How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

-----2010 KASIM hamişleri----

ohhhh ne güzel herkesin bebişi dönüşe geçmiş ben anlamıyorum döndü mü dönmedi mi. Cumartesi göreceğiz bakalım:44: Çatı muayenesinden korkmuyorum daha önce smear testi yaptırdığımda çok gerilmiştim dakikalık işmiş kasmamak lazımmış yaptıran arkadaşlar korkulacak birşey yok diyorlar.Ben doktorun alttan muayane etmesinden çok utanıyorum o yuzden geriliyorum aylardır göbek gösteriyoruz alışmıştık ya:52:

herkese merhaba;
32+4 üz ve dr dan geldik.
oğlum tahmin ettiğim gibi başını aşağı çevirmiş.
pazargünü benim çok canımı yakmıştı.
büyük bi hamle yapmıştı demek ki o vakit döndü..
şuan doğum pozisyonu almış durumda.
42cm ve 1976 gram
dr teyzesi +-270 gram olabiliyo ultrason yanılması dedi.
suyu falan normalmiş
çalışır raporumuzu da aldık
zor günler bizi bekliyo
öle bi vuruyo ki bazen
çıkacak sanıyorum

canım maşallah oğluşuna :nazar:

benim kız dönmedi sanırım ,tekmekleri yanlardan alıyorum.

herkese merhaba;
42cm ve 1976 gram
suyu falan normalmiş
zor günler bizi bekliyo
öle bi vuruyo ki bazen
çıkacak sanıyorum
oh oooh ne gusel haberler masallah :nazar:
benımkıde alttan degıl sag bobregımın ordan cıkıcak sanırım :37:
ohhhh ne güzel herkesin bebişi dönüşe geçmiş ben anlamıyorum döndü mü dönmedi mi. Cumartesi göreceğiz bakalım:44: Çatı muayenesinden korkmuyorum daha önce smear testi yaptırdığımda çok gerilmiştim dakikalık işmiş kasmamak lazımmış yaptıran arkadaşlar korkulacak birşey yok diyorlar.Ben doktorun alttan muayane etmesinden çok utanıyorum o yuzden geriliyorum aylardır göbek gösteriyoruz alışmıştık ya:52:
keske hıssetsen donusunu cok degısık bısı :49:

bu catı muayenesını soran bendımde en son sorcak kısı benmısım aslında :9:
20.haftaya kadar alttan muayene oldum,kolposkopı dene bı yontemle ıcıme kamera sokup parca aldılar,kac kere smear oldum hatırlamıorum velhasıl kımse korkmasın :64::64::64::64:
Yaa beterin beteri var işte :21::21:

Artık meyve yemesek de söyleneceğimiz zamanlardayız :27::27:
Allah beterınden korusun gercekten.
aman son 50 hergun soylensem nolurkı bıda yok bıtttıııı :43:
canım maşallah oğluşuna :nazar:

benim kız dönmedi sanırım ,tekmekleri yanlardan alıyorum.
belkı o yanlarda olan ayagıdır :42::42:..benımkı ole yamuk duruyo kafa asagıda ayaklar bobrekde :52:

ay su alttan muayene ısınden bende pek hoslanmıom. daha once smear testı yaptıydı doktor kasılmıstım. pufffffff:36::52:

herkese merhaba;
42cm ve 1976 gram
suyu falan normalmiş
zor günler bizi bekliyo
öle bi vuruyo ki bazen
çıkacak sanıyorum

oh maşallah yewruyaaaaa büyümüş baya:nazar::emir_bebek:

sıcaklarda calışmak zor olcak canım ya. Allah kolaylık versin güç versinde rahat rahat çalış sende:21:

herkese slm:))
maşallah herkesin bebişi ii okudugum kadarıyla diğer sorunlarda geçer, bi çaresi bulunur.sayılı günlerimiz kaldı tadını cıkarmak lazım die düşünüyorum ben belki bi daha bu duyguları ve anları yaşama şansımız olmayabilir.

biz de cumartesi gidicez doktora bakalım burdan bi doktor ayarladık uçuş raporu almak için hem de bu sayede oğlumuzu görcez:)

bu arada genelde kızlar babaya düşkün olur derler ama benm sıpa ben ne desem ne şaklabanlıklar yapsam da artık bana cok az tepki veriyo babası işten gelsin bi -oğlum benm naptın bugün bakıyım?- desin direk çıldırıyo ne tekmeler ne hareketler resmen sekiz çiziyo karnımda.çok kıskanıyorum valla tam bir erkek dayanışmasının ortasında kaldım:))

oh oooh ne gusel haberler masallah :nazar:
benımkıde alttan degıl sag bobregımın ordan cıkıcak sanırım :37:

keske hıssetsen donusunu cok degısık bısı :49:

bu catı muayenesını soran bendımde en son sorcak kısı benmısım aslında :9:
20.haftaya kadar alttan muayene oldum,kolposkopı dene bı yontemle ıcıme kamera sokup parca aldılar,kac kere smear oldum hatırlamıorum velhasıl kımse korkmasın :64::64::64::64:

