Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
"Simirna A.......... İzmirin eski adı. Aynı zamanda Amazon savaşçılarının kraliçesinin adı"
Alnımızda mı yazıyor İzmirliliğimiz
banu vardar çıktı da o eşimin kuzennn adı zaten
herkese çok teşekkürler
kızımı gördüm bugün 1500 olmuş tam aynı dayısına benziyor :81: herşey yolunda şükürler olsun :81::81::82:
veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee işerken gördüüüükkkk böle bişiler akıp gidiyodu siyah siyah :79::78: o ne die anlamaya çalışırken dr dedi ki gördünmü işedi dedi :78: bende o çişmiydi dedim kızıma boklu dedi ama alıcaz intikamımızı doğum sırasında suratına işicek kızım :80::80::80:
bu araa bebekelrin gözleri oluştumu sankim ultrason resminde bizim kızın gözü var :44:
bide bugün ankarada zekai tahir buraka gittim devlet hastanesi doğumevi daha dorusu bende orada doğmuşum ama orda doğurulmaz ya sıra bana gelene kadaaaaaaaaaaaarrr:86::86: bn sanırım küvezsiz müvezsiz özelde doğurcam
güzel kızınızın ismi ne olcek çok merak ediyorum
benımkı babasını gorunce duruyo hıc tepkı vermıyooooo
Alelacele abidik gubidik bişey olcak bence bu gidişle
Sizin netleşti mi "Gülin" olarak?
bu kadar düşünmeye güzel bi isim bekliyorum
kısmetse evet canım.Gülin olacak. başından beri alışmışız beğenemedik başka. adıyla büyüsün sağlıklı,sıhhatli,hayırlı evlat olsun inşallah.
tanıyınca kaynastılar demekkı ne guselyaa bizim de önceden öyleydi ama cocukum babasıyla 2 haftadır beraber yaaa heralde ondandır diyorum önceden bu kadar iletişim yoktu malum:))
bu arada bu isim cininden bana jidan die bişi çıktı ilk kez duyuyorum sanırım türkçe deil...ilginç
Evet geçerli, ondan taviz yok
:44::44::44: merak ettim şimdi
Ben güzeli geçtim, içimize sinsin yeter
Adıyla yaşasın prenses, hayırlı bir evlat olsun inş.
Türkçe kökenli olma şartımız var da, kuralımız o canım :97: