-----2010 KASIM hamişleri----

hg cnm görünüşe gre haamilesn hayırlı olsun cnm hmn dr görün ama daha çok erken olduğu için görünmeyebilirde

adet tarihinin üstünden 1 hafta geçince kese görünüyor..
beta hcg 1000in üstüne çıkınca da görebiliyosun..
hayırlı olsun canım Allah kucağına almak nasip etsin hayırlısıyla

cnm bni hatırlamadın mı o sorunu bnde yaşadım haladaha yaşıyorum bnde 4 gn progestan içtim ama şuan içmiyorum hala kahwereni akıntm war hç korkma dr normal dedi bana eğer ağrılı we çok yağun kırmızı kanaman olursa kork bna gel dedi cnm

ay canım beynim yerinde değil ki hiç :17: aklım gitti kanamayı görünce , canım doktor bana 12 haftalık olana kadar progestanı içeceksin dedi şu an 7 haftalığım, ya bana çok uzun bi süre gibi geldi akıntı kesilirse içmem belki, bilmiyorum ilk kanamayı görünce ağladım baya üzüldüm düşcek diye :43: inşallah sonumuz güzel gelir ...

gerçektenmi yarın annemın doğum günü inşallah ona böyle bi hediye vermek nasip olur... dış gebelik bilmem ne falan diyolar çok korkuyorum böyle şeylerden ... İnşallah öyle birşey yoktur....

Canım hayırlı olsun şimdiden ; aynı korkuları çoğumuz yaşadık , Allah ın izniyle hiç birşey olmaz ,Umarım güzel haberler verirsin buradan.......

Gunaydın kızlar yenı gelen arkadaslar hosgelmısler.
Buarada bayansema arkadasım benıde eklermısın lısteye 2 agustos dogum tarıhı olarak gozukuyor ama cınsıyet konusunda valla hergun ıcımden baska sey gecıyor bır gun kız bır gun erkek soru işaretı koyarsın cınsıyete nasılsa ılk cocuk fark etmez saglıklı olsunda

ay canım beynim yerinde değil ki hiç :17: aklım gitti kanamayı görünce , canım doktor bana 12 haftalık olana kadar progestanı içeceksin dedi şu an 7 haftalığım, ya bana çok uzun bi süre gibi geldi akıntı kesilirse içmem belki, bilmiyorum ilk kanamayı görünce ağladım baya üzüldüm düşcek diye :43: inşallah sonumuz güzel gelir ...
canım benimde 1 hafta süren kahverendi akıntım ve iki kere de pembe,açık kırmızı renkli kan geldi yani akıntı gibi bulaştı diyebilirim. benide çok endişelendirmişti ama dr. olabileceğini söledi ve bana da progynex isimli progesteron hormonu içeren bi hap verdi. netten baktığım kadarıyla bu hap rahim iç tabakasını kalınlaştırıp daha kolay tutunmasını sağlıyomuş fakat netten yan etkilerine baktığımda hoşuma gitmedi ve dr uma sadece önlem amaçlı verip vermediğini sordum o da evet dedi. yani bunu kullanmazsam kesin düşük yapacağım söz konusu değil dimi dedim ona da evet dedi. kullanmak istemediğimi söledim siz bilirsiniz dedi. şu anda görünen bi sorunum yok. herşey güzel gidiyoo çok şükür.ama beni yanlış anlama sakın. amacım seni yönlendirmek deil. sonradan pişman olmaktansa önlemini almak tabii ki daha mantıklı

