-----2010 KASIM hamişleri----

Benim bebis usluydu desene, doktor tam istediğim gibi duruyor zorlamadı dedi ölçümlerini yaparken, ama ellerini yüzüne götürdüğünü gördüğümde öylece dönüp kaldım , çok güzel Bi his ...

yeni yılınız kutlu olsın hanımlar
bu sene ortalarında allah nasip ederse hepimiz anne olacağız bunu düşünmek bu yılı çok sevmeme neden oluyor. bende 12 ocağı bekliyorum doktora gitmek için bebişim nasıl öyle çok merak ediyorumki.
hareketlerini gören anneler var bende istiyorum ben en son 8 haftalıkken gitmiştim ozaman hareket etmiyordu. bende görmek istiyorum bitanemi

Evet hani erkek daha ağır başlı olur dedik, bu kesin kızdır dedik böyle oynak :)))

doğru diyorsun ama
insan hangi cinsiyeti istiyorsa o tarafa çekiyor gerçekten:)

bayanseyma çok teşekkür ederim..:)

rica ederim cnmmmm

yapamadım benim profilimde kilo doğum falan die bi seçenek yokk:(

cnm bak olması lazım
biraz zor oluyor yapımı uğraş istiyor
dene olurr :38:

selam kızlar, öncelikle hepiniz tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız. içinizde en geriden gelen benim sanırım bugün itibariyle 4+6 günlük kesemiz var, geçen hafta bana göre 5.haftamdı dr'a gittik ama kesemizi göremedik çünkü bcg değerim 392 idi. bugün dr'a gidene kadar yaşadığım heyecanı size anlatamam gece gözüme uyku girmedi hep hayırlısını diledim ama içten içe de deli gibi istedim tutunmasını. çünkü bu üçüncü gebeliğim ilkini çok küçük kaybetmiştik, ikincisini nisanda 27 haftalıkken kaybettim ve bu şimdi bize mucize gibi geldi çünkü kesem kocaman karşımdaydı, şu an belki de hepinizden daha mutlu olmam gerekir ama ağlamamak için tutuyorum kendimi. 10 gün sonra inşallah kalp atışlarını da duyabiliriz. 2010 bizi çok üzdü ama çok güzel bir hediye ile uğurluyor inşallah hepimiz için sağlıklı ve güzel bir yıl olur ve inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alabiliriz.

selam kızlar, öncelikle hepiniz tebrik ederim inşallah sağlıkla kucağınıza da alırsınız. içinizde en geriden gelen benim sanırım bugün itibariyle 4+6 günlük kesemiz var, geçen hafta bana göre 5.haftamdı dr'a gittik ama kesemizi göremedik çünkü bcg değerim 392 idi. bugün dr'a gidene kadar yaşadığım heyecanı size anlatamam gece gözüme uyku girmedi hep hayırlısını diledim ama içten içe de deli gibi istedim tutunmasını. çünkü bu üçüncü gebeliğim ilkini çok küçük kaybetmiştik, ikincisini nisanda 27 haftalıkken kaybettim ve bu şimdi bize mucize gibi geldi çünkü kesem kocaman karşımdaydı, şu an belki de hepinizden daha mutlu olmam gerekir ama ağlamamak için tutuyorum kendimi. 10 gün sonra inşallah kalp atışlarını da duyabiliriz. 2010 bizi çok üzdü ama çok güzel bir hediye ile uğurluyor inşallah hepimiz için sağlıklı ve güzel bir yıl olur ve inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alabiliriz.

