teşekkür ederim burda olmak çok güzel .....
Bebiş ne kadarlık ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim burda olmak çok güzel .....
evet canım aynı sende mi kız hissediyorsun :)
bende kız hissediyorum bakalım inşallahh allah sağ salim doğurmak nasip etsin..
![]()
evet biraz biraz hissetmeye başladım artık allha şükür benim ki 7 yıl aradan sonra kendiliğinden oldu.... çok şaşırdık o kadar tedavi oldum ama yüce allah halimize acıdı galiba çok şükür kavuştum meleğime.................![]()
kaç haftalık oldu canm senin bebiş?benimde 19 temmuz görünüyor doğum tarihi. 8 ocakda gideceğim doktora belki cinsiyetini görürüz dedi dr. Hayırlısı![]()
Ben aranıza yeni katıldım ve bu sayfayı kullanmayı çok iyi bilmiyorum.
Dün akşam adetimden 4 güm geçti diye 2 idrar tahlli yaptım silik çizgili olarak pozitif çıktı sonra
kan tahlili yaptırdık sonucu 76,93 çıktı. Dr. götüememiz lazım dediler
Şimdi ben hamilemiyim???.......![]()
günaydın....
ben hiç yaşamadım ama yaşayanlar oldu burda hiçte birşey olmadı ilacını kullan Allahın izni ile birşey olmaz inş....canını sıkma sen...:))
hg aramıza...:)))
bu sonuca göre hamilesin canım...:) ama daha çok yenicik senin bebiş....![]()
gerçektenmi yarın annemın doğum günü inşallah ona böyle bi hediye vermek nasip olur... dış gebelik bilmem ne falan diyolar çok korkuyorum böyle şeylerden ... İnşallah öyle birşey yoktur....
cnm bni hatırlamadın mı o sorunu bnde yaşadım haladaha yaşıyorum bnde 4 gn progestan içtim ama şuan içmiyorum hala kahwereni akıntm war hç korkma dr normal dedi bana eğer ağrılı we çok yağun kırmızı kanaman olursa kork bna gel dedi cnmgünaydın kıslar , ya ben pazartesi gününden beri kahverengi lekelenmeler yaşıyorum, pazartesi parlak kırmızı renkteydi yarım pedi doldurdu nerdeyse doktor progestan verdi, kanamam o gün durdu ama sümüksü kahverengi lekeler geliyor. bu durumu yaşayan var mı ? çok endişeliyim şu an :18::18:
hg cnm görünüşe gre haamilesn hayırlı olsun cnm hmn dr görün ama daha çok erken olduğu için görünmeyebilirdeBen aranıza yeni katıldım ve bu sayfayı kullanmayı çok iyi bilmiyorum.
Dün akşam adetimden 4 güm geçti diye 2 idrar tahlli yaptım silik çizgili olarak pozitif çıktı sonra
kan tahlili yaptırdık sonucu 76,93 çıktı. Dr. götüememiz lazım dediler
Şimdi ben hamilemiyim???.......![]()