-----2010 KASIM hamişleri----

günde 3 posta kusuyorum sürekli de bulantım var.. kızlar uykumdan bile bulntı ile uyandım

çok zor değil mi gece bulantısı? ben her gece istisnasız yaşıyorum... artık çekeceğiz bunu ne zamana kadar bilmiyorum... Allah sabır versin hepimize.

öncelikle allah herkese sağlıklı sorunsuz hamilelik geçirmeyi nasip etsin ben 9 haftalık hamileyim bir sorum olacak sizlere 4 üncü haftamdan beri sürekli kasık ağrısı var ve doğum sancısı gibi ara ara oluyor ama oldumu baya kıvrandırıyor doktorum bu konuda pek bişi söylemedi ya da söylemek istemedi bilmiyorum korkuyorum nolur yardım edin böyle bir durumu olan varmı ağrısı olan filan

Canım olur öyle ağrılar hiç endişelenme...Kasık ve kuyruk sokumu ağrılarımdan duramıyordum ama geçiyo, biraz sabır..

selam 12 haftalık hamileyim temmuzda nasipse doğumum..doktordaha bişi demedi cinsiyet hakkında ama benim içime doğan erkek...kızda olsa güzel olur tabi..ama ilk bebek rabbim ne veririse çok şükür kabulüm...4 hafta sonra söyliyecek doktor cinsiyeti..bakalm ne olcak..

MERHABA bende 5 haftalık hamileyim ama ulurasyonda henüz görülmedi stres yapmıyorum daha küçük diyorumm 2 eylul tahmin ama doktor henz kesinleştirmedi inşş herkesin hamilelik dönemide doğumuda sorunsuz sağlılı bir şeklde geçer ...

aynı şey bende de oluyor... hatta bugün bir taş oturdu sanki böyle ağırlık varmış gibi değişik bri sancıydı. çok endişelenmiyorum çünkü olur diyorlar.ama ben de bu konuda bir doktordan bişi duymadım.:49:

çok teşekkür ederim cvp için içim rahatladı valla korkuyordum çok aceba düşükmü yapıcam diye :18:

öncelikle allah herkese sağlıklı sorunsuz hamilelik geçirmeyi nasip etsin ben 9 haftalık hamileyim bir sorum olacak sizlere 4 üncü haftamdan beri sürekli kasık ağrısı var ve doğum sancısı gibi ara ara oluyor ama oldumu baya kıvrandırıyor doktorum bu konuda pek bişi söylemedi ya da söylemek istemedi bilmiyorum korkuyorum nolur yardım edin böyle bir durumu olan varmı ağrısı olan filan

Canım olur öyle ağrılar hiç endişelenme...Kasık ve kuyruk sokumu ağrılarımdan duramıyordum ama geçiyo, biraz sabır..

evet allahın izniyle kucağımıza aldığımızda hepsini unutucaz ama ilk gebeliğim her şeyden huy kapar oldum

selam 12 haftalık hamileyim temmuzda nasipse doğumum..doktordaha bişi demedi cinsiyet hakkında ama benim içime doğan erkek...kızda olsa güzel olur tabi..ama ilk bebek rabbim ne veririse çok şükür kabulüm...4 hafta sonra söyliyecek doktor cinsiyeti..bakalm ne olcak..

hayırlısı olsun cnmmm.....
herkes çok meraklarda cinsiyet konusunda bakalım bizleri neler bekliyor olucak
ilerleyen günlerde.....

MERHABA bende 5 haftalık hamileyim ama ulurasyonda henüz görülmedi stres yapmıyorum daha küçük diyorumm 2 eylul tahmin ama doktor henz kesinleştirmedi inşş herkesin hamilelik dönemide doğumuda sorunsuz sağlılı bir şeklde geçer ...

hşg. cnmm
evet ilk baştan gözükmeyebiliyor
çıtır oluyorlar daha çünkü:)
amin cnm
herkesin sağlıkla bebişini kucağına almasını diliyorum bu sene...:16:

Kızlar iyi akşamlar napıyosunuz bakalım... ?

günaydın cnm
hatta iyi öğlenler
ii çok şükür annem gelicek
evleri dağınık görürse temizliğe girişir ben yapamıyorum diye o nedenle bugün camları
silmem evi biraz temizlemem lazım:61:
eşimde zaten tatil yok fulll time devam çalışmaya

kismelerde yok zaten herkeşlerin kocası yanında belli ki:2:

Aman temizlik falan kendinizi yormayın, Allah korusun...Ben çok takmıyorum, zaten çalışıyorum gidenim gelenim yok evi süpürme işini eşim yapıyor bende toz alıyorum onun dışında bi iş yaptığım yok walla :))

