• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

:122::122::122::122::122::122:

20bın tane buldum lınk yolladı sec begen hahaha

buarada benım adım ozturkceymıs :31:

Vurup kırıp parçalıcaz bu maçı alıcaz bu linkle :41::41::kkk:

Ne güsel :21: Benim adım da öyle :82:

amin canım inşallah teşekkür ederim.

anladım cnm,Allah gönlünüze göre nasip etsin.

Amin canım..

ya kızlar bebısın kıyafetlerının etıketlerınde hep yıkama derecesı 30 yazıyo az degılmı bu :26:

Togicim gulcincim masallah Bebislerinize
gemcim ben hep 30 derecede yikadim yikadiktan sonravtekrar durulama yap bazen deterjan kalabiliyor

Bugun normal temizlik yaptim oldum bitiremedim bile yaaa yarin tum gun yatis :)))))

pur siz bu isim isini bi hocaya sorun en iyisi :)))))))))

gemcim ben hep 30 derecede yikadim yikadiktan sonravtekrar durulama yap bazen deterjan kalabiliyor

Bugun normal temizlik yaptim oldum bitiremedim bile yaaa yarin tum gun yatis :)))))

kakalar kusmuklar olunca 30 yetermı yahu :26:

pur un kızın adı PUR olsun bence :65:

bu kadar düşünmeye güzel bi isim bekliyorum :42:

kısmetse evet canım.Gülin olacak. başından beri alışmışız beğenemedik başka. adıyla büyüsün sağlıklı,sıhhatli,hayırlı evlat olsun inşallah.

Benim de yeğenim olacak onun için isim araştırıyoruz ama tesadüf yazdığınız ismi okuyunca bir konuda uyarmadan geçmek istemedim...Gülin ismi çok güzel kulağa çok hoş geliyor ama isim analizine ben çok inanıyorum ve analiz yapan kişiler çocuğa konulacak isimlerde ü harfinin olmasını tavsiye etmiyorlar...ü harfinin bulunması başarıyı engellermiş...Nilda Ferhan Efeçınar'ın bir yazısını okumuştum ismin içinde gül geçerse o kişiler bir türlü gülemezlermiş...canınızı sıktıysam özür dilerim ama ismini enerjini bir çok uzmandan da duyuyorum tv de...nette bu konuda bir çok yazılar bulabilirsiniz tabi istisnalar kaideyi bozmaz ama yine de bir araştırın derim...size okumanız için link verebilirdim ama yasaktır diye veremiyorum...Allah analı babalı büyütsün,hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...

Son düzenleme:
Benim de yeğenim olacak onun için isim araştırıyoruz ama tesadüf yazdığınız ismi okuyunca bir konuda uyarmadan geçmek istemedim...Gülin ismi çok güzel kulağa çok hoş geliyor ama isim analizine ben çok inanıyorum ve analiz yapan kişiler çocuğa konulacak isimlerde ü harfinin olmasını tavsiye etmiyorlar...ü harfinin bulunması başarıyı engellermiş...Nilda Ferhan Efeçınar'ın bir yazısını okumuştum ismin içinde gül geçerse o kişiler bir türlü gülemezlermiş...canınızı sıktıysam özür dilerim ama ismini enerjini bir çok uzmandan da duyuyorum tv de...nette bu konuda bir çok yazılar bulabilirsiniz tabi istisnalar kaideyi bozmaz ama yine de bir araştırın derim...size okumanız için link verebilirdim ama yasaktır diye veremiyorum...Allah analı babalı büyütsün,hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin...

benim adım da "gül"ü ama dediklerine katılmıyorum. akademik olarak başarılıydım. :nazar:işimdede başarılıyım. :nazar:evliliğimde de 3 yıl problemsiz gidio...:nazar: anneliğimde başarılı olcak...:52:
gül-me olayına gelince, kakara kikiri bi yapım yok ama güzel esprilere, şakalara yerlere kapanarak güldüğüm çok olmuştur...
ben istisna olabilirm tabiykiiii:52:

:60::60::60::60:acımadıkııııııııııı ay alemsın
nıye sımdı yaptılarkı pıkı :26:

bilmiyorum ki 2 seferdir yapiyo cok iyi diyo erken dogum tehliken yok dio bizim burdakiler cok merakli alttan kontrole bebegede 3 aya kadar hep alttan baktilar

biz bugun oglusumla havuza gittik cook guzeldi bolbol yuzduk gunesten vitamin aldik cok guzeldi mumkun oldugunca gitmeye calisicam
anaaaaa 34 oldduk cok heyecanli ve hala oglumunn ismi yok gem verdigin linke bakiyorum innsallah biseyler cikar

kıslar hsonu malatyayı gezdik geldik...
beğendik... sevdik... buraya benzemiyor ne şehir ne de insanlar...

dalından taze taze meyveler yedik... temiz hava aldık... oğluşum kıpır kıpırdı...
yoldan mı temiz havadan mı taze meyvelerden mi bilinmez:52:

ama 2 gündür hala kıprak kıprak... sağdan soldan üstten
bugün işyerinde arkadaslar göbekimi izliyorlardı:52:
tekmeler güçlendi...bende boş bulunup ayyy diyiveriyorum...
şafak:30 bakalım nolcek???

sıcaklarda evde olunca problem yok...ama dışarısı yanıyooooo:37:

geçmişi okudum:
gem cim yengene çok geçmiş olsun...

gönül odanız çok güzelmiş:nazar:... bizimde tayin işlerimiz bitse de oğluşumun bi odası olsa ahhh ahhhh:31:

mehtapcım geçmiş olsun canım...

seçkin38 maşallahhhh:nazar:
ayşegulcin maşallahhhhhhh:nazar:

bizim kontrolde bu hsonu. 1 ay geçti... kaç kilo olduk acep???
çok kilo almadım bu ay. yaz sebebiyle yemek olayı meyve ve zeytinyağı ağırlıklı oluyor sanırım ondan...
toplam da 12 kilo aldım... göbek top yutmuş gibi öne öne gidioooo:33:

bebem içime sığamıyor artık... karnımdaki çatlaklar son3 haftada oluştu. yağlan, kremlen... faydasız...
sessiz sedasız kaşıntısız acısız çatladım...
bebem sağlıklı olsun da napalım:69:
canım çok su içmek istiyor ama içtikte karnım geriliyor...:26:

bilmiyorum ki 2 seferdir yapiyo cok iyi diyo erken dogum tehliken yok dio bizim burdakiler cok merakli alttan kontrole bebegede 3 aya kadar hep alttan baktilar
benım dr da yurtdısında egıtım almıs 20.haftaya kadar hep alttandı ama sonrasında hıc bakmadı :26:

biz bugun oglusumla havuza gittik cook guzeldi bolbol yuzduk gunesten vitamin aldik cok guzeldi mumkun oldugunca gitmeye calisicam
anaaaaa 34 oldduk cok heyecanli ve hala oglumunn ismi yok gem verdigin linke bakiyorum innsallah biseyler cikar
bızım sıtede havuz var koce ızın vermıo mıkrop kaparmısım gırenlerede bakmıyorum uyus oluyorum :95: tadını cıkarın valla ne guseell:16:

ehehehhe lınkten bısı cıkıcagını sanmıyorum canım :111:

dalından taze taze meyveler yedik... temiz hava aldık... oğluşum kıpır kıpırdı...

guzel gunlerınız olsun orda ınsallah:31:

ya kızlar bebısın kıyafetlerının etıketlerınde hep yıkama derecesı 30 yazıyo az degılmı bu :26:

Ben kir derecesine göre ısıyı ayarlarım herhalde..
30da pis kalır yahu :111:

Hocalara kalırsak yandık :1::1:

kakalar kusmuklar olunca 30 yetermı yahu :26:

pur un kızın adı PUR olsun bence :65:

:27::27::27::27:

Dün yazmayınca merak etmiştim, doğurdu mu yollarda bu kadın diye içimden geçti :86::86:
Neyse ki herşey yolundaymış ne güzel :66:

Ne kadar kalmanız gerekiyor Malatyada?

benim adım da "gül"ü ama dediklerine katılmıyorum. akademik olarak başarılıydım. :nazar:işimdede başarılıyım. :nazar:evliliğimde de 3 yıl problemsiz gidio...:nazar: anneliğimde başarılı olcak...:52:
gül-me olayına gelince, kakara kikiri bi yapım yok ama güzel esprilere, şakalara yerlere kapanarak güldüğüm çok olmuştur...
ben istisna olabilirm tabiykiiii:52:

canım bu anlattıklarım benim düşüncelerim değil ben sadece öğrendiğim bir bilgiyi paylaşmak istedim...Söylenilenin aksini yaşamana sevindim...Allah daima güldürsün ve şansın da daim olsun...:nazar:

