-----2010 KASIM hamişleri----

çünkü yüz yüze olduğun ve çevrendeki bir çok kimse fırsat arıyor gibi. ben kolay kolay kimseye pek güvenemediğim için dertleşme huyum yoktur ama bu site bu anlamda ii.:87:

evet :10: özellikle bu dönemde herkesin ne demek istediğini daha iyi anlar gibiyim ... alınganlık diyorlar ama bence insanları daha iyi tanımak bunun adı:49:

evet :10: özellikle bu dönemde herkesin ne demek istediğini daha iyi anlar gibiyim ... alınganlık diyorlar ama bence insanları daha iyi tanımak bunun adı:49:

ki bizim burcumuzda da alınganlık vardır, hassas kimseleriz vesselam. :43: ama keşke kimseleri takmasak kendimizi düşünebilsek biraz:34:

:emir_bebek: iyi dileklerin için teşekür ederim inşallah tüm güzellikler bebeklerimizin olur :) beraberinde bizimde :)
zaten kış geldi artık bende perdeleri çekerim :)
Hatta gelin hep birlikte perdeleri çekelim kızlar heheh :49:[/QU

ayşegulçinnnn-------
rica ederim cnmmm
evt perdeleri çekicem bende
camla filan uğraşamam
hele karnım büyüyünce sığamam ben cam aralarına
benim camlarım perdelerimden dolayı
anormal yarım açılıyor ancak
karnımla sığamam yanee:60::60:

kimseye anlatmıyorum bende
annemden başkaa
başta kayınvalidem zaten yetiştiriyor herkesee
allahım yaa
:47:
bende başak burcuyum bi kırıldımmı
bir daha zor affedebiliyorum

ay dayanamıcam anlatıcam kızlar
bebeğime oda yapma meselesi yüzünden bir tartışma geçti
kaynanamla aramızda
kırıldım çok
hiç birşey olmamaış gibi
hergün arıyor
nefret ediyorum
nefret ettiriyor kendinden
bende kırıldımmı çok belli ediyorum napıyım
yapım buu
:27:
mesele bebeğim oluncada
kimseyi tınlamam
onun geleceği önemli benim için kaynanamın geleceği değil
çok sinirlendim
kusr. bakmayın
kimseyede anlatamıyorum patlıcaktım napıyımm

:emir_bebek: iyi dileklerin için teşekür ederim inşallah tüm güzellikler bebeklerimizin olur :) beraberinde bizimde :)

ayşegulçinnnn-------
rica ederim cnmmm
camla filan uğraşamam

annemden başkaa
allahım yaa

kaynanamla aramızda
kırıldım çok
hiç birşey olmamaış gibi
hergün arıyor
nefret ediyorum
yapım buu
mesele bebeğim oluncada
kimseyi tınlamam
çok sinirlendim
kusr. bakmayın
anlat canımmm vallahi!yaa bu kaynana meseleleri tükenmez bizim toplumumuz da... yani herkes yetişkin herkes kendi işini kendisi daha ii bilir. sen nedern karışırsın ki?
maşallah o artık büyümüş:34: 30 ağustos :27: oda bir başak burcu olacak :69: çin takvimindede erkek çıkıyor :34:

benimki de erkek çıkıyor ama ben kız olsun gibi kız yazdırdım siteye erkek de olsa isterim tabi... benim ki aslan oluyor babası da akrep evde artık çatışma olur.

anlat canımmm vallahi!yaa bu kaynana meseleleri tükenmez bizim toplumumuz da... yani herkes yetişkin herkes kendi işini kendisi daha ii bilir. sen nedern karışırsın ki?

benimki de erkek çıkıyor ama ben kız olsun gibi kız yazdırdım siteye erkek de olsa isterim tabi... benim ki aslan oluyor babası da akrep evde artık çatışma olur.[/QUOTE

inanmıyorum :46: mesele anne-bablık olunca burçların bi önemi yokki :52: o büyüdüğünde sadece o haklı olacak bence :47: devir böle hehe :49:

benimki de erkek çıkıyor ama ben kız olsun gibi kız yazdırdım siteye erkek de olsa isterim tabi... benim ki aslan oluyor babası da akrep evde artık çatışma olur.

inanmıyorum mesele anne-bablık olunca burçların bi önemi yokki o büyüdüğünde sadece o haklı olacak bence devir böle hehe :49:

benimki de erkek çıkıyor ama ben kız olsun gibi kız yazdırdım siteye erkek de olsa isterim tabi... benim ki aslan oluyor babası da akrep evde artık çatışma olur.[/QUOTE

inanmıyorum :46: mesele anne-bablık olunca burçların bi önemi yokki :52: o büyüdüğünde sadece o haklı olacak bence :47: devir böle hehe :49:

öyle kızlarr
ama sen gelde anlat anlamayan insanaa
çekiceksin dırdırını yapıcak birşey yok maleseffff:19:

Herkese merhaba....Ben 1sene 2 aylık evliliym.9 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz.İkimizde de bi problem yok ama hamile kalamadım.en son hsg çekimide yaptırdım oda çok güzel çıktı.Yumurta geliştirici haplar kullanıyorum ama yine sonuç alamadık.En son aralık 28de çatlatma iğnesi vuruldum bir tane 20mmlik diğeri 18mmlik yumurtalarım vardı.29unda ilişki dedi doktor.üç gün üst üste ilişkiye girdik 2 doz vutuldum iğneyi.En son adetim 11inde gelmişti.şuanki bazı belirtilerim kasıklarımda batma oluyo özellikle sol kasık.Kasıkların hemen üstü alt karın dedikleri yer biraz şiş.Ağzımda metalimsi bir tad var acımsıda.karnımda şiş gögsümde batmalar var.kafayı yemek üzereyim bunlar psikolojik mi diye.Lütfen bu güzel olayı yaşayanlar,ya da bilgisi olanalar belirtilerinizi yazın

ÇİN TAKVİMİ
doğrumu sizce
benim de takvime göre kız gözüküyor
:49:

ayşegulçinnnn-------
rica ederim cnmmm
camla filan uğraşamam

annemden başkaa
allahım yaa

kaynanamla aramızda
kırıldım çok
hiç birşey olmamaış gibi
hergün arıyor
nefret ediyorum
yapım buu
mesele bebeğim oluncada
kimseyi tınlamam
çok sinirlendim
kusr. bakmayın

Ahhh şekerim kaynana iyi olsada adı yetiyor bide bölesi hiç çekilmiyor haklısın vala ...:78:

Herkese merhaba....Ben 1sene 2 aylık evliliym.9 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz.İkimizde de bi problem yok ama hamile kalamadım.en son hsg çekimide yaptırdım oda çok güzel çıktı.Yumurta geliştirici haplar kullanıyorum ama yine sonuç alamadık.En son aralık 28de çatlatma iğnesi vuruldum bir tane 20mmlik diğeri 18mmlik yumurtalarım vardı.29unda ilişki dedi doktor.üç gün üst üste ilişkiye girdik 2 doz vutuldum iğneyi.En son adetim 11inde gelmişti.şuanki bazı belirtilerim kasıklarımda batma oluyo özellikle sol kasık.Kasıkların hemen üstü alt karın dedikleri yer biraz şiş.Ağzımda metalimsi bir tad var acımsıda.karnımda şiş gögsümde batmalar var.kafayı yemek üzereyim bunlar psikolojik mi diye.Lütfen bu güzel olayı yaşayanlar,ya da bilgisi olanalar belirtilerinizi yazın

cnm neden acele ediyordun ki ... belki hamile kalma dönemin gelmemiştir... bazıları ilk gece bazıları 3 ayda bazıları 3 yılda sperm i kabul edebiliyor... kafana böle şeyleri yerleştirme pozitif düşün olacak diye bak ... nette de yapman gerekenleri okursan olmucak bişi yok allah kısmet ederse ... allah yardımcın olsun cnmm

inanmıyorum mesele anne-bablık olunca burçların bi önemi yokki o büyüdüğünde sadece o haklı olacak bence devir böle hehe :49:
demi evlat baskın!
Ahhh şekerim kaynana iyi olsada adı yetiyor bide bölesi hiç çekilmiyor haklısın vala ...:78:

benim ki yok! o yüzden bu derdi pek bilmyiorum ama çevredikelereden adı ile ilgili pek bi olumlu intibam da yok.

:kkk:
ÇİN TAKVİMİ
doğrumu sizce
benim de takvime göre kız gözüküyor
:49:

bence doğru değil :) sadece her ihtimalle % 50 olasılık için sıkılmış bişi :D bana da erkek çıkıyoda allah ne kısmet ederse sağ sağlim eli ayağı düzgün onu versin inş :)

demi evlat baskın!
benim ki yok! o yüzden bu derdi pek bilmyiorum ama çevredikelereden adı ile ilgili pek bi olumlu intibam da yok.

gerçekten çok şanslısın :1: benimkini gören herkes ayh çok şanslısın diyor :10: dışına baktım yeşil türbe içine girdim estagfirullah tövbe :9: hele kocanız anacıysa (bnmki gibi ) Allah yardımcınız olsun ... bendede kayınpeder yok ama olsa iyi olurdu heralde

canım vallahi daha geçenlerde bir arkdaşlada aynı benzer sorunların hamilelik olduğu kanaatına varıp sonunda yanıldık. psikolojik olabiliyor. ama Allah gönlüne göre versin. adetine daha var! biraz sabret.

selam kizlar bebisleriniz hayirli olsun rabbim sagsalim kavusmayi nasip eder insallah:49:

bende 2010 kasim annesiyim oglum 7 haftalik oldu:69:

Back