-----2010 KASIM hamişleri----

evet biraz biraz hissetmeye başladım artık allha şükür benim ki 7 yıl aradan sonra kendiliğinden oldu.... çok şaşırdık o kadar tedavi oldum ama yüce allah halimize acıdı galiba çok şükür kavuştum meleğime.................:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

evet biraz biraz hissetmeye başladım artık allha şükür benim ki 7 yıl aradan sonra kendiliğinden oldu.... çok şaşırdık o kadar tedavi oldum ama yüce allah halimize acıdı galiba çok şükür kavuştum meleğime.................:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ayyyy canım ne kadar mutlu oldum anlatamam...

Allah sağlıklı evladınızı kucağına, sıhhatini de kendisine versin...

Bebebğini sana ve babasına bağışlasın inşallah Amin...:nazar::emir_bebek:

çooooook teşekkür ederim.saol güzel dileklerin için burdaki tüm hamişlere allah sağlıklı ve sıhatli evlatlar nasip etsin.bu siteye iki senedir üyeyim hep tüpbebek bölümünde vakit geçirirken şimdi buradayım çok farklı bi duygu........:9::9::9:

günaydın kıslar , ya ben pazartesi gününden beri kahverengi lekelenmeler yaşıyorum, pazartesi parlak kırmızı renkteydi yarım pedi doldurdu nerdeyse doktor progestan verdi, kanamam o gün durdu ama sümüksü kahverengi lekeler geliyor. bu durumu yaşayan var mı ? çok endişeliyim şu an :18::18:

günaydın....
ben hiç yaşamadım ama yaşayanlar oldu burda hiçte birşey olmadı ilacını kullan Allahın izni ile birşey olmaz inş....canını sıkma sen...:))

Ben aranıza yeni katıldım ve bu sayfayı kullanmayı çok iyi bilmiyorum.
Dün akşam adetimden 4 güm geçti diye 2 idrar tahlli yaptım silik çizgili olarak pozitif çıktı sonra
kan tahlili yaptırdık sonucu 76,93 çıktı. Dr. götüememiz lazım dediler
Şimdi ben hamilemiyim???.......
:nazar:

Dün akşam adetimden 4 güm geçti diye 2 idrar tahlli yaptım silik çizgili olarak pozitif çıktı sonra
Şimdi ben hamilemiyim???.......
:nazar:

hg aramıza...:)))
bu sonuca göre hamilesin canım...:) ama daha çok yenicik senin bebiş....:nazar:

günaydın....
ben hiç yaşamadım ama yaşayanlar oldu burda hiçte birşey olmadı ilacını kullan Allahın izni ile birşey olmaz inş....canını sıkma sen...:))

saol canım ya eşim de ben de üzüldük baya , çalışıyorum bide bu hafta raporluyum ama haftaya başlıcam nasıl olcak bilmem , Allah bebişlerimizi korusun :nazar::nazar:

hg aramıza...:)))
bu sonuca göre hamilesin canım...:) ama daha çok yenicik senin bebiş....:nazar:

gerçektenmi yarın annemın doğum günü inşallah ona böyle bi hediye vermek nasip olur... dış gebelik bilmem ne falan diyolar çok korkuyorum böyle şeylerden ... İnşallah öyle birşey yoktur....

gerçektenmi yarın annemın doğum günü inşallah ona böyle bi hediye vermek nasip olur... dış gebelik bilmem ne falan diyolar çok korkuyorum böyle şeylerden ... İnşallah öyle birşey yoktur....

yaaa bende ilk öğrendiğimde endişe ettim senin gibi ama onları kafaya takıp canını sıkmaktan başka birşey yapmazsın...keyfini çıkar....doktorada bi görün ama...:))

günaydın kıslar , ya ben pazartesi gününden beri kahverengi lekelenmeler yaşıyorum, pazartesi parlak kırmızı renkteydi yarım pedi doldurdu nerdeyse doktor progestan verdi, kanamam o gün durdu ama sümüksü kahverengi lekeler geliyor. bu durumu yaşayan var mı ? çok endişeliyim şu an :18::18:
cnm bni hatırlamadın mı o sorunu bnde yaşadım haladaha yaşıyorum bnde 4 gn progestan içtim ama şuan içmiyorum hala kahwereni akıntm war hç korkma dr normal dedi bana eğer ağrılı we çok yağun kırmızı kanaman olursa kork bna gel dedi cnm

Şimdi ben hamilemiyim???.......:nazar:
hg cnm görünüşe gre haamilesn hayırlı olsun cnm hmn dr görün ama daha çok erken olduğu için görünmeyebilirde

Back