• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

Kizlar masallah gobuslerinize
gulcincin ya hala iyilesemedin mi canin doktoruna sor bi cekmekten iyidir.

Kizlar benim karnim surekli sertlesiyor tepikte yiyorum ama hep kasilma bugun butun gun yattim hal mal kalmadi tembel oldum hepten tembel

suan kimse yok uyku tutmayanlari ilerleyen saatlrde bekliyoruz:))))))))

Kizlar masallah gobuslerinize
gulcincin ya hala iyilesemedin mi canin doktoruna sor bi cekmekten iyidir.

Kizlar benim karnim surekli sertlesiyor tepikte yiyorum ama hep kasilma bugun butun gun yattim hal mal kalmadi tembel oldum hepten tembel

suan kimse yok uyku tutmayanlari ilerleyen saatlrde bekliyoruz:))))))))

iyileşemedim cnm doktorda ilaç vermiyo kbbye de gittim :31:

karın sertleşmeside hayır olsun bakalım artık yaklaştıya normaldir heralde :76:

bende osmancık izledim.
vakit geçsin diye netteyim.

bu arada gögüs çatlaklarına göbek çatlakları da sessiz sedasız eklendi.
kaşıntı, acıma olmadı. bi baktım 3-5 yırtık var.
halbuki 2.aydan beri yağlanıyorum, kremleniyorum...
olacağı varmış...

iyi geceler hanımlar slm herkeze,zaman geçmek bilmiyor artık saatleri sayar oldum uyuyup uyanıyım bebegim kucagımda olsun istiyorum çok sıkıldım artıkkk

slm herkeze iyi geceler hanımlar nasılsınız,yazılarınızı sürekli okuyorum ama cevap yzamadım bi türlü göbüşlerinizide gördüm maşallah hiç büyümemişler,bide siz benimkini görün,benim sezeryan olucağım için 6 haftam kaldı cnm,hla pek bir hazırlığım yok,bu hafta druma gidicem inş oğluşum iyidir bakalım kg si boyu kaç olmuş,ama en önemlisi sağlıklı lması,inş hepimiz bebişlerimizi sağ sağlim kucağımıza alırız,benim oğlumun ayakları midemde yukarda başıda aşağıda ve sürekli sola yatıyorum drum öyle dedi,inanın yatama z oldum rabbim yardımcımız olsun.

herkese günaydın:))
biz cumadan beri çok yogunuz babamız geldi eksik eşyalarımızı tamamladık ufak tefekler kaldı bi tek.evin içine eşyalar girince ve kurulunca eşim işte şimdi tam bi aile gibi olduk bide gelse bebişimiz süper olcak dio:9: evin için bebek eşyalarıyla dolunca valla pek bi hoş oldu ben de bayıldım:) pazartesi sabahta babamızla beraber kıbrısa geldik 2 hafta burdayız dogum öncesi hava deişikliği ve moral olcak üçümüze de:))

ama dün gece cok korktum hiç böle sancılanmamıştım allahım dedim gelir gelmez nolur başıma kötü bişe gelmesin öle karnım agrıdı ki doguruyorum sandım:53: dua ederken sızıp kalmışım uyandıgımda geçmişti çok şükür.
cok sevındım gıtmıs olmana tadını cıkarın 3nuz :34:
:56::56::56:cok dadlu gosukuosunuzzzzzz:nazar:
Canım benim bulantılarım hiç kesilmedi ki :9::9::9:

Doktor olabilir dedi bana da... kimisi benim gibi sürekli bulantı yaşayabiliyormuş.... kimisinde de tık olmuyormuş :9:
ben tık olmayalardanım ılk gunden berı :37:
O 3lü ertesi gün tükenmişti zaten :1::1:

Şimdi baktım tekrar koymuşlar ama fiyat artmış :9::9:

Biz aldık arabamızı artık bakmıyorum:86::86: ohh bee dünya varmış :86::86:
kraftımı aldın ne reeenkk??? kırmısııııı:28:

Anne karnındaki bebekte, down sendromu olup olmadığını amniyosentez yöntemi yerine, basit bir kan tahlilinden DNA analizi yaparak tespit eden ilk ticari test, bu yılın sonunda Amerika'da kullanılmaya başlanacak.

Gelecek yıldan itibaren Türkiye'ye getirilmesi hedeflenen test, ABD'de 50'den fazla patentin sahibi Boston Üniversitesi İleri Biyoteknoloji Merkezi Direktörü Prof. Dr. Charles Cantor ve ekibinin 10 yıllık araştırması sonucu geliştirildi. Test, gebeliğin 8. haftasından itibaren anneden alınan basit bir kan örneği ile iki hafta içinde sonuç veriyor. Prof. Cantor, söz konusu yöntemin 100'ün üzerinde bilim insanı tarafından geliştirildiğini ve 500'e yakın hamile üzerinde test edilerek amniyosentez yöntemi ile kıyaslandığını ve mükemmele yakın bir güvenilirlik sunduğunu anlattı.

günaydın günaydın günaydın...

tatile son 2 gün!!! okullar kapansın!!! karneler dağıtılsın!!!

bebeme kavuşmaya 35 gün!!!

malatyaya gitmeye 77 gün!!!

hayat gün saymakla geçiyor:9:

offf!!! kaç gündür meb e sinir oluyorum!!! bebemde bana destek veriyor ben kızdıkça oda tepikliyor içerden.
sözleşmelileri kadroya aldı ama bizim gibi erken atananları madur etti...
offff!!! bi iş yaparken neden başka seyi bozar bu meb???

Back