canım benimde 1 hafta süren kahverendi akıntım ve iki kere de pembe,açık kırmızı renkli kan geldi yani akıntı gibi bulaştı diyebilirim. benide çok endişelendirmişti ama dr. olabileceğini söledi ve bana da progynex isimli progesteron hormonu içeren bi hap verdi. netten baktığım kadarıyla bu hap rahim iç tabakasını kalınlaştırıp daha kolay tutunmasını sağlıyomuş fakat netten yan etkilerine baktığımda hoşuma gitmedi ve dr uma sadece önlem amaçlı verip vermediğini sordum o da evet dedi. yani bunu kullanmazsam kesin düşük yapacağım söz konusu değil dimi dedim ona da evet dedi. kullanmak istemediğimi söledim siz bilirsiniz dedi. şu anda görünen bi sorunum yok. herşey güzel gidiyoo çok şükür.ama beni yanlış anlama sakın. amacım seni yönlendirmek deil. sonradan pişman olmaktansa önlemini almak tabii ki daha mantıklı
banada içmemi söledi bnde içmedim cnm 2 gün içtim bıraktım neymiş yan etkisi bn onu içince sersem gibi oluyodum

banada içmemi söledi bnde içmedim cnm 2 gün içtim bıraktım neymiş yan etkisi bn onu içince sersem gibi oluyodum

dediğim gibi netten bakmıştım yani herşey doğru olucak diye bişi yok. ben de 2 ya da 3 gün içtikten sonra bıraktım zaten. yeni doğanlarda solunum problemi yapabilirmiş ya da erkek bebeklerde idrar deliği olması gereken yerin biraz aşağısı veya yukarısında olabilirmiş. ayrıca bu ilacın kullanımının yaygın olduğu ve dr.ların ilk buna başvurdukları yazıyodu. ama tabii ispatlanmış mı bilmiyorum.
yani Allah nasip ettikten sonra O'nun izniyle bişey olmaz diye düşündüm ve bıraktım. hakkımızda hayırlısı olsun. çünkü bizde bekledik bebeğimizi.10 ay bi sene korundum ben ilaçla. sonra bi okadar zaman olmasını bekledik. kısmet. çok şükür bugünleri gördük.inş. kucağımıza da sağlıklı bişekilde alırız bebeklerimizi.

dediğim gibi netten bakmıştım yani herşey doğru olucak diye bişi yok. ben de 2 ya da 3 gün içtikten sonra bıraktım zaten. yeni doğanlarda solunum problemi yapabilirmiş ya da erkek bebeklerde idrar deliği olması gereken yerin biraz aşağısı veya yukarısında olabilirmiş. ayrıca bu ilacın kullanımının yaygın olduğu ve dr.ların ilk buna başvurdukları yazıyodu. ama tabii ispatlanmış mı bilmiyorum.
yani Allah nasip ettikten sonra O'nun izniyle bişey olmaz diye düşündüm ve bıraktım. hakkımızda hayırlısı olsun. çünkü bizde bekledik bebeğimizi.10 ay bi sene korundum ben ilaçla. sonra bi okadar zaman olmasını bekledik. kısmet. çok şükür bugünleri gördük.inş. kucağımıza da sağlıklı bişekilde alırız bebeklerimizi.
bnde esnin gbi düşünüyorum cnm herşey allahtan olcağı warsa ztn olur bnde içmiyorum allaha emanet bebeklerimiz

Zaman geçmiyor gibi görünse de geçiyor işte , yarın 12.haftama giriyorum, çarşamba günü bebeğimi gördüğümde ellerini gördüm, minicik ve kıpır kıpır hareket ediyordu. Resmini aldım günde kaç kere bakıyorum bilmiyorum :) Allah hepimize sağlıklıca kucağımıza almayı da nasip etsin

Zaman geçmiyor gibi görünse de geçiyor işte , yarın 12.haftama giriyorum, çarşamba günü bebeğimi gördüğümde ellerini gördüm, minicik ve kıpır kıpır hareket ediyordu. Resmini aldım günde kaç kere bakıyorum bilmiyorum :) Allah hepimize sağlıklıca kucağımıza almayı da nasip etsin

Amin inşallah , vakit çabcak geçse bende dr. a gidip görsem diye gün sayıyorum :)))

aminnn inşallah canım..Rabbim sağlıkla geçirsin haftalarımızı ve bebeklerimizi alalım kucağımıza..

kızlar ben geldim doktordann
yafrumun ense kalınlığı normal midesi kafa yapısı herşey normall
binlerce şükür rabbime :nazar:
çok kıpırdıyor yaaa kalbinin atışını bile dinletmedi bize mikrop
ooo kocaman olmuş annesinin ballısıı el parmaklarını bile saydım:69:
nazar değmesin kuzuma
doktor diyorki ense kalınlığına bakıcam ama
bir pozizyon yakalayamıyorum kii
neyle besliyorsun sen bunu dedii
kan sayımı testi
troid testi birde 2li test verdi yaptırdık
3 ufak tüp kan aldılar
hemşire bozuntusu sanki iğneyi sokmadı sağa solaaa
döndürdü kolum o şekilde iz olmuş yani :57:
öyle işte kızlar

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:52::52::52:
birdahaki gelişine cinsiyete bakıcas dediiiiiiiii:53:
ben 2 hafta önce kıza benzetmiştim
şimdi erkeğe benzettim
doktor bir karar ver diyor
çarşamba günü test sonuçlarımı alıcam
doktorun hesabına göre 12 hafta 6 günlüğüz:)))):1:
çarşamba günü randevu alıp tekrar gidices doktoraa

paralar bugün çekti suyunuu
neyse yafrum sağlıklı olsundaaa:70:

Şimdiden sizin ve bebişlerimizin yeni yılı kutlu olsun arkadaşlar ..bu yıl bizim için çok özel ve değerli
inşallah Allah utandırmaz ve meleklerimiz kucağımıza da gelir ..

nazar değmesin kuzuma
kan sayımı testi
3 ufak tüp kan aldılar
öyle işte kızlar

şimdi erkeğe benzettim

Canım çok sevindim , gözün aydın , bizimkide çok oynktı kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde , zor duyabildik ;o yüzden kız diye düşündük biz , Allah ım hayırlısını versin de ne olursa olsun , darısı bizim başımıza artık :)))

nazar değmesin kuzuma
kan sayımı testi
3 ufak tüp kan aldılar
öyle işte kızlar

şimdi erkeğe benzettim

hayatım ne mutlu sana sende görebildin o günleri çok şükür...
okurken kalbim yerinden çıkacakmış gibi öyle çarptı ki...
bebişinin iyi olmasına çok sevindim....

Canım çok sevindim , gözün aydın , bizimkide çok oynktı kalp atışlarını dinlemeye gittiğimizde , zor duyabildik ;o yüzden kız diye düşündük biz , Allah ım hayırlısını versin de ne olursa olsun , darısı bizim başımıza artık :)))

sağol cnm bnm amin darısı sizlereee...
çok güzel allah olmayanlarada versinn
koca eşşek olsmuş benim yafrumm:60::60::60:
kızlar çok kıpır kıpır ondanmı kız tahmininde bulundun cnm :44:

hayatım ne mutlu sana sende görebildin o günleri çok şükür...
okurken kalbim yerinden çıkacakmış gibi öyle çarptı ki...
bebişinin iyi olmasına çok sevindim....

sağol cnmcım yaaa
heyecan yapmaa sende görüceksin yakında
parmakları bile saydım yaa
mükemmeldi
:)
darısı size ve en kısa zamandan cinsiyetini öğrenmeyee
bir insan bukadarmı takar cinsiyete yaaa
dk başı acabaa ne diyorum :1::1:

ya şu hafta hafya hamilelik tablosu var ya bazılarının yazılarının altında o nasıl yapılıyor?

cnm bnm aşağıdaki linki tıklaa orda ayrıntılı anlatıyor resimli şekildee:34:

http://www.kadinlarkulubu.com/sorul...z/124354-gebelik-cizelgesi-nasil-yapilir.html

Back