 lt içiorum , bugünde tuzsuz yemeye çalıştım ama bende bilmiom böyle kalmayız heralde .Hamilelikten önce bi çayım vardı onu içiodum adet zamnında falan ,şişince 2 saate iniodum şişim , ama şimdi yasak bitki çayları :((( Ben sorcam diyetisyene bakalım ne dicek , bişey derse burda yazarım :)))

deli gibi su içen ben, günde 1 lt su içsem vay be diyorum.su inanılmaz bulantı yapıyor bana. belki folic asidi bırakınca düzelir dicem ama sonra da gelişimden dolayı şişicem.benimle aynı haftalarda olup göbişi çıkan var mı?

deli gibi su içen ben, günde 1 lt su içsem vay be diyorum.su inanılmaz bulantı yapıyor bana. belki folic asidi bırakınca düzelir dicem ama sonra da gelişimden dolayı şişicem.benimle aynı haftalarda olup göbişi çıkan var mı?

Yani bi göbiş var ama bebişle alakası yok :)))

8. haftamda gittim işte ocak sonuna gel dedi şuan 10. haftadayım... bir buçuk ay doktor arası vermiş oldum. normal kontrolüm sık diil belki de. hast. ve doktor farkı dielim.
tamam canım normal ıste sıkıntılı bı hamılelık yoksa genelde 2lı teste kadar cagırmıolar ..bende yarın gıdıp 3 hafta fılan gıtmıcem :34:

bende zaten gobek vardı :56:sımdı bole gobek delıgımın alt tarafı doldu sıstı yanlara dogru :82:

Canım tuz kesilecek , bol su içilecekte , ben zaten 2.5 lt içiorum , bugünde tuzsuz yemeye çalıştım ama bende bilmiom böyle kalmayız heralde .Hamilelikten önce bi çayım vardı onu içiodum adet zamnında falan ,şişince 2 saate iniodum şişim , ama şimdi yasak bitki çayları :((( Ben sorcam diyetisyene bakalım ne dicek , bişey derse burda yazarım :)))
mutlaka yazz bu bilgiyi bekliyor olacağım.:3:
bennn! göbişim var sert bir göbek hem de...
tamam canım normal ıste sıkıntılı bı hamılelık yoksa genelde 2lı teste kadar cagırmıolar ..bende yarın gıdıp 3 hafta fılan gıtmıcem :34:
evtt doktor da öyle söyledi hiç bir problemin olmadığı için gelmene gerek yok dedi... ama ben bazen paronaya yapıyorum bişi falan olsa ben nerden bileceğim diorum...

bir de ben de 2-3 günlük ara ile ishal var.. böyle bir şey yaşayann var mı hanımlar?

Ayy onu hiç sorma , sata göre erkek , hamile kaldığım aya göre kız , ne bilim bende anlamadım hangisine inancam :))

1 ay sora ogrenırız ınsaallaahhhh:)

ya bu bebek dergılerınde bı reklam var hep 10. haftada cınsıyet tespıtı yapan testlr var duydunuzmu hıc

1 ay sora ogrenırız ınsaallaahhhh:)

ya bu bebek dergılerınde bı reklam var hep 10. haftada cınsıyet tespıtı yapan testlr var duydunuzmu hıc

evtt ama müthiş pahalı testler onlar... kimi 100 küsür diyor kimi 200 dio ben gidip sormadım ama markasına göre mi değişiyor artık bilmyiorum?

Ayy onu hiç sorma , sata göre erkek , hamile kaldığım aya göre kız , ne bilim bende anlamadım hangisine inancam :))

bence sat tam bir saçmalık.zaten çin takvimine bakarken hamile kaldığın aya göre bakıyorsun.yanii kız olsa gerek.oyy ne güzel minik babatler alırsın onaaaa kıyamammm :) bu arada bu 'kıyamam' lafı da öyle bi dolandı ki..saçma salak şeylerde 'ayy kıyamam yaa' diyorum sürekli.tabi bir damla gözyaşı da gizlice eşlik ediyo :) eşimin ağzına da sakız oldum.tvde bişey izliyoruz 'ayyy kıyamazsın di mii' diyo :))

Back