Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler gem bu arada oğluşumdan ufak bir tekme yedim ve hareket ettiğini hissettim benimde uykum geldi ama yatınca uyuyamıyorum ki ayaklarım çok ağrıyor şuan çünkü
valla hiperaktif misin nesin sen kısss bırak işi gücü dinlen..günaydınnnnn
bnde burdayım ve bu sabah çok çalıştım
kayınvlidem bizdeydi bi hafta boyunca ....
yataklart yorganlar , çarşaflar,yastıklar yıkandı asıldı .... onun yattığı koltukları ,sandalyeleri vsleri temizledim iyice sildim :82:
bardakların hepsini çatal kaşıklarıda makinaya attım yıkanıyorrrr
ve çok yoruldum![]()
sıradaki iş evde yatacak bütün herşeyi kaldırmak![]()
Hanımlar selammmm
Oğlumu gördüm geldim bugün
Maşallah Maşallah Maşallahhhh 41 kere
büyümüş oğlummmm...
Kilomuz 2,500 kg
Boyumuz 45 cm
Kalp atımı 132 gayet iyi dedi doktorumuz... tonla çikolata yiyip gittim ama yine bana mısın demedi oğlan, uyuyo mışıl mışıl kuzum... en son bi öksür dedi doktor, öksürdüm, uyanır gibi oldu, sonra uykusuna kaldığı yerden devam
Doğum tarihimiz değişmezse 24 Temmuz :18:
Bundan sonra 2 haftada bir gidecekmişim...
İşte yakışıklı oğlum, maşallah diyin
Eki Görüntüle 209251
kıslar ben sarj aletını koparmıstım gıremıyorum oyusden kocayı beklıyorum sıze bakabılmek ıcın ama olmuo bole..
ben cok zor uyuyorum artık bu sıpadan rahat yok sımdıden![]()
günaydınlarrr....
gerçi uyuyup uyanan insan gnaydın der ... bende öksürükten uyuyamıyorum ciğerlerim ağzıma geliyo sanki napcam benöksürük olan olmuşmuydu acayip tırsıyom erken doğum falan diolar bide öksürük tetiklermiş doğumu
morgüller maşallah oğluna![]()
valla hiperaktif misin nesin sen kısss bırak işi gücü dinlen..
maşallah maşallah
tombik bişey doğcak galiba
ben de ben de.. bütün gece dönüp duruyom yaa
kac kılo almıs arkadas onuda ogren bakalım :111:
41 kere maşallaaah Allah ım hepsını nazarlardan korusun ...
ayy tarıhte bellı amanın cok tırsıorum ben :18:
İyi geceler kizlar
karnim bu gece cok kasiliyor korkuyorum yaa cok sertlesiyor yatmakta zorluk cekiyorum nefesim tikaniyor offf Korku hat safhada bende
Morguller masallah oglusuna gobusude koyda gorelim o tosuncugu nerene sigdirdigini. :)))))))
iyi geceler kızlar nasılsınız biz iyiyiz allaha şükürler olsun sizler nasılsınız
morgüllerin oğluşuda maaşallah tam tosun olmuş 2500 gram yemelik doğar ohh ne güzel
bizimkine fark atmış neyse bizde bir hafta sonra yeriz![]()
bizimde kontrol cuma günü hemde sabah profa çapa tıpa gitcez sonra kendi doktorumuza ben en çok gelişmesini merak ediyorum ya
benim karnım büyümedi son haftalarda kimse inanmıyo 8 haftalık hamile olduğuma moda lafı çok duyuyorum (iç karnı geniştir)![]()
günaydınlarrr....
gerçi uyuyup uyanan insan gnaydın der ... bende öksürükten uyuyamıyorum ciğerlerim ağzıma geliyo sanki napcam benöksürük olan olmuşmuydu acayip tırsıyom erken doğum falan diolar bide öksürük tetiklermiş doğumu
merhaba kızlar uzun süredir giremiyorum,internet olmadığı için zaten zamanda bulamıyorum alışveriş işleri tam gaz devam ,yatak yorgan işleri ni bhallettik,bebek şekerlerimi de tamamladım sadece şekerleri ilave edicem en kısa zamanda paylaşırım sizlerle çok hoş oldular kendim yaptım.
yalnız moralimiz bozuk bu aralar,geçen hafta doktora gittiğimde plesenta nın içerisinde kist görd doktor.renkli doplere falan girdim kist içinde kan akışı varsa tehlikeli olabilir dedi doktorumuz çünkü plesentaya yapışık göbek bağının yanındaymış,bebekle teması yokmuş.neyseki tehlikeli olmadığı ortaya çıktı ama sonucta kist oluşmuş olması bizi yeterince tedirgin etti bebeğin yeri daralınca nası olcak fln hep aklımda dolaşıo bi sonraki kontrolü dört gözle bekliorm elimde olsa hergün gidicem kontrole ama doktormz önemli değil dedi sadece sezeryan olucağı kesinleşti.
başına böle bişi gelen var mı acaba soradan yok olabiliomş da ,işalla yok olur benmmkidebebişimize kavuşsaydık sağ salim başka bişi istemiormm
![]()
herkese günaydın:))
biz cumadan beri çok yogunuz babamız geldi eksik eşyalarımızı tamamladık ufak tefekler kaldı bi tek.evin içine eşyalar girince ve kurulunca eşim işte şimdi tam bi aile gibi olduk bide gelse bebişimiz süper olcak dioevin için bebek eşyalarıyla dolunca valla pek bi hoş oldu ben de bayıldım:) pazartesi sabahta babamızla beraber kıbrısa geldik 2 hafta burdayız dogum öncesi hava deişikliği ve moral olcak üçümüze de:))
ama dün gece cok korktum hiç böle sancılanmamıştım allahım dedim gelir gelmez nolur başıma kötü bişe gelmesin öle karnım agrıdı ki doguruyorum sandımdua ederken sızıp kalmışım uyandıgımda geçmişti çok şükür.
canım ya dikkat et kendine bende kışın çok oldu doktora gittim sinecod diye bir öksürük hapı var onu vermişti çok iyi geldi sende git istersen gebeliğede bir zararı yok hap zaten 10 tane 5 günde bitiyo.günaydınlarrr....
geçmiş olsun canım dikkat et kendine artık yalancı doğum sancıları başlarmış bu haftadan sonra internette okumuştum.herkese günaydın:))
biz cumadan beri çok yogunuz babamız geldi eksik eşyalarımızı tamamladık ufak tefekler kaldı bi tek.evin içine eşyalar girince ve kurulunca eşim işte şimdi tam bi aile gibi olduk bide gelse bebişimiz süper olcak dioevin için bebek eşyalarıyla dolunca valla pek bi hoş oldu ben de bayıldım:) pazartesi sabahta babamızla beraber kıbrısa geldik 2 hafta burdayız dogum öncesi hava deişikliği ve moral olcak üçümüze de:))
ama dün gece cok korktum hiç böle sancılanmamıştım allahım dedim gelir gelmez nolur başıma kötü bişe gelmesin öle karnım agrıdı ki doguruyorum sandımdua ederken sızıp kalmışım uyandıgımda geçmişti çok şükür.
Morgüller küçücük karnın var yabizimki git gide daha da çok büyüyor gibi. Sağlıklı olalım da karnımız büyük olsun nolcak ki
bende oğlumun eşyalarını yıkamaya başladım. Çok duygulandım ya küçücük küçücük giysiler içini dolduracak oğlum çok sabırsız oluyor insan böyle uğraşınca.
günaydınlarrr....
herkese günaydın:))
maşallah...