Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabaa
Çok uygunmuş gerçekten..
Haftasonu egs yapalım o zaman![]()
mağazadan aradılar az önce gelmiş siparişimiz.mağazanın ismi : zeyland
ürün bu canım
Anakucağı Taşımalar
ürün bu canım
Anakucağı Taşımalar
ürün bu canım
Anakucağı Taşımalar
evim 15 dk savas alanına döndu
klımacılar ,elektrıkcıler matkap seslerı amaaann daraldım
ama oğlusumun avızesını taktılar pek cicik oldu![]()
slm kızlar hepinize iyi dilekleri için teşekkür ederim. şuan işyerindeyim bir ziyaret edeyim dedim ne kadar güzel çalışmamak yarın doktora gitcez çok heytecanlıyım oğluşumu göreceğim eminim çok iyi annesiini tekmeleyip duruyo. yarın görüşürüz kızlar iyi haberlerle döncem inş.
benımkıde sapıttı neysekı uzn surmedı bı klıma takıldı ..ama baktılar hamıleyım supurduler sıldıler salonu balkonu hahahah cok guseldı 3 tane adam bırınde supurge bırınde vıledaAyy çok tatlıymış :81::81::81:
Güle güle sallansın prensesin
Ayy benim çoçuum o matkap sesinden dört döndüydü bizdeki tamirat şeysinde :96::96:
Bitir şu işleri biran önce de resim ekle :86::86:
ya hangı ara yapptın bunları benı burda lafa tutuyon kendın ıs yapıosun dımı :82:Bütün ciciklerimiz yıkanmış ütülenmiş ohh ne güsel :82::82:
Bi çantaya koymak kaldı![]()
ıyı tabıkı canavar gıbı kumanda oyunu oynuyormus baksaanaslm kızlar hepinize iyi dilekleri için teşekkür ederim. şuan işyerindeyim bir ziyaret edeyim dedim ne kadar güzel çalışmamak yarın doktora gitcez çok heytecanlıyım oğluşumu göreceğim eminim çok iyi annesiini tekmeleyip duruyo. yarın görüşürüz kızlar iyi haberlerle döncem inş.
benımkıde sapıttı neysekı uzn surmedı bı klıma takıldı ..ama baktılar hamıleyım supurduler sıldıler salonu balkonu hahahah cok guseldı 3 tane adam bırınde supurge bırınde vıleda
arada dedım eslerınızede yardım edın boleee ıyı kafama gecırmedı vıledayı adam
da odamız havalanıo bılısun 2. takım geldı...ıcıne ortuler dıkılıo onlar bıtceeek ..daha ben hıc bısı yıkamadım dogumdan sonraya eklerım artık fotoları
ya hangı ara yapptın bunları benı burda lafa tutuyon kendın ıs yapıosun dımı :82:
ıyı tabıkı canavar gıbı kumanda oyunu oynuyormus baksaana
cocuklarımızın ılk oyunu kumana oyunu olmus hahah![]()
ay bana kımseden fayda yok annem yaslı zaten kayınvlıde ole..gorumceler calısıo bı yengeme guvenıodum o da ıste hamıle Allahıma bın sukur onada bısı yaptırmam ...annem yıne gelıyım yapıcam ben dıoda ınsan kıyamıo ..El atmışken diğer odaları da aradan çıkarsalardı
Benim yaptığımı kim söledi :82:
Çoçukumun babaannesi baktı anasının bi tarafını kaldıracağı yok, torun geliverse çıplak kalacak
Saolsun halledivermiş hepsini![]()
ay bana kımseden fayda yok annem yaslı zaten kayınvlıde ole..gorumceler calısıo bı yengeme guvenıodum o da ıste hamıle Allahıma bın sukur onada bısı yaptırmam ...annem yıne gelıyım yapıcam ben dıoda ınsan kıyamıo ..
ya bebegıın kıyafetlerını yıkıcamda utulıcem onu gec kocemın gıycek bıseyı kalmadı hepsı utu beklıyo..:86::86:2 kadın denedım utulerını begenmedım salak gıbı begensene ıste nolcak sankı gıyınce yıne kırısıyo
karsıma utucu acılcakmıs nzmn acılcak cok meraktayım onu beklıorum heyecanla..oturarak utu yapmayı ogrenmem lasım bu donemde
benimde yakınımda hiç kimsem yok ailem kayınvalidem uzak hep haftada bir kadın geliyor temizlik ütü yapıyor bebeğin herşeyini ben ütüledim yıkadım çantamızı hazırladım kimseden fayda yok gelen kadında para az geliyor bir surat bir tafra ellerle iş yapmak çok zor
slm arkadaşlar...
hazırlıklar tam gaz devam edio herkesin. bizim de eşyalarımız anneme doğru yola çıkmış. annem gönderin yıkayıp ütüleyeyim demiş. benim işleri yapan birileri hep olacak o açıdan rahatım galiba.
sonra da buraya gelecek halılarımı falan yıkayacak sonra da abbas yolcu... pazartesi günü tercihlerim başlıyor... inş. bebeğimin nasibine atanırım dua edin hanımlar...
Sen ben Gem bakıyoruz zaten armut ne zaman düşcek ağzımıza diye
Bende halıları verdim, koltuk ve halıflex yıkama için taaa temmuza randevu verdiler. Ondan sonra da bir dip bucak temizlik faslı olur tamam..
Atancan sen ben biliom :82::82: