• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

selam kızlar:)

ben bu konuyu yeni farkettim, ben "2011 temmuz anneleri" isimli konu başlığını biliyodum ama burdakiler de temmuz annesi, benim de muhtemel doğum tarihi 19 temmuz ama ben ocak'ın ilk haftası gidicem doktora, cinsiyet o zaman belli olursa yazarım buraya da:)

allah hepimize kolay doğumlar, sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:)

benimde 19 temmuz görünüyor doğum tarihi. 8 ocakda gideceğim doktora belki cinsiyetini görürüz dedi dr. Hayırlısı :3:

süperrr yaa sen varya hep burda ol böyle bir ferahlık ver bize...
Canım valla yaşamadım ama birebir gördüğümü anlatıyorum.
İçinizi ferah tutun, hiç korkulacak birşey yok..
İnşallah kendi doğumumu da anlatmak nasip olur bende sonra doğuracaklara moral olur :16:

Kızlar iki saatliğine çarşıya çıktım , kaynatmışsınız yine , oku oku bitmedi :)))

hohohohho sımdı hastaneden fıyat aldım normal dogum ıcın 4200 tl dedıler :64::64::64::64::64::64::64::64: şoktayım ahahah

Valla bencede abartmışlar bira ama sigorta falan olmaınca burdaki ( esk ) hastanelerde öyle alıyor,....

9 Temmuz'da mı? Anlamadım:26:

Doktorum aradı bu arada beni. Bugün ikili testimiiz yaptırtmıştık. Sonuçlarımız güzel çıkmış. Darısı sizlerin başına inşallah:16:

Hayırlı olsun canım , darısı başımıza inşallahh :nazar:

normal istemiyor musun? hemde şimdiden! bana da sezeryan korkunç gelio ya..

Kesinlikle katılıyorum , Allah ım sezeryana mecbur bırakmasın ....Ayrıca normal doğumda bence korkulacak bişey , bence vucüt , beyin kendini hazırlıyo 9 ay boyunca buna , o yüzden boşverin şimdi önümüzde 2li - 3lü testler var düşünülmesi gereken :)))

yahu ben galıba kasım hamişi degılım :59:

Boşver tatlım ya zamnlarımı birbirinden çok uzak değil ki , alıştık buraya kalalım burda :)))

Kızlar iki saatliğine çarşıya çıktım , kaynatmışsınız yine , oku oku bitmedi :)))

Valla bencede abartmışlar bira ama sigorta falan olmaınca burdaki ( esk ) hastanelerde öyle alıyor,....

Hayırlı olsun canım , darısı başımıza inşallahh :nazar:

Kesinlikle katılıyorum , Allah ım sezeryana mecbur bırakmasın ....Ayrıca normal doğumda bence korkulacak bişey , bence vucüt , beyin kendini hazırlıyo 9 ay boyunca buna , o yüzden boşverin şimdi önümüzde 2li - 3lü testler var düşünülmesi gereken :)))

Boşver tatlım ya zamnlarımı birbirinden çok uzak değil ki , alıştık buraya kalalım burda :)))

Sağol canım. İnşallah sizde hayırlı haberlerle gelirsiniz.

me-a-şallah gacular...
amma da kaynatmişiniz!!!
oku oku bitmiyor geçmiş...

kıslar bugun bebe yağı aldım nivea nın
vıcık yağ diil. alerji yaparmı diye azcık sürdüm. 2 saat oldu bişi yok.

benim göbük çıktı valla... :9:

me-a-şallah gacular...
amma da kaynatmişiniz!!!
oku oku bitmiyor geçmiş...

kıslar bugun bebe yağı aldım nivea nın
vıcık yağ diil. alerji yaparmı diye azcık sürdüm. 2 saat oldu bişi yok.

benim göbük çıktı valla... :9:

Bende en bu gittiğimde bir krem isticem bakalım :9:

Erken derse bebe yağı kullanmaya başlıcam....:27:

ben krem kullanmaya başladım
geceleri lierac
sabahları herhangi bir nemlendiriciii

ama bazen unutuyorum yada üşeniyorum
vıcık vıcık sevmiyorum vücuduma krem sürmeyi yaaa
poff !!!
*-:30:-*

Back