Allah beterınden korusun gercekten.
aman son 50 hergun soylensem nolurkı bıda yok bıtttıııı :43:

belkı o yanlarda olan ayagıdır :42::42:..benımkı ole yamuk duruyo kafa asagıda ayaklar bobrekde :52:

Dönünce yanlara da vuruyo, dönmüştür cimcime :66::66:

anlayamadım ki bende sağ kaburgalarımda geziyor kızım. yakında sırtımdan geçip tam tur atacak.:9:
maşallah çok kuvvetlendi sıçratıyor yerimden :69:

herkese çok teşekkürler :69:

kızımı gördüm bugün 1500 olmuş tam :40: aynı dayısına benziyor :81: herşey yolunda şükürler olsun :81::81::82:

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee işerken gördüüüükkkk böle bişiler akıp gidiyodu siyah siyah :79::78: o ne die anlamaya çalışırken dr dedi ki gördünmü işedi dedi :78: bende o çişmiydi dedim :69: kızıma boklu dedi :47: ama alıcaz intikamımızı doğum sırasında suratına işicek kızım :80::80::80:

bu araa bebekelrin gözleri oluştumu sankim ultrason resminde bizim kızın gözü var :44:

bide bugün ankarada zekai tahir buraka gittim devlet hastanesi doğumevi daha dorusu bende orada doğmuşum ama orda doğurulmaz ya sıra bana gelene kadaaaaaaaaaaaarrr:86::86: bn sanırım küvezsiz müvezsiz özelde doğurcam :14:

kızımı gördüm bugün 1500 olmuş tam :40: aynı dayısına benziyor :81: herşey yolunda şükürler olsun :81::81::82:

veeeeeeeeeeeeeeeeeeeee işerken gördüüüükkkk böle bişiler akıp gidiyodu siyah siyah :79::78: o ne die anlamaya çalışırken dr dedi ki gördünmü işedi dedi :78: bende o çişmiydi dedim :69: kızıma boklu dedi :47: ama alıcaz intikamımızı doğum sırasında suratına işicek kızım :80::80::80:

bu araa bebekelrin gözleri oluştumu sankim ultrason resminde bizim kızın gözü var :44:

bide bugün ankarada zekai tahir buraka gittim devlet hastanesi doğumevi daha dorusu bende orada doğmuşum ama orda doğurulmaz ya sıra bana gelene kadaaaaaaaaaaaarrr:86::86: bn sanırım küvezsiz müvezsiz özelde doğurcam :14:

maşallah canım güzel kızına :nazar:

Maşallah cimcimeye :nazar::emir_bebek::46:

herkese slm:))
maşallah herkesin bebişi ii okudugum kadarıyla diğer sorunlarda geçer, bi çaresi bulunur.sayılı günlerimiz kaldı tadını cıkarmak lazım die düşünüyorum ben belki bi daha bu duyguları ve anları yaşama şansımız olmayabilir.

biz de cumartesi gidicez doktora bakalım burdan bi doktor ayarladık uçuş raporu almak için hem de bu sayede oğlumuzu görcez:)

bu arada genelde kızlar babaya düşkün olur derler ama benm sıpa ben ne desem ne şaklabanlıklar yapsam da artık bana cok az tepki veriyo babası işten gelsin bi -oğlum benm naptın bugün bakıyım?- desin direk çıldırıyo ne tekmeler ne hareketler resmen sekiz çiziyo karnımda.çok kıskanıyorum valla tam bir erkek dayanışmasının ortasında kaldım:))
benımkı babasını gorunce duruyo hıc tepkı vermıyooooo :21::21:
anlayamadım ki bende sağ kaburgalarımda geziyor kızım. yakında sırtımdan geçip tam tur atacak.:9:
maşallah çok kuvvetlendi sıçratıyor yerimden :69:
buyudu artık annesı koca kız oldu tabıısı sıcratır :16:
:nazar::nazar:masallah kılomuz aynı gıdıyo 15 gun sora 2057 gr olmanısı beklıorum :82:
oluştumu derken delı kız ??? olusmayan hıcbıyerlerı yok Allahın ıznıyle dogum gunnlerıne kadar gelısecekler ...

benımkı babasını gorunce duruyo hıc tepkı vermıyooooo :21::21:

buyudu artık annesı koca kız oldu tabııosı sıcratır :16:

:nazar::nazar:masallah kılomuz aynı gıdıyo 15 gun sora 2057 gr olmanısı beklıorum :82:
oluştumu derken delı kız ??? olusmayan hıcbıyerlerı yok Allahın ıznıyle dogum gunnlerıne kadar gelısecekler ...

zuhaaaaaaa:64::64::64: o zaman dedemede benziyo :69: vay minnnoşşşş demek aradan göz süzüyo bize :69::69::69:

Back