oğlun çin takvimine göre mi hissiyatına göre mi?
şimdi ben 25/08/1989 doğumluyum ... Son tarihim 23 kasım ... Çin takviminde ne çıkması lazım :) bakarmısnız :76:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdi ben 25/08/1989 doğumluyum ... Son tarihim 23 kasım ... Çin takviminde ne çıkması lazım :) bakarmısnız :76:
kız görünüyor canım!
kızları çok seviyorum :) isim düşündünüzmü hiç ? biliyorum bnm için çok erken ama ben hemen bi erkek bi kız ismi buldum :)
Herkese merhaba....Ben 1sene 2 aylık evliliym.9 aydır çocuk sahibi olmak için uğraşıyoruz.İkimizde de bi problem yok ama hamile kalamadım.en son hsg çekimide yaptırdım oda çok güzel çıktı.Yumurta geliştirici haplar kullanıyorum ama yine sonuç alamadık.En son aralık 28de çatlatma iğnesi vuruldum bir tane 20mmlik diğeri 18mmlik yumurtalarım vardı.29unda ilişki dedi doktor.üç gün üst üste ilişkiye girdik 2 doz vutuldum iğneyi.En son adetim 11inde gelmişti.şuanki bazı belirtilerim kasıklarımda batma oluyo özellikle sol kasık.Kasıkların hemen üstü alt karın dedikleri yer biraz şiş.Ağzımda metalimsi bir tad var acımsıda.karnımda şiş gögsümde batmalar var.kafayı yemek üzereyim bunlar psikolojik mi diye.Lütfen bu güzel olayı yaşayanlar,ya da bilgisi olanalar belirtilerinizi yazın
öyle kesin bişi yok ama seçenekler dolanıyor aklımızda. seninkiler ne?
canım vallahi daha geçenlerde bir arkdaşlada aynı benzer sorunların hamilelik olduğu kanaatına varıp sonunda yanıldık. psikolojik olabiliyor. ama Allah gönlüne göre versin. adetine daha var! biraz sabret.
cnm neden acele ediyordun ki ... belki hamile kalma dönemin gelmemiştir... bazıları ilk gece bazıları 3 ayda bazıları 3 yılda sperm i kabul edebiliyor... kafana böle şeyleri yerleştirme pozitif düşün olacak diye bak ... nette de yapman gerekenleri okursan olmucak bişi yok allah kısmet ederse ... allah yardımcın olsun cnmm
sen ne kadar genç bir annesin
Ahhh şekerim kaynana iyi olsada adı yetiyor bide bölesi hiç çekilmiyor haklısın vala ...:78:
öyle öyle adını andık
az önce geldi
oturdu biraz allahtan işi varmışta gitti
offfff
demi evlat baskın!
benim ki yok! o yüzden bu derdi pek bilmyiorum ama çevredikelereden adı ile ilgili pek bi olumlu intibam da yok.
bence doğru değil :) sadece her ihtimalle % 50 olasılık için sıkılmış bişi bana da erkek çıkıyoda allah ne kısmet ederse sağ sağlim eli ayağı düzgün onu versin inş :)
am,n amin cnm
selam kizlar bebisleriniz hayirli olsun rabbim sagsalim kavusmayi nasip eder insallah
bende 2010 kasim annesiyim oglum 7 haftalik oldu
güle güle büyüt bebeğini
o ne güzel kokuyordur o şimdi
minnacık yerim onu ben yaaa
hayırlısı olsun canım!güzel isimler.
Kız Olursa İklil Beren ,
Erkek Olursa Ahmet Eren .. düşünüyorum :)
canim bende ikiside tuttu
hayırlısı olsun canım!güzel isimler.
o zaman inş. istediğin gibi olur! benim hissiyat ile çin takvimi çakışıyor ama ben çin takviminden çok etrafımdaki insanların dediklerine çok takılıyorum. böyle daha ciddi kadınlar yani böyle erkek gibi olanlar diim eşlerine karşıda öylelerse erkek çocuk, cilvelilerse kız çocuk diolar. gülüyorum ...
az önce amcamın kııznın bebeğinin cinsiyetini öğrendik. sonra çin takvimi ile kıyasladım tuttu. sonra bir ablam vardı onada baktım oda tuttu. %50 lik ihtimalle ama bir sitede %90 tutan bir test falan dio.
selamlar .... muhabbet çok süper.. içim açıldı valla ..
ben de sata göre 8 hafta 5 günlük hamileyim .. ilk günler çok endişeleniyordum ama bu günlerde çok rahatım .. bebeğimle konuşup duruyorum.. her gece uyumadan önce karnıma bakıp duruyorum minnacık da olsa büyümüş mü diye .. çok hevesleniyorumm..ah bi de miğde bulantıları olmasa .. olsun o da hamileliğin cilveleri işte.. meleğim benim canım kuşum sağlıkla dünyaya gel inşallah..burdaki tüm anne adaylarının da inşallah ..
bayanseyma bu saatten sonra cinsiyeti değişmez yaa evvelden vardıysa cilven tamamdır!
ben kendimi eşime
adadım adayalı var cnm
valla illalah ettiriyorum eşimi bazen
yeter dio
çok şımarıyorum sanırım
seviyim derken