Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kislar o cati muayenesi mi bilmiyorum ama son 2 kontrolumdede doktor 2 parmagini sokup bizikladi ama hic acimadi
Günaydın kızlarrr... Öksürüğüm Azaldı çok şükür ...
Ama peşimi kovalayan dertlerle başım belada kayınvalide illetiyle uğraşmaktan hamileliğimin 7. ayıda berbat geçiyor.. ondan nefret ediyorum
bugün renkli görmek için gitcez bebeğimizi en son 17. haftada görmüştük sinek kadardı minik pıtırcığım .. ve kadın bugüne kendine randevu almış! yetişirsek yetişmessek bilmiyorummmmmm ağlamaktan yazamıyorum şaunda daha dün hastanedeydi ve ben 2 hafta önce almıştım bu randevuyu :85::85:
sabaha dek uyumadım mide bulantım kasık ağrım bi türlü geçmedi çok gerginim ve çok sıkıldım artık sürekli buna benzer şeler yaşıyorummmm ve gerçekten onsan nefret ediyorummmmm :84::84::84::84:
günaydın hanımlar umarım çok iyi bi gün geçirirsiniz, benim bir sorunum var bu konuda yardımcı olurmusunuz bana bilgisi olan varsa tabi. özel bi şirkette çalışıyorum ve şuan 32+2 haftalık hamileyim ve dogum iznine çıkmak istemiyorum dogum anım gelene yani çalışabildigim yere kadar çalışayım dogum sonrasıda 3 - 5 güne kendimi toplar işe başlarım diyorum yinede illaki çalışabilir raporu almam gerekiyomu özetle ben şuan hiç bi şey yapmak istemiyorum sgk ile ilgili bu şekilde çalışmaya devam edeyim dogumdan sonrada işe başlarım diyorum bunun bi sakıncası varmı işyeriyle sgk arasında özellikle bi problem yaratırmı bu durum...
..
ay canım yaa zorlanmaya basladık ıyıden ıyıye ..yorma kendını fazla ..buralar nasıl sıcak var ya bıda yazın dogurmıcamkocaman olduyuruyemiyorum.
ayaklar sisti ellerde oyle ve cok asagida
amaannn kadarcıkmı bısı degılmıs canımgoogle a çatı muayenesi yazdım çıkanlara göz attım
zaten genelde kk nın konuları çıkıyor
Ya onlar abartı, olur mu öle şey "İki parmağını sokup zafer işareti yapıomuş dr" bu kısım doğru olan
cek cek usenme..bende yaptım baya utu bugun devamı gelecek ınsallahGemm odanın resmini çekersem eklicem :111: kocenin ütülerini bitirdim, terledimmmmm
Çatı muayenesi filan ne, bakmayın öle şeylere
acımadıkııııııııııı ay alemsınkislar o cati muayenesi mi bilmiyorum ama son 2 kontrolumdede doktor 2 parmagini sokup bizikladi ama hic acimadi
sen aşı olurkende ortalıgı yıkmıstın sadece acıdı dedıysen gercekten kolay bısı demekkıkızlar çatı muayenesi denen şey bu açılma kontrolü demi ... bana yapmışlardı acilde ... eline eldiveni takıyo iki parmağını pırt die birden sokuveriyo bi an ne olduğunu anlamadım anam acıdı dedim ama bi anlık bişi tırscak bişi yok
Günaydın hanımlar....
Sabah babamızı işe yolladık, sonra uyuduk, yeni uyandık kızımla..Doğum iznine çıktım beeennnn :)
Dün kontrolüm vardı, 2 kg. olmuş Zeynep Duru..Artık bebeğe benzemiş iyice, yanakları dolmuş. Sizlerde haberler nasıl?Umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir.
Bebeğinizin uyku durumu nasıl? Geceleri onlar da uyuyolar mı szinle,yoksa hereket halindeler mi? Merak ettim.
Gülçin cim..Sakın takma kafana.Şu anda sen ve bebeğin herşeyden ama herşeyden daha önemlisiniz.Bazen büyükleri
değiştirmek yerine görmezden gelmek daha iyi oluyo :)
Öpüyorum sizi kocamannn...
Günaydın hanımlar....
Sabah babamızı işe yolladık, sonra uyuduk, yeni uyandık kızımla..Doğum iznine çıktım beeennnn :)
Dün kontrolüm vardı, 2 kg. olmuş Zeynep Duru..Artık bebeğe benzemiş iyice, yanakları dolmuş. Sizlerde haberler nasıl?Umarım hepiniz ve bebişleriniz iyisinizdir.
Bebeğinizin uyku durumu nasıl? Geceleri onlar da uyuyolar mı szinle,yoksa hereket halindeler mi? Merak ettim.
Gülçin cim..Sakın takma kafana.Şu anda sen ve bebeğin herşeyden ama herşeyden daha önemlisiniz.Bazen büyükleri
kızlar oğlum kudurdu tekme manyağı oldum bu gece ayağa kalktıkçada baskıdan habire tuvalaetim geliyo döndümü anlamadım ama tekmeleri yukarıdan yiyorum sağdan soldan ortadan ama aşağıda tık bide karnım ağrıyo ayağa kaltıkça şu 1 ay hayırlısıyla geçsede emirimi alsam kucağıma kızlar allah nasip ederse bu bayramı bebişlerimizle geçireceğiz.
Günaydın kızlarrr... Öksürüğüm Azaldı çok şükür ...
Ama peşimi kovalayan dertlerle başım belada kayınvalide illetiyle uğraşmaktan hamileliğimin 7. ayıda berbat geçiyor.. ondan nefret ediyorum
bugün renkli görmek için gitcez bebeğimizi en son 17. haftada görmüştük sinek kadardı minik pıtırcığım .. ve kadın bugüne kendine randevu almış! yetişirsek yetişmessek bilmiyorummmmmm ağlamaktan yazamıyorum şaunda daha dün hastanedeydi ve ben 2 hafta önce almıştım bu randevuyu :85::85:
sabaha dek uyumadım mide bulantım kasık ağrım bi türlü geçmedi çok gerginim ve çok sıkıldım artık sürekli buna benzer şeler yaşıyorummmm ve gerçekten onsan nefret ediyorummmmm :84::84::84::84:
Günaydın hanımlar....
amaannn kadarcıkmı bısı degılmıs canım
baska bı ısaret yapmaya kalkarsa bende ona hareket cekerım zaten durabılcegımı sanmıyorum
masallah kızına...benımkı sanırım hıc uyumuyo her uyandıgımda oda tepınıyo oluo
Hoşgeldin Nevincimmm :) Bebiş nasıl sen nasılsın. Bu arada yeni randevun ne zaman. ikimizn satı aynıydı ama doktor sana erken dogum mu dedi _?
geçer canım o 40 gün geçerde şu bir hafta nasıl geçiçec yaavv hem korkuyorum hem bir an önce kucağıma almak istiyorum aslında benimde daha çok var normal olsaydı eğer temmuzun 14 üne falan denk geliyo ama sezeryan olacağım için haziranın son haftası malesef amaaaan bir an önce doğsunda...başka bişey istemiyorum.rabbim doğum yapanları bir avazda krtarsın inşallah.
bu arada senin oğluşunla benim doğacak oğluşum adaşlar söyleyimmmm
Kocaman bir maşallah size
Kuzum sen çalışıyorken bu kadar sıkıntın yoktu :97:
Dikkat et kendine..
slm kıslar nasılsınız doktora gıttık bugun 3250 olmuş oğlşummm cok mutluyum 37 olduk cok şükür yavş yavaş yolun sonuna gelyıruz bu hafta temızlık var bebişimin mobılyaları gecen hafta geldı ama resım ekleyemedım bı turlu resım boyutu buyuk gelıyor galıba neyse mobılyalar hala kokuyor gece gunduz havlandırıyorum odayı haftaya catı muayenesı var bakalım inşallah bı sorun cıkmaz da normal dogum yaprım cunkı albumın yaptı vucudum odemlerımden kurtulmam lazım ayaklarım şişti cok fena yuruyemıyorum bıle dogru duzgun evden cıkmak bıle ezıyet gelıyor ban doktor bıde yürüyüş yap dıyo canım acıyor yuruyunce benım amaaaa napalım cogu gıttı azı kaldı dayancaz artıkım nst ye gırdık kalp atışlarını dınledım yarım saaat aay cok guzeldı yaa bu hafta herşeyı halletcem inş dogum cantamıda hazırlarım artık vaktı geldı dimiiiibu smıleyı cok sevıyorum ayyyyy
Kuşum sen orandan ameliyat oldun, yara çıktı baktı dr, ilk zamanlar alttan bakmıştı usg de, e dr un bayan, biz napalım
Kadının parmakları da incedir herhal amazon gibi bir hatun değilse, korkma kasma kendini
Bu meyveler veriyor coşkuyu galiba bizim çocuklara
amelıyatta bayılttılar ama ıyı hatırlattın oncesınde bıyopsı olmustum ve dr erkektı ve yarım saat surmustu ondan beter olamaz sanırım
ebet drumun parnakları uzun ınce..ya olay parmaksa korkmam zaten bıyopsıde gıren seylerı gorseydın
koce dedıkı'' dolaptakıler bıtsın bu hafta sadece tek cesıt alcam artık meyveyı hem yıosun hem soylenıyosun anladım kı ''
herkese merhaba;
32+4 üz ve dr dan geldik.
oğlum tahmin ettiğim gibi başını aşağı çevirmiş.
pazargünü benim çok canımı yakmıştı.
büyük bi hamle yapmıştı demek ki o vakit döndü..
şuan doğum pozisyonu almış durumda.
42cm ve 1976 gram
dr teyzesi +-270 gram olabiliyo ultrason yanılması dedi.
suyu falan normalmiş
çalışır raporumuzu da aldık
zor günler bizi bekliyo
öle bi vuruyo ki bazen
çıkacak sanıyorum