• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Benim de yeğenim olacak onun için isim araştırıyoruz ama tesadüf yazdığınız ismi okuyunca bir konuda uyarmadan geçmek istemedim...Gülin ismi çok güzel kulağa çok hoş geliyor ama isim analizine ben çok inanıyorum ve analiz yapan kişiler çocuğa konulacak isimlerde ü harfinin olmasını tavsiye etmiyorlar...ü harfinin bulunması başarıyı engellermiş...Nilda Ferhan Efeçınar'ın bir yazısını okumuştum ismin içinde gül geçerse o kişiler bir türlü gülemezlermiş...canınızı sıktıysam özür dilerim ama ismini enerjini bir çok uzmandan da duyuyorum tv de...nette bu konuda bir çok yazılar bulabilirsiniz tabi istisnalar kaideyi bozmaz ama yine de bir araştırın derim...size okumanız için link verebilirdim ama yasaktır diye veremiyorum...Allah analı babalı büyütsün,hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Allah hepimize bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah,sağlıkla tamamına erdirsin. İsim analizi konusunda az biraz bende araştırdım
biraz zorlayıcı bir isim çıkıyor ama ne kadar doğru o konuda tam emin değilim. bu yüzden başka isim arayışlarına geçtik ama bir türlü içimize sinen bi isim bulamadık. Mesela " e " harfide biraz sıkıntılı bir harf, ama hemen her isimide bu harf geçiyor. bunlara takılırsak işin içinden çıkamayacağımızı anladık.Benimde ismim gül ile başlıyor.Bu yaşa kadar bazı sıkıntılarım oldu zaten kim benim hayatım dört dörlük diyebilir ki.Allah'a çok şükür aşılmayacak şeyler de değildi.Rabbim daha beterlerinden korusun.Tavsiyen için tekrar teşekkür ederim. Kararımız değişmedi ve tek isim olarak ta kalmayacak kısmet olursa göbek adı da olacak ve kulağına okunacak. Peygamberimizin (S.A.V) kızının ismi Ümmü Gülsüm'dü. Hayatı nasıl geçti bilmiyorum ama bu analizin gerçeklik payı varsa o zaman Peygamberimiz koymazdı diye düşünüyorum.

benim adım da "gül"ü ama dediklerine katılmıyorum. akademik olarak başarılıydım. :nazar:işimdede başarılıyım. :nazar:evliliğimde de 3 yıl problemsiz gidio...:nazar: anneliğimde başarılı olcak...:52:
gül-me olayına gelince, kakara kikiri bi yapım yok ama güzel esprilere, şakalara yerlere kapanarak güldüğüm çok olmuştur...
ben istisna olabilirm tabiykiiii:52:

Allah başarılarını kat be kat artırsın. İnsanın aklı ister istemez karışıyor gerçeklik payı ne kadar doğru bilmiyorum. ama üzerinde daha fazla durursam hem işin içinden çıkamıycam hemde içimize sinmeyen bir isim koymak zorunda kalıcaz.Belki başka bi isim gelir kulağımıza onu beğeniriz nasip kısmet.Bu yüzden Rabbim herşeyin iyisini güzelini nasip etsin.

kıslar hsonu malatyayı gezdik geldik...
beğendik... sevdik... buraya benzemiyor ne şehir ne de insanlar...

dalından taze taze meyveler yedik... temiz hava aldık... oğluşum kıpır kıpırdı...
yoldan mı temiz havadan mı taze meyvelerden mi bilinmez:52:

ama 2 gündür hala kıprak kıprak... sağdan soldan üstten
bugün işyerinde arkadaslar göbekimi izliyorlardı:52:
tekmeler güçlendi...bende boş bulunup ayyy diyiveriyorum...
şafak:30 bakalım nolcek???

sıcaklarda evde olunca problem yok...ama dışarısı yanıyooooo:37:

beğenmenize sevindim canım. Allah yeni görev yerinizde işlerinizi rast getirsin.Sağlık,huzur daim olsun.

günaydın canım :3:

dün yorulmuşsun bugün nasılsın. evde olmanın keyfini çıkar canım birden çok yüklenme yorma kendini

Canim gunluk temizlik yaptim Ve bugun ellerim ayaklarim sanki kirilmis gibi agriyor ama iyiyiz cok sukur bugun yatis tum gun :)))
evde olmak cok guzel herkes sıkılırsin dedi ama yok ya keyfi baska :)

sen nasilsin canim....

slm kıslar hala isim muhabbetı var yahu dogurcanız artık ne ismi herkes koydu bebesine isim herhalde ama ıllede ısım dıyosanız kıs ismi ecrin eslem bıde minel var değişik anlamı güzel olan erkek ismide sancar siraç bide mirac var değişik önerebılecegım allah yardım etsın cok sıcak bugun yaaa

Merhaba anneler

acayip uykum var kafam düşüyor resmen gözlerimi açamıyorum naıl tatlı bi uyku var üzerimde anlatamam size. masaya koyasım var kafayı resmen dayanamıoyorum. şu hafta bitsede artık bende evde yuvarlansam:97:

Canim gunluk temizlik yaptim Ve bugun ellerim ayaklarim sanki kirilmis gibi agriyor ama iyiyiz cok sukur bugun yatis tum gun :)))
evde olmak cok guzel herkes sıkılırsin dedi ama yok ya keyfi baska :)

sen nasilsin canim....

haklısın cnm normlade günlük yaptığımız rutin işler bile çok yoruyor. çamaşır asmak bile zor geliyor bana artık.ohh dinlen keyif yap cnm.

iyiyim çok şükür, çalışır raporu aldım. temmuzun 15 ine kadar çalışıcam kısmetse. doğuma son 2-3 hafta evde dinlenirim artık inşallah.