ınsallah 2011 de sende mutlu olursun canım yavrucugunu alırsın kucagına :34:hepımızın dılegı bu onumuzde uzun bı sure var sorunsuz atlatmak dılegımız

CANIM BENİM YA İNŞ. BİRDAHA BÖYLE ÜZÜNTÜ YAŞAMAZSIN
allah hepimize nasip etsin anneliği canım senin için özel değilse 27. haftada nasıl kaybettin bebeğini baya büyümüş çünkü

kızlarrrr
bugün çok keyfim yerinde şarkılar açıp açıp oynuyorum inşallah hepimiz için 2011 hep böyle neşeyle geçsin

hayırlı olsun allah bu bebişinin sağlıcakla doğmasını nasip eder sana ve hepimize inş...

cnm zor bi dönem geçirmişsin
inş. busene alırsın bebeğini kucağına sağlıkla ve huzurlaa...
rabbim hepimize bu yılı hayırlı eylesinnn
herşey onun elindeee
o ne derse o oluyor
bizim elimizde olan tek şey bolca dua etmek
:16:

puiko öncelikle allah kaybettiğin bebeklerin için sabır versin canım çok zor yaşadım biliyorum canım
inşallah bu defa yüzün gülecek gönlünü ferah tut

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim, tüm dualarımda anne adaylarına yani sizlere yer var sizin de iyi dilekleriniz güç verdi bana.. inşallah her şey gönlümüze göre olur ve benim tüm yaşadıklarımdan öğrendiğim şey şu hakkımızda hayırlısı neyse öyle olsun.
Üzülme der Mevlana...İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten de olmaması gerektiği için olmuyordur...!
ben de bu yüzden hiç isyan etmedim çok yıkıldım, perişan oldum ama şimdi de inanılmaz mutluyum :)
hepinize iyi yıllar diliyorum

Canlarım benim, hepinizin yeni yılını kutluyor, eşleriniz,aileleriniz ve bebişlerinizle geçireceğiniz sağlıklı,huzurlu,mutlu yıllar diliyorum.

Mutlu Yıllar Bize, Mutlu Yıllar Bize,Mutlu Yıllaaaaar Mutlu Yıllaaar Mutlu Yıllar Bizeeeeeeee:24:

bayan seymacım benide eklermisin listeye doğum 23 temmuz cinsiyeti erkek diye düşünüyom ama hayırlısı. şimdiden herkese iyi seneler.

Herkezin yeni yılı kutlu olsun...

Allah ailenize, eşinize, çocuklarınıza, sevdiklerinize sağlıklı ömürler daha nice yıllar nasip etsin...

Allah evlatlarımızı bize bağışlasın... Amin...

Bebeklerimizle birlikte nice sağlıklı yıllara bayanlar...2010 giderken bize hediye olarak bi bebek verdi, 2011 de kucağımıza sağlıklıca almayı nasip eder inşallah..

2011 hayırlarla gelsin inşallah.. Allah bebeklerimizi kucaklarımıza aldığımız günleri yaşatır inşallah..
hepinize sağlık ve mutluluk getirsin..

öncelikle allah herkese sağlıklı sorunsuz hamilelik geçirmeyi nasip etsin ben 9 haftalık hamileyim bir sorum olacak sizlere 4 üncü haftamdan beri sürekli kasık ağrısı var ve doğum sancısı gibi ara ara oluyor ama oldumu baya kıvrandırıyor doktorum bu konuda pek bişi söylemedi ya da söylemek istemedi bilmiyorum korkuyorum nolur yardım edin böyle bir durumu olan varmı ağrısı olan filan

öncelikle allah herkese sağlıklı sorunsuz hamilelik geçirmeyi nasip etsin ben 9 haftalık hamileyim bir sorum olacak sizlere 4 üncü haftamdan beri sürekli kasık ağrısı var ve doğum sancısı gibi ara ara oluyor ama oldumu baya kıvrandırıyor doktorum bu konuda pek bişi söylemedi ya da söylemek istemedi bilmiyorum korkuyorum nolur yardım edin böyle bir durumu olan varmı ağrısı olan filan

aynı şey bende de oluyor... hatta bugün bir taş oturdu sanki böyle ağırlık varmış gibi değişik bri sancıydı. çok endişelenmiyorum çünkü olur diyorlar.ama ben de bu konuda bir doktordan bişi duymadım.:49:

Back