Midem agriyor yine uykusuz her gece bi yerim agrinca aklima turlu turlu felaket senaryolari geliyor acaba usuttum mu kalbim mi sıkışıyor bebegime birsey oldu doguyor mu offf yaaaa sıkınti hersey ya offf su zaman bi gecsede dogursak hayirlisiyla

Ben kir derecesine göre ısıyı ayarlarım herhalde..
30da pis kalır yahu :111:
Hocalara kalırsak yandık :1::1:
:27::27::27::27:
Dün yazmayınca merak etmiştim, doğurdu mu yollarda bu kadın diye içimden geçti :86::86:
Neyse ki herşey yolundaymış ne güzel :66:
Ne kadar kalmanız gerekiyor Malatyada?

yarın personel d.bşk arıcaz yönetmelikler cok sık değişiyor doğru bilgiyi alıcas:46:

2 gündür seminer dönemindeyiz 3 saat calışıyoruz. öğleden sonraları geziyorum eve gelmiyorum...
kojamda yollarda doğurcan dio:9: eve git dio:9:
çantalarımız hazır acil durumda bagaja atıp yola cıkarıs... ben hazırım...
ama bebem vaktinde gelsin:49:

kayınvalide ve peder muhtemel doğum tarihinden 2 gün önceye bilet alıcaklar... kojam onları almaya gidince (gitgel 2 saat bide beklese 3 saat) sancılansam nolcek???
onlar gelmeden mi doğursam:52:
çünkü onlar gelince doğuma cümbür cemaat gitmek gerekcek... kimden 2. arabayı alcaskiiii... tüm yakın arklar hamileee... onlarında acil durumu olabilir:52:
eşimin abiside gelmek istiomuş... bide benim anne ve kardes...
nerde yatcak bunca insan:52:

Midem agriyor yine uykusuz her gece bi yerim agrinca aklima turlu turlu felaket senaryolari geliyor acaba usuttum mu kalbim mi sıkışıyor bebegime birsey oldu doguyor mu offf yaaaa sıkınti hersey ya offf su zaman bi gecsede dogursak hayirlisiyla

şurda ne kaldı...
sık dişini...
kendine dikkat etmeye devam et...
mesela ben hala dolaptan soğuk su içmiom.
dondurma üzerine ılık su içiorum...
cıbıl cıbıl uyumuyorum...
göbüşümü hep atletle kapıyorum...
hala corap giyiyorum... üşütmeyeyim die...

ii düşün ii olsun...
ben bebem kıpırdadığında canımı yakıp benim hoplatsa da çok şükür diyorum...
son günler 10 hareket sayın diyorlar ya... hep çok şükür kıpradı diorum:9:

yarın personel d.bşk arıcaz yönetmelikler cok sık değişiyor doğru bilgiyi alıcas:46:

2 gündür seminer dönemindeyiz 3 saat calışıyoruz. öğleden sonraları geziyorum eve gelmiyorum...
kojamda yollarda doğurcan dio:9: eve git dio:9:
çantalarımız hazır acil durumda bagaja atıp yola cıkarıs... ben hazırım...
ama bebem vaktinde gelsin:49:

kayınvalide ve peder muhtemel doğum tarihinden 2 gün önceye bilet alıcaklar... kojam onları almaya gidince (gitgel 2 saat bide beklese 3 saat) sancılansam nolcek???
onlar gelmeden mi doğursam:52:
çünkü onlar gelince doğuma cümbür cemaat gitmek gerekcek... kimden 2. arabayı alcaskiiii... tüm yakın arklar hamileee... onlarında acil durumu olabilir:52:
eşimin abiside gelmek istiomuş... bide benim anne ve kardes...
nerde yatcak bunca insan:52:

Kocan seni yetiştirsin de diğerleri nasıl gelirse gelsin hastaneye :9::9:

iyi geceler hanımlar az önce makinadan oğluşumun çamaşırlarını çıkardım içeriye astım ohhh pislerrrr gibi kokuyorlar yarında ütüleyeceğim allah nasip ederse bide yerleştiririm doğum çantası felanda hazırlamak lazım eee şunun şurasında 1 ay kaldı :49::66::64::62::emir_bebek:

Back