Canım doktorlar hamilelikte ilaç kullanımı çok onaylamıyor...
valla benim dr.um parol ve metpamid içebilirsin dedi.limitlerini de söyledi.daha önce de dediğim gibi zararlı bir şey olsa kendini riske atmazdı.sonuçta insanlar hamile kaldığında antibiyotik içebiliyor,mr çektirebiliyor vs.. ilaç içmeyip de kusuyosunuz sonra bakın kötü haberlerinizi alıyoruz.off pur istanbuldaysan benim dr.uma git çok iyi bir adam cidden.hurafelerler geçirmeyin hamileliğinizi.ama saç kestirme olayına inanıyorum :)
haklısın kızlar ya sağolun yine içimi rahatlattınız.
valla ben bu psikopatlıkla nasıl doğurcam bu çocuğu bilmem![]()
ya sorma.aşağı yukarı 7 ay kaldı.aslında çabuk da geçiyor hee :)
kızlar vücüdunuz için yağ yada krem kullanmaya başladınızmı
benim evde yaşlanma karşıtı yoğun nemlendiricili vücut kremim vardı onla takılıyorum.ama sonra kakao yağı alıcam.dr.um ilaç adı vermedi piyasada birbirine eşdeğer çok krem var istediğin markayı al farketmez hepsi aynı ama mutlaka şimdiden kullan demişti.ki bunu dediğinde 5 haftalık hamileydim ben..
Bende madical parka gidiyorum, doktorum Mehtap Yazıcıoğlu gayet memnunum...
benim dr.um da can şener.psikolog gibi beni çok rahatlatıyor.
Havuctan tek tiksinen benim zannediyodum , yanlız değilmişim
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
oshgeme havuç böykkkk
Ya bu saç boyatma olaına bnde fena halde taktım , bizde ırsi, beni saçım 20de beyazlamaya başladı , şu an anlatamam , allahtan aralarda ama napcam bilmyorum
saç boyatabilirsin yaa ne olacak ki..benim kuzenim organik boyayla boyadı hamileyken.hiç de sorun olmadı çok şükğr.bebişi 1.5 yaşında şuan.
Kızlar sabah yeni doktoruma gittim.
Beni hemen acil servise yönlendirdi, biraz geç kalsaymışım diyaliz hastası olabilirmişim, bağırsak ameliyatı olmam gerekebilirmiş, en berbatı gebeliği sonlandırmak durumunda kalabilirlermiş
Şimdi tedaviye cevap verip vermemesine bağlı durumum..
Off..((
ben iyi olacağına inanıyorum.sen de inan.güzel düşün ki güzel şeyler olsun.en kısa zamanda iyi olursun umarım.çok geçmiş olsun.