• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

evim 15 dk savas alanına döndu:50:

klımacılar ,elektrıkcıler matkap seslerı amaaann daraldım

ama oğlusumun avızesını taktılar pek cicik oldu :69:

mağazadan aradılar az önce gelmiş siparişimiz.:66: mağazanın ismi : zeyland :34:

ürün bu canım
Anakucağı Taşımalar

Ayy çok tatlıymış :81::81::81:
Güle güle sallansın prensesin :69::69:

evim 15 dk savas alanına döndu:50:

klımacılar ,elektrıkcıler matkap seslerı amaaann daraldım

ama oğlusumun avızesını taktılar pek cicik oldu :69:

Ayy benim çoçuum o matkap sesinden dört döndüydü bizdeki tamirat şeysinde :96::96:
Bitir şu işleri biran önce de resim ekle :86::86:

slm kızlar hepinize iyi dilekleri için teşekkür ederim. şuan işyerindeyim bir ziyaret edeyim dedim ne kadar güzel çalışmamak yarın doktora gitcez çok heytecanlıyım oğluşumu göreceğim eminim çok iyi annesiini tekmeleyip duruyo. yarın görüşürüz kızlar iyi haberlerle döncem inş.

slm kızlar hepinize iyi dilekleri için teşekkür ederim. şuan işyerindeyim bir ziyaret edeyim dedim ne kadar güzel çalışmamak yarın doktora gitcez çok heytecanlıyım oğluşumu göreceğim eminim çok iyi annesiini tekmeleyip duruyo. yarın görüşürüz kızlar iyi haberlerle döncem inş.

Emircik güzel güzel pozlar versin, güzel haberlerle geliceksin inş :65::65:

Ayy çok tatlıymış :81::81::81:
Güle güle sallansın prensesin :69::69:

Ayy benim çoçuum o matkap sesinden dört döndüydü bizdeki tamirat şeysinde :96::96:
Bitir şu işleri biran önce de resim ekle :86::86:
benımkıde sapıttı neysekı uzn surmedı bı klıma takıldı ..ama baktılar hamıleyım supurduler sıldıler salonu balkonu hahahah cok guseldı 3 tane adam bırınde supurge bırınde vıleda :60::60:
arada dedım eslerınızede yardım edın boleee ıyı kafama gecırmedı vıledayı adam :37:
da odamız havalanıo bılısun 2. takım geldı...ıcıne ortuler dıkılıo onlar bıtceeek ..daha ben hıc bısı yıkamadım dogumdan sonraya eklerım artık fotoları :77:
Bütün ciciklerimiz yıkanmış ütülenmiş ohh ne güsel :82::82:
Bi çantaya koymak kaldı :24::24:
ya hangı ara yapptın bunları benı burda lafa tutuyon kendın ıs yapıosun dımı :82:
ıyı tabıkı canavar gıbı kumanda oyunu oynuyormus baksaana :52::52:
cocuklarımızın ılk oyunu kumana oyunu olmus hahah:55:

benımkıde sapıttı neysekı uzn surmedı bı klıma takıldı ..ama baktılar hamıleyım supurduler sıldıler salonu balkonu hahahah cok guseldı 3 tane adam bırınde supurge bırınde vıleda :60::60:
arada dedım eslerınızede yardım edın boleee ıyı kafama gecırmedı vıledayı adam :37:
da odamız havalanıo bılısun 2. takım geldı...ıcıne ortuler dıkılıo onlar bıtceeek ..daha ben hıc bısı yıkamadım dogumdan sonraya eklerım artık fotoları :77:

ya hangı ara yapptın bunları benı burda lafa tutuyon kendın ıs yapıosun dımı :82:

ıyı tabıkı canavar gıbı kumanda oyunu oynuyormus baksaana :52::52:
cocuklarımızın ılk oyunu kumana oyunu olmus hahah:55:

El atmışken diğer odaları da aradan çıkarsalardı :60::60::60:

Benim yaptığımı kim söledi :82:
Çoçukumun babaannesi baktı anasının bi tarafını kaldıracağı yok, torun geliverse çıplak kalacak :9::9:
Saolsun halledivermiş hepsini :24::24:

El atmışken diğer odaları da aradan çıkarsalardı :60::60::60:

Benim yaptığımı kim söledi :82:
Çoçukumun babaannesi baktı anasının bi tarafını kaldıracağı yok, torun geliverse çıplak kalacak :9::9:
Saolsun halledivermiş hepsini :24::24:
ay bana kımseden fayda yok annem yaslı zaten kayınvlıde ole..gorumceler calısıo bı yengeme guvenıodum o da ıste hamıle Allahıma bın sukur onada bısı yaptırmam ...annem yıne gelıyım yapıcam ben dıoda ınsan kıyamıo ..
ya bebegıın kıyafetlerını yıkıcamda utulıcem onu gec kocemın gıycek bıseyı kalmadı hepsı utu beklıyo..:86::86:2 kadın denedım utulerını begenmedım salak gıbı begensene ıste nolcak sankı gıyınce yıne kırısıyo :47:
karsıma utucu acılcakmıs nzmn acılcak cok meraktayım onu beklıorum heyecanla..oturarak utu yapmayı ogrenmem lasım bu donemde

benimde yakınımda hiç kimsem yok ailem kayınvalidem uzak hep haftada bir kadın geliyor temizlik ütü yapıyor bebeğin herşeyini ben ütüledim yıkadım çantamızı hazırladım kimseden fayda yok gelen kadında para az geliyor bir surat bir tafra ellerle iş yapmak çok zor

ay bana kımseden fayda yok annem yaslı zaten kayınvlıde ole..gorumceler calısıo bı yengeme guvenıodum o da ıste hamıle Allahıma bın sukur onada bısı yaptırmam ...annem yıne gelıyım yapıcam ben dıoda ınsan kıyamıo ..
ya bebegıın kıyafetlerını yıkıcamda utulıcem onu gec kocemın gıycek bıseyı kalmadı hepsı utu beklıyo..:86::86:2 kadın denedım utulerını begenmedım salak gıbı begensene ıste nolcak sankı gıyınce yıne kırısıyo :47:
karsıma utucu acılcakmıs nzmn acılcak cok meraktayım onu beklıorum heyecanla..oturarak utu yapmayı ogrenmem lasım bu donemde

Haspama bak ütü yaptırcak adam bulmuş bi de beğenmiyor :60::60:
Şükür ütü işlerinden sorumlu bakan kociş bizim evde :82:

slm arkadaşlar...

hazırlıklar tam gaz devam edio herkesin. bizim de eşyalarımız anneme doğru yola çıkmış. annem gönderin yıkayıp ütüleyeyim demiş. benim işleri yapan birileri hep olacak o açıdan rahatım galiba.

sonra da buraya gelecek halılarımı falan yıkayacak sonra da abbas yolcu... pazartesi günü tercihlerim başlıyor... inş. bebeğimin nasibine atanırım dua edin hanımlar...

benimde yakınımda hiç kimsem yok ailem kayınvalidem uzak hep haftada bir kadın geliyor temizlik ütü yapıyor bebeğin herşeyini ben ütüledim yıkadım çantamızı hazırladım kimseden fayda yok gelen kadında para az geliyor bir surat bir tafra ellerle iş yapmak çok zor

Ohh miss, iş güç bitti bekle cimcimeyi :66::66:

slm arkadaşlar...

hazırlıklar tam gaz devam edio herkesin. bizim de eşyalarımız anneme doğru yola çıkmış. annem gönderin yıkayıp ütüleyeyim demiş. benim işleri yapan birileri hep olacak o açıdan rahatım galiba.

sonra da buraya gelecek halılarımı falan yıkayacak sonra da abbas yolcu... pazartesi günü tercihlerim başlıyor... inş. bebeğimin nasibine atanırım dua edin hanımlar...

Sen ben Gem bakıyoruz zaten armut ne zaman düşcek ağzımıza diye :60::60::60:

Bende halıları verdim, koltuk ve halıflex yıkama için taaa temmuza randevu verdiler. Ondan sonra da bir dip bucak temizlik faslı olur tamam..

Atancan sen ben biliom :82::82:

Sen ben Gem bakıyoruz zaten armut ne zaman düşcek ağzımıza diye :60::60::60:

Bende halıları verdim, koltuk ve halıflex yıkama için taaa temmuza randevu verdiler. Ondan sonra da bir dip bucak temizlik faslı olur tamam..

Atancan sen ben biliom :82::82:

essah mı dion kızz? :66: ya pur atanmakdan öte konyanın gelmemesinden korkuyorum... bebeğimi kimselere bırakamam kimselere baktıramam annemden başka kim olursa gözüm arkada kalır... annemin yanına gitmem gerekiyor o yüzden... eğer gidemezsem çok üzülürüm sadece bebek için düşünüyorum bunu.

bir gireyim bakayım bebekler napmş demiştim... her şey yolunca gideyim de ben yemek hazırlayayım... göürşürüz hanımlar.

Back