• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Hayırdır niye ki :44::44:

Benim annem gelir 10-15 gün kalır..
Kayınvalidemlerle aynı apartmanda olduğumuz için de zaten iç içeyiz, çok da bi değişiklik olmaz :9::9:
Annelerden babalardan yana sıkıntım çekincem yok da, diğer gelip gidip bebeği kucaktan kucağa almak isteyecekler beni endişelendiriyor :26:
Neyse ki onda da kötü polis eşim olur :9::9:

ben vermıcem kımsenın kucagına her defasındada soluyorum bunu bıras ele avuca gelsın..
benı opme yazan body ve onluklerı bosunamı aldık :82:

ınsan evınde yalnı kalmak ıster ya..kıme sorarsan cok ıhtıyac olcak yanında bırılerıne ama herkesın dedıgı gıbı lohusasın rahat olman lazım ınce gıyıncen
ben sanmıyorum annem dısında bırının yanında emzırebılcegımı mesela ..

buarada hatırlayan vardır belkı benım yengem tedavı gormustu ıkıncı bebek ıcın olmuyordu ..vazgectıler tek cocugumuz Allah onu bagıslasın dedıler..dun cıft cızgı goruldu :69:dua edıyorum guzel sonuclanır ınsallah...bıkere daha hala olucam Allah ızın verırse :16::16::16:

Orası öyle tabi, lohusa lohusa anlayışsız kişiler hiç çekilmez :50:
Çoçuumu alır çekilirim odama emziririm kimseye göstermem bende memikleri :52::52:

Ayy ne güsel bir haber :69::69:
Kucağınıza almak nasip olsun inş :66::66::66:

Orası öyle tabi, lohusa lohusa anlayışsız kişiler hiç çekilmez :50:
Çoçuumu alır çekilirim odama emziririm kimseye göstermem bende memikleri :52::52:

Ayy ne güsel bir haber :69::69:
Kucağınıza almak nasip olsun inş :66::66::66:
ebet memıklerı oğlum gorcek sadece :69:
cok gusel vallahı Purcum okadar ugras et olmasın Allahın ısı ıste ...gobusde kendı yasadıklarını anlattıgında ınsalaaaaahh demıstım cok dua etmıstım bende sonu gusel olsun ınsallah :16:
Ayy ben de alayım onlardan himen :10::10:

Hepsiburada.com : BabyJem Lüks Öpme Beni Mama Önlüğü | Anne / Bebek / Çocuk

:23::23::23:

Bende konu ile ilgili yorumumu yazayım didim

Ben kendi annem gelsin diye can atıyorum valla. Ben Mersindeyim annem İstanbulda Çok özledim. Hemde bana çok yardımcı olur. Sonuçta 3 Çocuk yetiştirdi kadın.

Kayınvalidemden de yana sıkıntım yok çok şükür. Öyle Karışmaz bişeye sorar danışır yapar bizim eve yakınlığı 15 dk. ben isterim hergün gelsin oda görsün torununu. Esirgicek değilim

Ayrıca çok titiz ve bilgili insanlar dediklerini dikkate alırım. Öyle saçma adetleri yoktur. yok tuzlamaydı yok kundaklamaydı falan o yüzden rahatım:9:

Kayınpederde akşamları uğrar belki. Ayrıca mıllet gelıcek dıe kendımı zorla pişirecek giysiler hiç giyemem gıyerım askılımı şortumu. karışanda olmaz.

Emzirme olayıda o kadar sorun etmeyın kızlar evde başka oda mı yok alırız bebişleri geçeriz başka odaya

eee hazırlıklar tamamlanıyor
son günler geliyor
yaa kaynana ve kayınpeder doğumdan önce gelces diye tutturdular...
kimse bizi düşünmüyor???
annemde kardeşimde burda olcak
doğuma giderken arabaya nası sığcas? yol 1 saat
ya kojam onları karşılamaya gidince ben sancılanırsam... yol git-gel 2saat. bi de beni alıp götürcek oooo!!!
onların yanında emzirmek yatmak kalkmak ince giyinmek problem
sıcaktan yanacaklar kapı pencere acacaklar bebem ceyranda kalacak
bebemi mıncık mıncık yapcaklar
tuzlu sulara basacaklar
hava sıcak su içir dicekler
sütün yetmiyordur sekerli su verelim dicekler
evde bi dünya yatak olcak gece evde gezecek yer kalmıcak
güya kojamla beraber olmak için memlekete doğuma gitmedim!!!

eee sizde çekiştirin bakalım kaynana ve kayınpederleri:52:
offf offff doğum sonrasını düşünmek bile istemiyorum:18: mutlaka bilgi alacağız ama çok karışılsın hayatta istemiyorum bende:18:
ondanmı bılmıorum kuşum ya..sut yogurt cevız pekmez olara bogdum kendımı bebege yarasın barı
dun alısverıse cıktım dugunler baslıo abıye bakmaya cok moralım bozuldu bence o yusden boleyım :50:

ınsan evınde yalnı kalmak ıster ya..kıme sorarsan cok ıhtıyac olcak yanında bırılerıne ama herkesın dedıgı gıbı lohusasın rahat olman lazım ınce gıyıncen
ben sanmıyorum annem dısında bırının yanında emzırebılcegımı mesela ..

buarada hatırlayan vardır belkı benım yengem tedavı gormustu ıkıncı bebek ıcın olmuyordu ..vazgectıler tek cocugumuz Allah onu bagıslasın dedıler..dun cıft cızgı goruldu :69:dua edıyorum guzel sonuclanır ınsallah...bıkere daha hala olucam Allah ızın verırse :16::16::16:

:18: bugün tam endişeler üzerine konuşulmuş hakkaten başkası yanında emzirme işinden çok korkuyorum bende, hele ki hastanede :18:ne güzel inşallah hayırlısıyla güzel sonuçları olur, tebrik ediyorum tekrar hala olacaksın :21:

Ev tipi ana kucağı alanınız var mı, ne alacaksınız??
Ben oto koltuğu olan ana kucağını mı kullansam, ev tipi mi alsam karar veremedim yaa :44::44:

Son düzenleme:
offf offff doğum sonrasını düşünmek bile istemiyorum:18: mutlaka bilgi alacağız ama çok karışılsın hayatta istemiyorum bende:18:

:18: bugün tam endişeler üzerine konuşulmuş hakkaten başkası yanında emzirme işinden çok korkuyorum bende, hele ki hastanede :18:ne güzel inşallah hayırlısıyla güzel sonuçları olur, tebrik ediyorum tekrar hala olacaksın :21:
tesekkur ederım canım ya dıleyen herkesın bebegı olsun ınsallaah :16:
Çok fena yağmur yağıyor, alışverişe gidecektim oysakiii :84::84:
aaaaaa burası seyın seyı gıbı yanıyoooooo yagsa kkeskeee :52:
Ev tipi ana kucağı alanınız var mı, ne alacaksınız??
Ben oto koltuğu olan ana kucağını mı kullansam, ev tipi mi alsam karar veremedim yaa :44::44:

acele etme bence duruma gore alırsın gerekırse..kullananda var hıııc kullanmayanda

tesekkur ederım canım ya dıleyen herkesın bebegı olsun ınsallaah :16:

aaaaaa burası seyın seyı gıbı yanıyoooooo yagsa kkeskeee :52:

acele etme bence duruma gore alırsın gerekırse..kullananda var hıııc kullanmayanda

Hmmm :44::44:
Öle yapayım o zaman pikii :97:

Hmmm :44::44:
Öle yapayım o zaman pikii :97:

bı komsum oto koltuguyla ıdare ettı sıkıntı yasamadı ..
dıgerı canavar kızımız onda hıc durmadı sonradan salıncaklı ana kucakları var ya ondan aldılar acıl bı sekılde gercı ondada pek durdugu soylenemez :37:

Gemmmm ne güzel haber bu :65::65::65:

Darısı tüm isteyenlerin başına...Allah kimseyi evlatsızlıkla sınamasın Aminnn.....

bı komsum oto koltuguyla ıdare ettı sıkıntı yasamadı ..
dıgerı canavar kızımız onda hıc durmadı sonradan salıncaklı ana kucakları var ya ondan aldılar acıl bı sekılde gercı ondada pek durdugu soylenemez :37:

Ohh keyiflerine göre takılacaklar desene :9::9:

Ben elimden geldiğince yatağına yatırmak istiyorum, öle ordan oraya ana kucağı tepesinde sürüklenmesin çoçuum ama işte bizim isteklerimize göre durmıcaklar maalesef :50:

Ohh keyiflerine göre takılacaklar desene :9::9:

Ben elimden geldiğince yatağına yatırmak istiyorum, öle ordan oraya ana kucağı tepesinde sürüklenmesin çoçuum ama işte bizim isteklerimize göre durmıcaklar maalesef :50:

ımkan olsa yatagında yatırsakta sen bı ısını yaparken ayıramassın yanından yaa o yusden ıkısınden bırı sart ..neler yapıcak bu kuzular bıze bakalım :97::97::97:

Allahım hepımıze hayırlı evlat versın saglıkları sıhatlerı yerınde olsun ..annesını babasını sayan evlatlar olsun ınsallah

Back