Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
"Simirna A.......... İzmirin eski adı. Aynı zamanda Amazon savaşçılarının kraliçesinin adı"
Alnımızda mı yazıyor İzmirliliğimiz![]()
banu vardar çıktı da o eşimin kuzennn adı zaten![]()
herkese çok teşekkürler
kızımı gördüm bugün 1500 olmuş tamaynı dayısına benziyor :81: herşey yolunda şükürler olsun :81::81::82:
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee işerken gördüüüükkkk böle bişiler akıp gidiyodu siyah siyah :79::78: o ne die anlamaya çalışırken dr dedi ki gördünmü işedi dedi :78: bende o çişmiydi dedimkızıma boklu dedi
ama alıcaz intikamımızı doğum sırasında suratına işicek kızım :80::80::80:
bu araa bebekelrin gözleri oluştumu sankim ultrason resminde bizim kızın gözü var :44:
bide bugün ankarada zekai tahir buraka gittim devlet hastanesi doğumevi daha dorusu bende orada doğmuşum ama orda doğurulmaz ya sıra bana gelene kadaaaaaaaaaaaarrr:86::86: bn sanırım küvezsiz müvezsiz özelde doğurcam![]()
güzel kızınızın ismi ne olcek çok merak ediyorum![]()
benımkı babasını gorunce duruyo hıc tepkı vermıyooooo![]()
Alelacele abidik gubidik bişey olcak bence bu gidişle
Sizin netleşti mi "Gülin" olarak?![]()
bu kadar düşünmeye güzel bi isim bekliyorum
kısmetse evet canım.Gülin olacak. başından beri alışmışız beğenemedik başka. adıyla büyüsün sağlıklı,sıhhatli,hayırlı evlat olsun inşallah.
yaa bizim de önceden öyleydi ama cocukum babasıyla 2 haftadır beraber yaaa heralde ondandır diyorum önceden bu kadar iletişim yoktu malum:))
bu arada bu isim cininden bana jidan die bişi çıktı ilk kez duyuyorum sanırım türkçe deil...ilginç
Evet geçerli, ondan taviz yok![]()
:44::44::44: merak ettim şimdi
Ben güzeli geçtim, içimize sinsin yeter
Adıyla yaşasın prenses, hayırlı bir evlat olsun inş.![]()
Türkçe kökenli olma şartımız var da, kuralımız o canım :97: