- 17 Mayıs 2010
- 5.206
- 9
- 158
Aynen bende öyleyim.
Umarım bir aksilik olmaz normal normal doğururum![]()
amin cnm aminnnnnnn:80:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bende öyleyim.
Umarım bir aksilik olmaz normal normal doğururum![]()
selam kızlar:)
ben bu konuyu yeni farkettim, ben "2011 temmuz anneleri" isimli konu başlığını biliyodum ama burdakiler de temmuz annesi, benim de muhtemel doğum tarihi 19 temmuz ama ben ocak'ın ilk haftası gidicem doktora, cinsiyet o zaman belli olursa yazarım buraya da:)
allah hepimize kolay doğumlar, sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah:)
inş. cnmm
hşg. cnmmm hayırlısı olsun
herkes bu aralar cinsiyet meraklarında :)
Canım valla yaşamadım ama birebir gördüğümü anlatıyorum.süperrr yaa sen varya hep burda ol böyle bir ferahlık ver bize...
yahu ben galıba kasım hamişi degılım![]()
kız kasım hamişisin sen takma bu kadar.......:)))
neyse kızlar size iyi akşamlar ben çıkıyorum....
Son adet tarihinden 14 gün sonrası kasım muhtemelen.
O zaman kasım hamilesisin..![]()
aralık hamısıyım heralde dedım 7. haftadayım ben cunku 11 12 ler var burda ama satım 2 kasım ve burayı pek sevdım ..kasım hamişiyim beeen :82:nesin peki cnm :))))![]()
hohohohho sımdı hastaneden fıyat aldım normal dogum ıcın 4200 tl dedılerşoktayım ahahah
9 Temmuz'da mı? Anlamadım:26:
Doktorum aradı bu arada beni. Bugün ikili testimiiz yaptırtmıştık. Sonuçlarımız güzel çıkmış. Darısı sizlerin başına inşallah![]()
normal istemiyor musun? hemde şimdiden! bana da sezeryan korkunç gelio ya..
yahu ben galıba kasım hamişi degılım![]()
İyi akşamlar canımkuzular bn çıktım hepinizi öpüyorum ii akşamlaaar:79:
Kızlar iki saatliğine çarşıya çıktım , kaynatmışsınız yine , oku oku bitmedi :)))
Valla bencede abartmışlar bira ama sigorta falan olmaınca burdaki ( esk ) hastanelerde öyle alıyor,....
Hayırlı olsun canım , darısı başımıza inşallahh
Kesinlikle katılıyorum , Allah ım sezeryana mecbur bırakmasın ....Ayrıca normal doğumda bence korkulacak bişey , bence vucüt , beyin kendini hazırlıyo 9 ay boyunca buna , o yüzden boşverin şimdi önümüzde 2li - 3lü testler var düşünülmesi gereken :)))
Boşver tatlım ya zamnlarımı birbirinden çok uzak değil ki , alıştık buraya kalalım burda :)))
me-a-şallah gacular...
amma da kaynatmişiniz!!!
oku oku bitmiyor geçmiş...
kıslar bugun bebe yağı aldım nivea nın
vıcık yağ diil. alerji yaparmı diye azcık sürdüm. 2 saat oldu bişi yok.
benim göbük çıktı valla...![]()
Hoşgeldin canım..
acaba kaç kişiyiz, Kasım hamilesi ?