Merhaba anneler

acayip uykum var kafam düşüyor resmen gözlerimi açamıyorum naıl tatlı bi uyku var üzerimde anlatamam size. masaya koyasım var kafayı resmen dayanamıoyorum. şu hafta bitsede artık bende evde yuvarlansam:97:

aynen cnm benim de uykum var. geceleri zırt pırt uyanmaktan gündüz sersem gibi oluyorum.Gün içinde odamda şekerleme yapabiliyorum ben
gece yine krampla cebelleştim masaj,germe ne yaptıysam olmadı bıraktım kendi haline kıvrandım biraz sonra geçti. magnezyumda içiyorum ama oluyor yine de

senin az kaldı evde dinlenirsin bol bol

Son düzenleme:
aynen cnm benim de uykum var. geceleri zırt pırt uyanmaktan gündüz sersem gibi oluyorum.Gün içinde odamda şekerleme yapabiliyorum ben
gece yine krampla cebelleştim masaj,germe ne yaptıysam olmadı bıraktım kendi haline kıvrandım biraz sonra geçti. magnezyumda içiyorum ama oluyor yine de

senin az kaldı evde dinlenirsin bol bol

evet az kaldı canım. ben kalsıyum takvıyesıde alıyorumkramp ıcın ve hergun muhakkak yarım litre süt içiyorum. çok şükür kramp olmuyor. wardı bu sekılkde geçti. gece deliksiz uyuyorum şimdilik.

evet az kaldı canım. ben kalsıyum takvıyesıde alıyorumkramp ıcın ve hergun muhakkak yarım litre süt içiyorum. çok şükür kramp olmuyor. wardı bu sekılkde geçti. gece deliksiz uyuyorum şimdilik.

ben kalsiyum için ekstra ilaç almıyorum değerlerim iyi çıkmıştı. magnezyum alıyorum sadece.
sütten fenalık geldi ama mutlaka büyük bir bardak içiyorum 300-350 ml felan geliyordur.
yoğurt ,peynir hergün yiyorum. birkaç gecedir rahattım dün gece gene tuttu kramp.:5:

slmsss

yaw evde napıyonusss??? ben sıkılıyorum...

bebemin herşeyi hazır. ev temiz. yemek hazır... sıcakkk
ev sıkıcı... tv de bişi yok. nette bişi yok...
napcam ben yawf!!!!
safak:29

az kaldı. bebem gelsin hiçççç sıkılmam :)

esra erola nolmuş!!!

maşallah kız göbeği gibi, her bi yeri kilo almış...

bizim gibi bi kot bi tişört giymiş... cicik bicik giyinse yaaa...:33:

esra erola nolmuş!!!

maşallah kız göbeği gibi, her bi yeri kilo almış...

bizim gibi bi kot bi tişört giymiş... cicik bicik giyinse yaaa...:33:

ay kadın hergün hergün ne giysin :33::33:

bnmde daha düzgün pantolonlar bulmam lazım bu göbekten lastikliler beni bunaltıyo :78:

Ya kızlar ben kafayı bugün şuna taktım:
Şimdi ben hiç et yemiyorum. Bebişim de yemezse çok üzülürüm yaa :59::59:

slmsss

yaw evde napıyonusss??? ben sıkılıyorum...

bebemin herşeyi hazır. ev temiz. yemek hazır... sıcakkk
ev sıkıcı... tv de bişi yok. nette bişi yok...
napcam ben yawf!!!!
safak:29

az kaldı. bebem gelsin hiçççç sıkılmam :)

ay yaa bende görebilcemmi o günleri ev temiz
yemek hazı hahahah :)
sabrım kalmadı artıkın
iş den kurtulmak istiommmmmmmmmm
son 3 günnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:52:

Ya kızlar ben kafayı bugün şuna taktım:
Şimdi ben hiç et yemiyorum. Bebişim de yemezse çok üzülürüm yaa :59::59:

canım kırmızı et mi yemiyorsun yoksa tavuk balık ta dahil mi ? birde küçüklükten beri mi yemiyorsun sonradan mı yememeye başladın
bebişin küçüklükten alışırsa sorun olmaz canım

Selam kıslarrrr....

ohhhh ne güsel togi_eylül ve ayşegulcin bebiklerini görmüş :16::16::16:

herşey yolunda herkeste ne güsellll...:21:

Ayşegulçin ne takıyon kaynanı kafana... en güzel aylarını ziyan etme.... görmemezlikten gel... sinek vızıltısı misali...

Benim anlamadığım eşin mi hastaneye götürüyor annesini, öyleyse bile kendi randevu saatinde oynama yapabilirsin heralde ???

Keramosss nerde yatırıcan o kadar insanı, ev büyük mü bari ???:52::52::52:

Cumartesi oğlumla buluşmam var :69:

Back