gözünüz aydın gem cim Allah kucaklarına almak nasip etsin..
amın ınsallah canım cok sagol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gözünüz aydın gem cim Allah kucaklarına almak nasip etsin..
ınsallah ..cıkıs yoluunu buldularmı bakalım
ay insallah dicem ama hic sanmiyorum yan yatiyo gibi geliyor
ay ben gezemıyorum cok nefesım kesılıo kasıklarım agrıo bayadır hıcbısı almadım..
gule gule kullanın cıcıklerınızı
coook eksık var bende coook
benim bitti artik esyalarda yikandi utulendi odamizda hazir bi tek pasamizin ismi yok :2:
valla canim ayilsamda bayilsamda gezmekten kalmiyom aslinda hic iyi degilim hic uyuyamiyorum agrilardan
kislar eslerle iliski durumlari nasil
tabi turkiyeede zor bizim buralari sakin kucuk aliyorum arabayi cikiyorum ama turkiyede zor allah yardimciniz olsunone gıdıo ıyıce gobukler yaa cok sırın masallahhhh
bravo sana herseyı yaptın bıtırdın oğlusunu bekle sımdı
bıkac secenege ınmedımı ısım ??
ya emir ve kuzey hosumuza gidiyo acaba ikisini koysak nasil olur
ya ben bıyere arabayla gıtmek zorundayım..magazalarda yuruyup sancı gırınce eve donmemde cok sıkıntı oluo arabayla ..kocada pazar bıle calısıo hangı ara bıtırıcem bu eksıklıklerı bılmıyorum :26:
hehehhhh bebislerimiz icin herseye deger bizim doktor hic yasaklamadi bize bakalim yarin ne dicek
ılahı o da nekı 12.haftada unuttuk bız o ısı eylul ayını beklıyos artık![]()
tabi turkiyeede zor bizim buralari sakin kucuk aliyorum arabayi cikiyorum ama turkiyede zor allah yardimciniz olsun
hehehhhh bebislerimiz icin herseye deger bizim doktor hic yasaklamadi bize bakalim yarin ne dicek
sağol canımm büyüdük iyiceeay masallah canim cok tatlisiniz![]()
tık yok valla biz yaşlı çift hayatı yaşıyoskislar eslerle iliski durumlari nasil
one gıdıo ıyıce gobukler yaa cok sırın masallahhhh
bravo sana herseyı yaptın bıtırdın oğlusunu bekle sımdı
bıkac secenege ınmedımı ısım ??
ya ben bıyere arabayla gıtmek zorundayım..magazalarda yuruyup sancı gırınce eve donmemde cok sıkıntı oluo arabayla ..kocada pazar bıle calısıo hangı ara bıtırıcem bu eksıklıklerı bılmıyorum :26:
ılahı o da nekı 12.haftada unuttuk bız o ısı eylul ayını beklıyos artık![]()
Berke bey ben burdayım diyorrrrr![]()
gecen gittigimde34.haftaya kadar dikkat et dedi suyun patlamasin dedi sonra istediginiz gibi yapabilirsiniz dedi
teyseleri ben bugün kontrole gittim 36 haftalığız artık dr. teyzemiz baktı tontiş oğluşum 3 kilo olmuş
10 gün sonra tekrar gidip bakıcak ve sezeryan günü vericek hayırlısı olsun bakalım rabbim evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmasın(amin)
ve bizler artık doğumun sonlarına geliyoruz allahım doğum yyapanları bir avazda kurtarsın inşallahh...
yarin doktora gidiyoruuuuus![]()
bugun yine sokak supurgesi gibi gezdim cocugu sokaklara dogurmazsam iyidirbebisimin odasina hali aldim ivir zivirlarini koymak icin tavsanli sepet aldim3lu lamba aldim 6li islak mendil dusmus losyonlu onddan aldimher ciktigimda biseyler geliyo aklima
bez isini naptiniz depolamaya basladinizmi
kislar eslerle iliski durumlari nasil
teyseleri ben bugün kontrole gittim 36 haftalığız artık dr. teyzemiz baktı tontiş oğluşum 3 kilo olmuş
10 gün sonra tekrar gidip bakıcak ve sezeryan günü vericek hayırlısı olsun bakalım rabbim evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmasın(amin)
ve bizler artık doğumun sonlarına geliyoruz allahım doğum yyapanları bir avazda kurtarsın inşallahh...
senın 15gune dustumu randevular :26:Güsel haberlerle gel canım
Bizim teeee 10 gün sonra :97::97:
Güle güle kullanın
Maşallah fırladı fırlıcak sanki sıpa
Tam gaz devam
Kocaman olmuş tosun maşallah![]()