• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

-----2010 KASIM hamişleri----

benim 5 aylık halime benziyor canım. Walla çok özeniyorum göbekine :21:

herkese merhaba,

morgüller resim çok güzel. 4-5 aylık gibisin maşallah :nazar:

valla ben 4 aylıkken böyleydim maşallah sana..:nazar:

Morgüller küçücük karnın var ya:66: bizimki git gide daha da çok büyüyor gibi. Sağlıklı olalım da karnımız büyük olsun nolcak ki :52:bende oğlumun eşyalarını yıkamaya başladım. Çok duygulandım ya küçücük küçücük giysiler içini dolduracak oğlum çok sabırsız oluyor insan böyle uğraşınca.

Teşkür kıslarrrrr :16::16::16::16::16::16::16:

Ayy maşallah kocaman olmuş :nazar:
Bacaklar çırpı, üst belli yok ama ortası dolu :1::1:

Bacaklar ve üst yok evet canım :9::9::9:

Hayatımda ilk defa tartıda 56'yı görüyorum :53::53::53:

Maşallah sizde çok datlu gözüküyosunuz :3:

maşallah...:nazar:
yahu siz bu bebekleri nerde saklıyosunuz..?
fıstık gibi görünüyosunuz o ayrı da
bebekler nirdeee:90:

Yahu anacım, gören de zanneder ki sizin karnınız kocaman....

Ben burda büyük göbik bi çiğtanemde bi de birinde daha gördüm.... öle aşırı büyük karın yok ki...

Siz kendinizi dev aynasında görüyosunuz bence :52::52::52:

Dimi purrrr:52:

Bacaklar ve üst yok evet canım :9::9::9:

Hayatımda ilk defa tartıda 56'yı görüyorum :53::53::53:

Maşallah sizde çok datlu gözüküyosunuz :3:

Yahu anacım, gören de zanneder ki sizin karnınız kocaman....

Ben burda büyük göbik bi çiğtanemde bi de birinde daha gördüm.... öle aşırı büyük karın yok ki...

Siz kendinizi dev aynasında görüyosunuz bence :52::52::52:

Dimi purrrr:52:

Teşekkür ederis bizdeee :16::16:

Bende 60ı görünce öyle oldum :1::1: 12 kilo aldım, pehh :53::53:

Aynen katılıyorum canım, bence de öyle dev gibi karnı olan yok :52::52:

kızlar 2 gündür sabahları bulantım oluyor,kusma olmadı henüz ama ilk aylarda ki gibi bulantı başladı,kahvaltımı zor yapıyorum. araştırdım son aylarda da olabilirmiş. bebek mideye baskı yaptığı için yemek borusuna baskı yapıp bulantıya sebep olurmuş. sizde de var mı :44:

kızlar 2 gündür sabahları bulantım oluyor,kusma olmadı henüz ama ilk aylarda ki gibi bulantı başladı,kahvaltımı zor yapıyorum. araştırdım son aylarda da olabilirmiş. bebek mideye baskı yaptığı için yemek borusuna baskı yapıp bulantıya sebep olurmuş. sizde de var mı :44:

Bende de hemen hemen 1 aydır var o, dr olabilir dedi..

Canım benim bulantılarım hiç kesilmedi ki :9::9::9:

Doktor olabilir dedi bana da... kimisi benim gibi sürekli bulantı yaşayabiliyormuş.... kimisinde de tık olmuyormuş :9:

Canım benim bulantılarım hiç kesilmedi ki :9::9::9:

Doktor olabilir dedi bana da... kimisi benim gibi sürekli bulantı yaşayabiliyormuş.... kimisinde de tık olmuyormuş :9:

kıyamam sana ya evet senin başından beri var.
benim 8.haftada başladı 14. 15 te bitmişti. 2 gündür sabahları tekrar başladı.Allah kolaylık versin hepimize.

pur teyseeeeeeeeeeee :69::69::69: o çirkin kızın buranın içinde demekkk :60::60::60: maşallah ona maşallahhhhhh :nazar::nazar:

bulantısı olan arkadaşlarrrrr :71::71: azıcık kaldı skın dişinizi :79:

kıyamam sana ya evet senin başından beri var.
benim 8.haftada başladı 14. 15 te bitmişti. 2 gündür sabahları tekrar başladı.Allah kolaylık versin hepimize.

Aminnnnn canım...

Ben şimdi alıştım ya bulantıya, bulantısız bi hayat nasıldı unuttummm:9::9::9:

Bi de en çok merak ettiğim oğlum doğduktan sonra, karnımda boşluk hissedecekmiyim acaba :52:

O kadar alıştık ki hareketlerine bebiklerin :52:

Aminnnnn canım...

Bi de en çok merak ettiğim oğlum doğduktan sonra, karnımda boşluk hissedecekmiyim acaba :52:

baktık olmuyo ikide bi hamiş kalırız :90::90::90:

Yok artık, face de fotolarını görmesem yutacam :1::1:
valla ne bilim cok zayifsiniz siz ya gobiklerde minnacik
benimde 2 gundur cok midem bulaniyo pek bisey yiyemedim ama bu duruma seviniyorum belki kilo almam yavaslar
Aminnnnn canım...

aynen bende hep onu dusunuyorum son zamanlarda cok tuhaf gelicek dogumdan sonra iyice alistik hareketlere

Morguller:Pur....gobekler cok guzel sizde yirtikda yoktur simdi..
benim karnim cok buyudu geceler sag sol cok zor donmek uyumak..
rabbim bizlere rahat dogum nasip etsin:emir_bebek:

Back