Aman temizlik falan kendinizi yormayın, Allah korusun...Ben çok takmıyorum, zaten çalışıyorum gidenim gelenim yok evi süpürme işini eşim yapıyor bende toz alıyorum onun dışında bi iş yaptığım yok walla :))

valla cnm yapmasan olmuyor
eşim süpürdü bi kere o zamanlar gerçekten kötüydüm
ama şimdi kendimi iyi hissettiğim için yapıyorum
napıyım
camları sildim
evleri süpürdüm
allah korusun
napabilirim ki:19:

valla cnm yapmasan olmuyor
eşim süpürdü bi kere o zamanlar gerçekten kötüydüm
ama şimdi kendimi iyi hissettiğim için yapıyorum
napıyım
camları sildim
evleri süpürdüm
allah korusun
napabilirim ki:19:

herkes cam silmeyin bu dönemde dio ama kızlar.... yani camlar çok da mühim değil diyorum. benim eşim yapıyo her işi onun eli biraz da yatkındır cam da siler toz da alır. öyle dağınık pis kalmıyor ev çok şükür ama pis de kalsa dert etmezdim hele cam silmek falan baya ağır işe girer kollarınızı falan kaldırarak.:26:

herkes cam silmeyin bu dönemde dio ama kızlar.... yani camlar çok da mühim değil diyorum. benim eşim yapıyo her işi onun eli biraz da yatkındır cam da siler toz da alır. öyle dağınık pis kalmıyor ev çok şükür ama pis de kalsa dert etmezdim hele cam silmek falan baya ağır işe girer kollarınızı falan kaldırarak.:26:

ben her işi yapıyorum :) camda siliyorum :D 5+5 haftalık :) :49: gerçi 5 haftalıkken kalp atışı duyamadık çarşamba tekrar randevum var bana dua edin lütfen...

ben her işi yapıyorum :) camda siliyorum :D 5+5 haftalık :) :49: gerçi 5 haftalıkken kalp atışı duyamadık çarşamba tekrar randevum var bana dua edin lütfen...

herkes bundan çok korkuyorrr! inş. duyarsınız canım... ama bana kalırsa biraz kendinizi ağırdan alın en azıdnan 3 ay geçene kadar.

herkes bundan çok korkuyorrr! inş. duyarsınız canım... ama bana kalırsa biraz kendinizi ağırdan alın en azıdnan 3 ay geçene kadar.

haklısın da :27: başak burcuyum :) yükselenim başak toz tanesi göreceğim die çıldırmaktayım :) ve nedense 1, yıllık evliliğimin son 2 ayında hep kavga edioruz yalnız sayılırım :( :43:

doğru diyorsun cnm evt
valla hiç aklıma gelmedi o bak
gayet güzel sildim:1::1::1:
ay annem camların pislenmiş dedi:(
annemlede 2 saatlik bir yol farkımız var
o gelince iş yapsın istemiyorum
ondan şimdi gelicek
dedim camları siler kesin busefer
ondan sildim
yoksa silmesdim

hadi hayırlısı cnm aaa
esas senin ilk zamanların ben ilk zamanları süpürgeyi bile kaldırmıyordum cnm
şimdi 3 ay olucak die
bişey olmaz allahın izniyle diyorum
dikkat et sen özellikle
allah hayırlısıyla kalp atışını duymayıda nasip etsin cnm
çok güzel birşey
ben ağlamıştımm
pıtırcığımın o güsel kalbinin sesinee
:1:

doğru diyorsun cnm evt
valla hiç aklıma gelmedi o bak
gayet güzel sildim:1::1::1:
ay annem camların pislenmiş dedi:(
annemlede 2 saatlik bir yol farkımız var
o gelince iş yapsın istemiyorum
ondan şimdi gelicek
dedim camları siler kesin busefer
ondan sildim
yoksa silmesdim

hadi hayırlısı cnm aaa
esas senin ilk zamanların ben ilk zamanları süpürgeyi bile kaldırmıyordum cnm
şimdi 3 ay olucak die
bişey olmaz allahın izniyle diyorum
dikkat et sen özellikle
allah hayırlısıyla kalp atışını duymayıda nasip etsin cnm
çok güzel birşey
ben ağlamıştımm
pıtırcığımın o güsel kalbinin sesinee
:1:

:emir_bebek: iyi dileklerin için teşekür ederim inşallah tüm güzellikler bebeklerimizin olur :) beraberinde bizimde :)
zaten kış geldi artık bende perdeleri çekerim :)
Hatta gelin hep birlikte perdeleri çekelim kızlar heheh :49:

haklısın da :27: başak burcuyum :) yükselenim başak toz tanesi göreceğim die çıldırmaktayım :) ve nedense 1, yıllık evliliğimin son 2 ayında hep kavga edioruz yalnız sayılırım :( :43:

ben de başak burcuyum anlayabilyiorum da... işte eş bu dönemlerde çok önemli... bebek geliyor artık tartışmalarınız son bulur. bebek hayırdır kısmettir.

ben de başak burcuyum anlayabilyiorum da... işte eş bu dönemlerde çok önemli... bebek geliyor artık tartışmalarınız son bulur. bebek hayırdır kısmettir.

Umarım Kısmetine Çok inanıyorum ... Uğruna da :49: bu site bana çok iyi geldi hem öğreniyor hem payaşıp rahatlıyorum:30:

Umarım Kısmetine Çok inanıyorum ... Uğruna da :49: bu site bana çok iyi geldi hem öğreniyor hem payaşıp rahatlıyorum:30:

çünkü yüz yüze olduğun ve çevrendeki bir çok kimse fırsat arıyor gibi. ben kolay kolay kimseye pek güvenemediğim için dertleşme huyum yoktur ama bu site bu anlamda ii.:87:

Back