• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

"Simirna A.......... İzmir’in eski adı. Aynı zamanda Amazon savaşçılarının kraliçesinin adı"

Alnımızda mı yazıyor İzmirliliğimiz :60::60:

:60::60::60: supermıssssssssssssss

daha guselını bulamassın bende ısım annesı olayım hahaah SIMIRNA bebek :49::49:

herkese çok teşekkürler :69:

kızımı gördüm bugün 1500 olmuş tam :40: aynı dayısına benziyor :81: herşey yolunda şükürler olsun :81::81::82:

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee işerken gördüüüükkkk böle bişiler akıp gidiyodu siyah siyah :79::78: o ne die anlamaya çalışırken dr dedi ki gördünmü işedi dedi :78: bende o çişmiydi dedim :69: kızıma boklu dedi :47: ama alıcaz intikamımızı doğum sırasında suratına işicek kızım :80::80::80:

bu araa bebekelrin gözleri oluştumu sankim ultrason resminde bizim kızın gözü var :44:

bide bugün ankarada zekai tahir buraka gittim devlet hastanesi doğumevi daha dorusu bende orada doğmuşum ama orda doğurulmaz ya sıra bana gelene kadaaaaaaaaaaaarrr:86::86: bn sanırım küvezsiz müvezsiz özelde doğurcam :14:

msllh kelebegine :nazar: cnm saglikli olduklarini bilmek cok guzel:69:

benımkı babasını gorunce duruyo hıc tepkı vermıyooooo :21::21:

yaa bizim de önceden öyleydi ama cocukum babasıyla 2 haftadır beraber yaaa heralde ondandır diyorum önceden bu kadar iletişim yoktu malum:))

bu arada bu isim cininden bana jidan die bişi çıktı ilk kez duyuyorum sanırım türkçe deil...ilginç

Alelacele abidik gubidik bişey olcak bence bu gidişle :37::37:

Sizin netleşti mi "Gülin" olarak? :8:

bu kadar düşünmeye güzel bi isim bekliyorum :42:

kısmetse evet canım.Gülin olacak. başından beri alışmışız beğenemedik başka. adıyla büyüsün sağlıklı,sıhhatli,hayırlı evlat olsun inşallah.

bu kadar düşünmeye güzel bi isim bekliyorum :42:

kısmetse evet canım.Gülin olacak. başından beri alışmışız beğenemedik başka. adıyla büyüsün sağlıklı,sıhhatli,hayırlı evlat olsun inşallah.

Ben güzeli geçtim, içimize sinsin yeter :27::27:

Adıyla yaşasın prenses, hayırlı bir evlat olsun inş. :16::16:

yaa bizim de önceden öyleydi ama cocukum babasıyla 2 haftadır beraber yaaa heralde ondandır diyorum önceden bu kadar iletişim yoktu malum:))

bu arada bu isim cininden bana jidan die bişi çıktı ilk kez duyuyorum sanırım türkçe deil...ilginç
:9::9::9:tanıyınca kaynastılar demekkı ne gusel
kürtce gıbı duruyo jidan :44:
Evet geçerli, ondan taviz yok :72::9::9:

tamam o konuda hak verıyorum sonuna kadar pıkııııııııı L de ısrarlımıyız :111:

Back