• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

$Fotoğraf0509.webp$Fotoğraf0497_001.webp
bu da bizim 31+5 halimisss:74::74:

ınsallah ..cıkıs yoluunu buldularmı bakalım :69:

ay insallah dicem ama hic sanmiyorum yan yatiyo gibi geliyor

ay ben gezemıyorum cok nefesım kesılıo kasıklarım agrıo bayadır hıcbısı almadım..
gule gule kullanın cıcıklerınızı
coook eksık var bende coook

benim bitti artik esyalarda yikandi utulendi odamizda hazir bi tek pasamizin ismi yok :2::1:
valla canim ayilsamda bayilsamda gezmekten kalmiyom aslinda hic iyi degilim hic uyuyamiyorum agrilardan

:66::66::66::66:one gıdıo ıyıce gobukler yaa cok sırın masallahhhh
benim bitti artik esyalarda yikandi utulendi odamizda hazir bi tek pasamizin ismi yok :2::1:
valla canim ayilsamda bayilsamda gezmekten kalmiyom aslinda hic iyi degilim hic uyuyamiyorum agrilardan

bravo sana herseyı yaptın bıtırdın oğlusunu bekle sımdı:49:

bıkac secenege ınmedımı ısım ??

ya ben bıyere arabayla gıtmek zorundayım..magazalarda yuruyup sancı gırınce eve donmemde cok sıkıntı oluo arabayla ..kocada pazar bıle calısıo hangı ara bıtırıcem bu eksıklıklerı bılmıyorum :26:

ya emir ve kuzey hosumuza gidiyo acaba ikisini koysak nasil olur
ya ben bıyere arabayla gıtmek zorundayım..magazalarda yuruyup sancı gırınce eve donmemde cok sıkıntı oluo arabayla ..kocada pazar bıle calısıo hangı ara bıtırıcem bu eksıklıklerı bılmıyorum :26:
tabi turkiyeede zor bizim buralari sakin kucuk aliyorum arabayi cikiyorum ama turkiyede zor allah yardimciniz olsun
:60::60::60:

ılahı o da nekı 12.haftada unuttuk bız o ısı eylul ayını beklıyos artık :37:
hehehhhh bebislerimiz icin herseye deger bizim doktor hic yasaklamadi bize bakalim yarin ne dicek

tabi turkiyeede zor bizim buralari sakin kucuk aliyorum arabayi cikiyorum ama turkiyede zor allah yardimciniz olsun

hehehhhh bebislerimiz icin herseye deger bizim doktor hic yasaklamadi bize bakalim yarin ne dicek

8.aya kadar ok dıolar ya durun derler sızede bence :111:

ay masallah canim cok tatlisiniz:nazar::nazar::nazar:
sağol canımm büyüdük iyicee
kislar eslerle iliski durumlari nasil
tık yok valla biz yaşlı çift hayatı yaşıyos :60::60::60:

:60::60::60:

ılahı o da nekı 12.haftada unuttuk bız o ısı eylul ayını beklıyos artık :37:
:1::1::1: aynen
Berke bey ben burdayım diyorrrrr :65::65::65:

evet yaa öne doğru gidiyo oğlum fırlıcak valla:66:

teyseleri ben bugün kontrole gittim 36 haftalığız artık dr. teyzemiz baktı tontiş oğluşum 3 kilo olmuş :nazar::nazar:
10 gün sonra tekrar gidip bakıcak ve sezeryan günü vericek hayırlısı olsun bakalım rabbim evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmasın(amin)
ve bizler artık doğumun sonlarına geliyoruz allahım doğum yyapanları bir avazda kurtarsın inşallahh...

teyseleri ben bugün kontrole gittim 36 haftalığız artık dr. teyzemiz baktı tontiş oğluşum 3 kilo olmuş :nazar::nazar:
10 gün sonra tekrar gidip bakıcak ve sezeryan günü vericek hayırlısı olsun bakalım rabbim evlat isteyenlerin kucağını boş bırakmasın(amin)
ve bizler artık doğumun sonlarına geliyoruz allahım doğum yyapanları bir avazda kurtarsın inşallahh...

ay bıtıyo senın seruven ..oğlusunla yenısıne baslıcaksın hayırlısıyla cook az kaldı :69:

kıme gıdıyorsun dr nerde olacak dogum

yarin doktora gidiyoruuuuus:66::66::66:

Güsel haberlerle gel canım :65::65:

Bizim teeee 10 gün sonra :97::97:

bugun yine sokak supurgesi gibi gezdim cocugu sokaklara dogurmazsam iyidir :1:bebisimin odasina hali aldim ivir zivirlarini koymak icin tavsanli sepet aldim3lu lamba aldim 6li islak mendil dusmus losyonlu onddan aldimher ciktigimda biseyler geliyo aklima
bez isini naptiniz depolamaya basladinizmi

Güle güle kullanın :69:

Maşallah fırladı fırlıcak sanki sıpa :nazar::56:

kislar eslerle iliski durumlari nasil

Tam gaz devam :10::10:

Kocaman olmuş tosun maşallah :nazar:

Back